duminică, 23 decembrie 2012

DUPA 23 DE ANI...

In poza alaturata il gasiti pe "CETATEANUL" care incerca atunci sa spuna despre "AXIOMELE" sale din parc, intregului popor!
Azi, la 23 de ani dupa, auzim ca, la Timisoara deja exista oameni care cer 'SA SE TERMINE CU MASCARADA ASTA NUMITA REVOLUTIE". Iar toate astea dupa numai 23 de ani...

Iar asta in timp ce, premierul Ponta se icapataneaza sa creada ca revolutionarii sunt  falsi....si sunt "ADEVARATI NUMAI CEI DE DINAINTE DE 2000', adica pentru cei care inca nu stiu, acestia sunt doar cei 1266 "emanati" din profunda gandire a lui Dan Iosif si a "tatucului" sau I.I...
   De parca REVOLUTIA este ceva hilar si care tine strict de domeniul somnului, ca si act fizic....sau doar de vointa unora... Dar, oare se va ajunge sa puna pumnul in gura si la lumea internautica... si sa se "ASTUPE" intregul ADEVAR? Nu de alta, dar deja pe diferite site-uri exista si postari de genul.....


Totusi, mai zilele trecute, la (re)infiintarea noului UGSR am aflat urmatorul ADEVAR...: "se spune ca exista sechestrat in peretii biroului presedintelui Senatului spiritul lui "nea Nicu" si ca, acesta ar fi  chemat la el pe totii care cred in ceea ce a facut el. Acelasi ADEVAR spune ca spiritul lui va fi liber doar cand cei care l-au facut sa fie acolo, vor ajunge ei sa fie ei in locul lui...".
Cert este ca, poate de aceea am dat la iveala toata aceasta "INTAMPLARE", ca sa afle si ei, daca nu au auzit inca; cat de mult a ajuns sa fie  "REGRETAT" , "NEA NICU" dar si   "ACTIVITATEA ... DIN TRECUT... A TOVARASULUI..."
   Poate ca, inca nu s- a aflat dar ceea ce nu se spune este ca, in randurile lor, a "REVOLUTIONARILOR" exista si oameni care nu pot fi pusi pe aceeasi treapta cu "PRIETENII DE ARME" ai "ULTIMULUI PE LISTA"... si care nu au facut trafic cu "BREVETELE".Ori, poate ca iar  mi se pare mie, dar in puscarie zace acum EMILIAN CUTEAN, nimeni altul decat cel care, inainte de 89 tinea caii de capastru ai lui "nenea Sergiu"; iar dupa tinea "DE CAPASTRU, PULPANELE HAINELOR LUI IOSCA SI AI LUI I.I"?! Iata de ce imi permit sa trag un "SEMNAL DE LIBERTATE" si sa sa-i trag de maneca pe cei care cred ca:" REVOLUTIA ROMANA = 1266 DE PARTICIPANTI".... De aceea poate ca, va veti face timp si veti citi cu mare atentie...




                                                Comunicat de Presa


Asociatia Revolutionarilor Anticomunisti din Decembrie 1989 a luat act cu mahnire de incercarea unora dintre asociatiile de revolutionari prin care ni se sugereaza sa impiedicam depunerea de coroane de flori, cu prilejul manifestarilor legate de comemorarea Eroilor Martiri din Decembrie 1989. Facem precizarea ca nu suntem de acord cu Ordonanta 84/2012 a guvernului Ponta, de sistare a drepturilor cuvenite revolutionarilor, totusi A.R.A.D ’89 nu se solidarizeaza unui astfel de gest. Ne rezervam dreptul, ca in perioada imediat urmatoare actiunilor de comemorare sa recurgem la proteste legale, inclusiv la forme extreme.

Cat priveste Ordonanta 84/2012, din Monitorul Oficial 845, de sistare pe anul viitor a drepturilor cuvenite revolutionarilor, credem ca in fond guvernul Ponta nu a facut decat sa dea un “copy paste” reusit, la ceea ce pana mai ieri critica la guvernul Boc. Chiar daca se crede ca noi, REVOLUTIONARII, nu putem decat sa fim manipulati si folositi ca masa de manevra doar cand sunt alegeri sau alte evenimente politice, in care votul si prezenta noastra i-ar putea scoate pe politicieni, vrem ca intreaga clasa politica romaneasca sa stie ca, incepand din acest moment nu numai ca vom “deconta” fiecare derapaj al politicienilor postdecembristi, dar le vom reaminti pe toate caile posibile si mai putin posibile ca, daca nu eram noi REVOLUTIONARII, azi ei nu ajungeau la 588 de parlamentari si in care un studiu minim si decent ar arata ca intreaga suma pentru sustinerea lor, in patru ani este cu mult mai mare decat ACCEPTAREA si intrarea in NORMALITATE privind  acordarea acestor drepturi catre revolutionari.

Nu putem incheia comunicatul nostru, fara a mai accentua si uimirea noastra vis a vis de memoria scurta a actualilor guvernanti, care inainte de alegeri au semnat si parafat diferite protocoale si acorduri atat cu asociatiile de revolutionari, cat si ONG-uri; iar azi ne dam seama pentru a cata oara - ca in fond toate acestea nu reprezinta pentru politicienii nostrii decat “praf in ochii omului de rand” si care nu vor face catusi de putin bine unei societatii ca a noastra, si asa destul de divizata si pauperizata. Caci, daca se va merge in acest fel, ne este tare teama ca, in curand, fara voia noastra vom deveni un popor de parlamentari fara fotolii, ori vom trai pe viu  versurile marelui poet George Cosbuc:

                  “Sa nu dea Dumnezeu cel sfant
                   Sa vrem noi sange, nu pamant!
                   Cand nu vom mai putea rabda,
                   Cand foamea ne va rascula,
                   Hristosi sa fiti, nu veti scapa
                   Nici in mormant!”

Dragi politicieni, daca inca mai aveti un dram de responsabilitate, nu ne ignorati, caci Craciunul si Anul Nou este acelasi, cel putin in teorie, pentru toti; iar rabdarea, indiferent daca va vine sau nu sa credeti, este un DAR de pret pe care nu trebuie sa-l minimalizati, sau ignorati!
ASOCIAŢIA ² REVOLUŢIONARILOR  ANTICOMUNIŞTI DIN DECEMBRIE 1989" ROMÂNIA 
 Sentinţ civila : 83/P.J./1992 si 324/P.J./2002
Cod fiscal : 11578019/1999
Str. Ghiocei, nr.20, Sector 2


Cred ca, dupa 23 de ani am ajuns de unde am plecat....tot asa, cum ar fi spus un "ADEVARAT" conducator al Romaniei....unul numit ION. Dar, nu iliescu, ci ANTONESCU!



  Domnule Ponta, daca nu ati aflat inca, aceste cuvinte le-ar fi spus ION ANTONESCU, nu ION ILIESCU, nici ADRIAN NASTASE, si cu atat mai putin NICOLAE TITULESCU!  Daca nu erau ei, "REVOLUTIONARII DE SERVICIU", poate nici dumneavoastra nu erati azi decat un simplu procuror!
   Ce spuneti?

2 comentarii:

  1. de multe ori mã gândesc cã ar fi bine ca Vlãdut Nisipeanu sã-i dezvãluie adevãrata identitate a lui Ion Iliescu si ale relatiei acestuia cu Mihail Gorbaciov si, mai ales cu Kan Tin. Asa am cunoaste în detaliu izvorul revolutiei române. Mã bazez pe mãrturia lui Nisipeanu ( seful studentilor comunisti din centrul universitar Lomonosov, omul care l-a fãcut om pe Ion Iliescu ) mai ales acum când Nisipeanu a rãmas fãrã casã. Dar, la reuniunea Clubul de la Bucuresti din 2007 unde au fost prezenti si Petre Roman si Emil Constantinescu, acolo unde s-a pregãtit vizita de la Bucuresti a lui Gorbaciov, Nisipeanu a negat public, dupã care mi-a spus în privat: - Dragã Flaviu, m-a rugat Iliescu si i-am fãcut si hatârul ãsta.
    Nu mã prea frãmântã acum indemnizatiile revolutionarilor, dar sã mergem cu dreptatea pânã la capãt. Dacã tãiem indemnizatiile revolutionarilor, nu ar fi cazul sã tãiem si pensiile FIAP-istilor? ( Pentru neinstruiti - FIAP în traducere înseamnã Fostii Ilegalisti Activisti de Partid ). Asa nu ar mai lua si Iliescu o pensie de 6000 de lei pe lunã ( 60.000.000 lei pe stil vechi ).
    Cât despre Ponta ... nimic, nu meritã efortul. .

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer am citit postarea ta, "mai draga ANONIMULE", dar nu cred ca Nisipeanu este un exemplu prea bun de dat!
    La fel de sincer cred ca este loc si de altceva in tara asta: nu numai de activisti, securisti, kominternisti, procurori, sau bisnitari!
    Luka, tu ai incercat sa te autodepasezsti, dar "fiecare popor are conducatorii pe care si-i merita"!

    RăspundețiȘtergere