miercuri, 5 septembrie 2012

POVESTI TRISTE LA FIRUL... REALITATII

Povestea de azi este una trista, pe care am descoperit-o in urma cu un an... si are doi protagonisti: MIRCEA... unul cu nume de planta.... BUSUIOC; iar cel de al doilea cu nume de lumina... LUCESCU!
Primul MIRCEA sustine ca ar fi fiul din flori, iar cel de al doilea ii ofera de mai bine de 35 de ani din cupa amara a uitarii...
Relatarea mea va fi una scurta, o mai gasiti si la adresa : http://www.mediaddict.ro/2012/09/exclusiv-bogdan-luca-mircea-lucescu-este-chemat-in-instanta-pentru-testul-de-paternitate
"Mircea Busuioc, cel pe care-în premieră- MEDIADDICT- l-a descoperit ca fiind copilul neligitim al lui Mircea Lucescu a înaintat instanţei dosarul nr.18485/4/2012, în care doreşte ca marele antrenor să fie obligat să se supună testului ADN.
 Prin citaţia din 18.06.2012, a Judecătoriei Sectorului 4, Mircea Busuiocîil cheamă în judecată pe Mircea Lucescu în dosarul 18485/4/2012 , privind testul de paternitate. Deocamdată, nici una din parţi nu a dorit să ne faca vreo declaraţie. Suspansul rămâne, deşi in cazul de faţă nu avem de a face cu urmele de frână de la vreun tramvai. Primul termen va avea loc pe 19 noiembrie."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu