luni, 1 octombrie 2012

PIRAMIDELE S-AU ACTIVAT ENERGETIC

    Cu toate ca, NASA a ocultat cat a putut norul ciudat de fotoni cu care  este învăluit acum sistemul solar, informatia s-a scurs totusi de la unii oameni de stiinta. 
     Iar acum, pe măsură ce se apropie si devine tot mai evident norul ameninţător, acesta afectează deja Soarele şi planetele în moduri măsurabile. Mult mai uimitor este faptul că, pe măsură ce această energie bizara invadează spaţiul Pamantului nostru, unele dintre cele mai faimoase piramide din lume  incep să genereze o energie foarte  intensă.
 
     Mai multe incidente incredibile, în care raze vizibile de energie făceau un adevărat  foc de artificii  spre cer, tintind în spaţiu spre regiunea norului fotonic, sunt bine documentate.
NASA si Agentia Spatiala Europeana au avertizat lumea inca din 2010, ca timp de 2 ani vor exista catastrofe care se vor desfasura în cursul anului 2012 si 2013. Au fost putin ascultati.
 Concomitent, oamenii din întreaga lume au început să audă şi să înregistreze sunete înfricoşătoare si zgomote care dau senzatia că Pământul însuşi geme şi se tânguie. Toate fenomenele extraordinare măsurate pană acum, inclusiv cele generate de Soare si nemaivăzute până în prezent, par să fie centrate de norul fotonic, pe care unii l-au numit un "potenţial eveniment spaţial  al Judecatii de Apoi.
 
  • Piramidele antice se trezesc, după secole si chiar milenii de somn
      Dr. Demetriev a aratat ca atât Voyager 1 si 2,  aceste sonde au raportat că întregul sistem solar este la un mare risc. Merah Opher, un investigator NASA sustine ca acest nor interstelar de energie este instabil si tulburent.... Recent, guvernul chinez a început monitorizarea îndeaproape a piramidei XIANYANG pentru semne de activitate încă din 2010, o echipă de oameni de ştiinţă au investigat piramida si cred ca aceasta ar putea avea origini extraterestre.
Unii turişti ţipă, alţii filmează clipuri pripite cu telefoanele si cu camerele lor, în timp ce piramida Mayasă se zdruncină. Dar nu a urmat nici un cutremur ... în schimb, un fascicul de lumină strălucitoare s-a îndreptat spre cer, în spaţiu, începând de la dimensiunea unui creion până la dimensiunea unei grinzi , făcându-i pe privitorii miraţi să se întrebe ce însemnă acest fenomen.
  • Misteriosul fascicul de energie de deasupra piramidei bosniece a Soarelui
Piramida bosniacă a Soarelui, Visoko, Bosnia-Hertegovina
care vine prin vârful piramidei bosniece a Soarelui. Raza fasciculului este de 4,5 metri, cu o frecvență de 28 kHz. Fasciculul este continuu şi puterea sa creşte pe măsură ce se miș în sus şi se depărtează de baza piramidei. Fenomenul contrazice legile cunoscute ale fizicii si tehnologiei. Acesta este prima dovadă a unei tehnologii non-herziene de pe Planetă. Se pare că constructorii piramidei au creat o mașină de mişcare perpetuă (un perpetuum mobile) cu mult timp în urmă şi această “maşină de energie”  încă funcționează.
 Fasciculul de energie din vârful piramidei bosniece a Soarelui
În labirintul subteran, în 2010, s-au descoperit trei camere şi un mic lac albastru. Screening-ul energiei arată că nivelul de ionizare este de 43 de ori mai mare decât concentraţia medie din afara, ceea ce transformă camerele subterane în  “camere de vindecare”. 
Detectările electromagnetice ulterioare, în 2011, au confirmat faptul că nivelurile radiaţiilor negative conform grilelor Hartman, Curry şi Schneider sunt egale cu zero în tuneluri. Nu au fost găsite radiaţii tehnice (de la liniile de alimentare şi / sau alte tehnologii) în tuneluri şi nici radioactivitate cosmică. Sculpturile ceramice găsite în interiorul piramidei sunt poziţionate pe fluxurile de apă subterană şi energia negativă este transformată în energie pozitivă.
.

Încă din Anii 1970-1980 George Văsîi în CERCETĂRILE sale spunea despre venirea acestor fenomene pe care NASA abia recent le-a descoperit dar nu le poate explica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu