sâmbătă, 22 septembrie 2012

2012 si schimbarile in corpul nostru - partea a II a

Pe masura ce ne indreptam spre finalul anului 2012 noi ne deplasam inspre un
moment cand timpul, asa cum il stim se schimba. Sunt mai multe cauze. Una (din cauze) este corpul nostru care incepe sa reactioneze la o vibratie inalta de energie, ce apare in campul nostru energetic aici pe pamant. Acest camp energetic a fost denumit Centura Fotonica, si ea este aici cu un scop. Multi oameni nu vor putea suporte energia si vor decide pe nivel inconstient sa paraseasca planeta ori de mana lor ori prin accident, dar va fi alegerea lor ceea ce se va intampla..
Pentru cei care stau si se deplaseaza in energia Centurii Fotonice, nu numai timpul nu va mai fi acelasi, dar urmatoarele simptome pot aparea. Daca sunteti unul din aceia care manifestati aceste simptome,
incurajati-va, nu sunteti singur. Sute de mii de persoane din lume de asemenea le traieste. De multi ani v-am spus de schimbarea axei pamantului. De schimbarile majore care vin in preajma schimbarii de secol, bine, sunt aici, si nimeni nu e pregatit pentru ele.

Ea este in fapt, “Energia Christica”. Ii pregateste pe cei care au asteptat spiritual rasaritul unei noi epoci si in acelesi timp (apare) “ca un hotz in noapte” cum a spus Christos despre reintoarcerea sa. Centura Fotonica este ca un virus, silentios, miscandu-se usor prin corp, asteptad sa apara la suprafata, nimeni nu e pregatit pentru ea. Cei mai multi oameni din media rad cand se vorbeste de ea. Aceasta energie va afecta toate sistemele de comunicatie, reteaua electrica, computerele, in fapt toate zonele unde energia electrica este folosita. In S.U.A., in doua ocazii s-au petrecut imense intreruperi de energie fara ca sa se descopere cauza exacta, pentru ca nu se poate descoperi, dupa cum vezi, deoarece nimeni nu a mai vazut nimic asemanator inainte si sigur va conduce la schimbarea modului in care privim, energia, cea electrica -ma refer-, in viitor. Pe parcursul urmatorilor trei ani, mult mai multe zone de pe glob vor trai aceste pene de curent si nimeni nu va putea sa explice de ce.

Pentru cei care sunt acordati la energia Centurii Fotonice, ei nu aude ce sa teama. Ei au lucrat pe ei insusi sa se elibereze din blocajele lor, si sunt deja pe o dimensiune spirituala inalta sau vibratie. Si ei vor trece
printr-o multime de schimbari in acest punct si asa vor fi acordati la energia suprema. Energia Centurii Fotonice nu ii poate afecta pe ei deoarece ei au lucrat pe ei insusi, lucrand pe karma lor, infruntand propriul Egou, si lucrand pe toate problemele care i-au blocat in aceasta inacarnare sau in alta. Invatati sa traiti in ACUM! Nu va mai ingrijorati cu privire la trecut si viitor. Veti descoperi ca e mai usor sa faceti fata energiei.


  • Deci care sunt aceste schimbari care vor apare si cum va vor afecta? 
Mai jos sunt listate majoritatea simptomelor, si daca e posibil, cum sa le tratati. In unele schimbari va trebui sa depuneti efort pentru a le depasi. In altele, puteti gasi solutii la ele care va vor ajuta sa le faceti fata.
In acesta perioada, sa stiti ca va ridicati rata vibratorie pentru a face fata vibratiei planetei. Ca unul care a trecut prin situatia asta personal, nu este o experienta placuta. Cu toate acestea, am supravietuit si acesta este un manual de supravietuire care sa va ajute deasemenea sa treceti cu bine. Am trecut prin schimbari mai mult de doisprezece ani, din 1984 pana in 1996. A fost o perioada aspra. Ma bucur totusi ca am trecut prin ea deoarece am degajat toate blocajele mele. Chakras-urile mele sunt clare si active.Lumina trece prin corpul meu clar si rapid. Am devenit puternic ca un vindecator, mai clarvazator si un channel mai clar pentru energia Christica. Aceasta energie asteapta sa curga deasemenea si prin altii.
Aminteste-ti daca treci prin aceste schimbari, ca realizezi (faptul) ca nu esti singur(ul). Insusi acest lucru ar trebui sa te ajute.

  •       DURERI DE CAP- Acestea se pot intinde de la (simple) migrene la dureri de cap foarte puternice. Femeile din acelasi motiv par a avea mai multe ca barbatii. Aceste sunt cauzate de prea multa energie care trece prin Chakra coroana (Sahsrara), si de schimbarile hormonale care apar datorita stimularii Chakre-lor. Aceasta poate fi usurata cerand Sursei Supreme sa te ajute la inlaturarea ei. Sau poti cere Ingerului tau Pazitor sa te ajute in a o indeparta. Daca este menit sa te ajute cu deschiderea glandei pineale sau pitulare, atunci vei anunta cerand indepartarea (durerii), chiar daca asta nu se intampla, totusi durerea va scadea in intensitate. Pe masura ce vibrezi pe un nivel mai inalt, glandele pineale si pitulare se schimba pentru a se acomoda energiei mai inalte. De asemenea, si alte glande se schimba, dar acestea sunt principalele care o fac. Aceasta poate dura cateva luni sau cativa ani depinzand de nivelul spiritual pe care esti. Purtarea unui cristal de ametist poate ajuta, sau administrarea de remedii naturiste sau homeopatice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu