duminică, 24 februarie 2013

GERMANIA "CUFARUL" MAI MULTOR SECRETE UNIVERSALE

  ADESEORI M-AM INTREBAT DE CE OARE GERMANIA, CA SI STAT EUROPEAN INCEARCA DIN RASPUTERI SA PARA O "DOAMNA DE FIER" PENTRU BATRANA NOASTRA EUROPA?
AZI, AM SA INCERC SA CREIONEZ TREI MICI SECRETE, CARE POT FORTA GERMANIA SA INCERCE O ASTFEL DE STRATEGIE. CEVA, PE PRINCIPIUL : "DUPA MINE POTOPUL..."

DIN CAPUL LOCULUI NU TIN SA FITI TOTI DE ACORD CU MINE; AR FI PERICULOS DE CIUDAT O ASTFEL DE ATITUDINE... SI, IN ACELASI TIMP, LA FEL DE NOCIVA PENTRU ORGANISM(E).... ASA CA, SA DAM DRUMUL... LA: STIATI CA?....

  STIATI CA, "FIUL LUI STALIN A AJUNS IN MAINILE GERMANILOR?"

 "Documentele în care sunt consemnaţi ultimii ani ai lui Djhugaşvili au fost descoperite abia în 1968, în arhivele Departamentului de Stat de la Washington. Conform acestora, fiul lui Stalin a suferit o psihoză în timp ce era în închisoare, iar moartea sa a fost echivalată cu o sinucidere. Însă întrebarea care a apărut pe buzele multora era alta. A fost într-adevăr Djhugaşvili capturat de germani în 1941 sau s-a predat de bunăvoie?..." Deşi ruşii au aflat despre capturarea lui Djugaşvili decât după o lună de la debutul războiului, fiul lui Stalin era considerat un trădător în ţara sa.
Documentele care puteau face lumină au fost făcute publice în timpul perioadei de restructurare începută de Mihail Gorbaciov. O colecţie de 389 de pagini descriu povestea unui tânăr care a stat mereu în umbra grea a tatălui său şi care s-a încheiat la 35 de ani şi la care a avut acces jurnaliştii publicaţiei germane „Spiegel”.
Iakov Djhugaşvili a crescut mai mult fără părinţi. Mama a murit când avea opt luni, iar tatăl nu i-a acordat prea multă atenţie. Fiul a declarat despre tatăl său că a fost un „revoluţionar profesionist”. Iakov nu a putut face faţă foarte bine presiunii exercitate de puternicul şi severul său tată.
La acea vreme Stalin îi scria soţiei sale: „Spune-i lui Iaşa (porecla lui Iakov) că sunt de părere că s-a comportat precum un criminal, asemenea cuiva faţă de care eu nu mai am nicio legătură… Lasă-l să trăiască unde vrea şi cu cine vrea. J. Stalin.”
Deşi relaţia tată-fiu nu a fost complet ruptă, Stalin nu a fost deloc mulţumit de comportamentul fiului său. În 1935, tânărul adult s-a alăturat academiei de artilerie a Armatei Roşii, devenind ofiţer.
Nu înţeleg de ce Iaşa a vrut să devină ofiţer”, povestea sora lui, Svetlana, într-o scrisoare. „Era o persoană profund împăciuitoare. Era modest, simplu şi silitor.

Războiul l-a luat prin surprindere pe el şi pe superiorii său. Regimentul său a fost mobilizat şi s-a îndreptat spre vest, în direcţia Minskului, chiar înspre duşman. Nu şi-a putut întâlni tatăl înainte de a pleca, însă i-a telefonat. „Du-te şi luptă”, i-a ordonat Stalin.
Însă acea luptă din vara lui 1941 a însemnat o armată aruncată în haos, soldaţii nepregătiţi puşi în faţa inamicilor. În primele trei săptămâni, au fost capturaţi şi ucişi 1,3 milioane de soldaţi ai Armatei Roşii. De asemenea, regimentul lui Iakov se îndrepta spre propria nimicire.
Într-o notă adresată şefului diviziei militare, ofiţerul comandant care se afla în fruntea regimentului lui Iakov, a scris despre bărbat că a fost „deosebit de curajos” şi l-a inclus printre alţi 50 de soldaţi propuşi pentru o medalie.
Dimineaţa zilei de 15 iulie a însemnat iadul dezlănţuit pentru Djhugaşvili şi oamenii săi. Germanii i-au atacat cu o forţă zdrobitoare, iar fiul dictatorului rus a dispărut. Pe 26 iulie, Stalin a primit o scrisoare care îl înştiinţa cu privire la dispariţia fiului său, ceea ce avea să devină o problemă presantă.
 Au fost organizate mai multe campanii de căutare, însă la 25 iulie, ultimul grup de ofiţei ai serviciilor secrete trimis pentru a-l găsi a revenit fără fiul dictatorului. Iakov era deja în mâinile germanilor.
Primul interogatoriu al lui Djhugaşvili a avut loc în 18 iulie. Deşi fiul lui Stalin s-a afişat mândru şi a apărat sistemul politic al ţării sale atunci când era acasă, nu a ezitat să îşi arate dezamăgirea faţă de armata sovietică, al cărei comandant-şef era tatăl său, atunci când s-a aflat în faţa germanilor.
Stalin a crezut mult timp că Iakov s-a predat în mod voluntar germanilor, fiind influenţat de soţia lui care era evreică. În iarna anului 1943, germanii i-au propus un schimb dictatorului rus: câţiva deţinuţi germani pentru liberarea fiului său.”Nu voi negocia cu ei”, îi scria Stalin fiicei sale, Svetlana. Cu toate acestea, mulţi ruşi cred şi astăzi că Iakov nu s-a aflat vreodată în captivitate la germani. Unii sunt de părere că a zburat înspre Italia, Statele Unite sau Canada, în timp ce o altă parte dintre ruşi bănuiesc o fugă în Irak şi că s-a căsătorit cu o membră a familiei lui Saddam Hussein.
Motivul care a dat naştere tuturor aceste speculaţii referitoare la moartea sa are legătură cu ultimele rămăşiţe pământeşti. Urna în care era păstrată cenuşa s-a aflat ultima oară în Germania, de unde a dispărut în mod misterios. Şi, odată cu ea, s-au pierdut şi ultimele urme ale lui Iakov Djhugaşvili...."

 MAI STIATI CA....  "În biroul de lucru al cancelarului german Angela Merkel a fost descoperit un covor de perete care a aparținut liderului nazist Hermann Goering? 
Covorul este numai unul dintre sutele de obiecte furate de naziști care se află în continuare în clădiri guvernamentale din Germania, arată o investigație a jurnaliștilor de la publicația „Der Spiegel”.
 Covorul persan se afla de zeci de ani în acel birou. Potrivit „Der Spiegel”, în clădirile guvernamentale din Germania se află în continuare aproximativ 600 de piese de mobilier și opere de artă furate în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.
În timpul conflictului, trupele naziste au jefuit numeroase muzee, în special din Europa de Est, iar bunurile de valoare ale victimelor Holocaustului au ajuns și ele în colecțiile liderilor naziști, relatează TheTelegraph.
Hermann Goering, fondatorul Gestapoului (poliția secretă de stat) și totodată comandantul aviației militare a Germaniei naziste, a strâns o colecție uriașă de picturi, tapiserii și bijuterii în anii de război.

  • Covorul va fi scos din biroul cancelarului
În 1966, Guvernul din Germania de Vest anunța că și-a îndeplinit sarcina de a le returna proprietarilor bunurile furate de naziști. Însă investigația „Der Spiegel” a arătat că multe dintre acestea sunt în continuare răspândite prin casele de oaspeți ale Guvernului german, prin muzee și prin clădirile guvernamentale, la mult timp după ce ar fi trebuit să fie înapoiate proprietarilor de drept.
Tapiserii din aceeași colecție din care face parte și covorul din biroul Angelei Merkel împodobesc o casă de oaspeți a Guvernului de la periferia orașului Bonn. Iar un birou din lemn de nuc confiscat de Hans Posse, cel care a fost administratorul pentru toate operele de artă furate de naziști, se află la Berlin, în biroul președintelui german, potrivit scotsman.com.
Michael Naumann, fost ministru german al Culturii, a declarat că Guvernul trebuie să facă o prioritate din a returna proprietarilor de drept toate bunurile furate. Potrivit presei, covorul lui Goering va fi scos din biroul Angelei Merkel până la sfârșitul acestei săptămâni."

Ei, si acum e acum... STIATI CA, IN OCCIDENT SUNT TOT MAI MULTE VOCI CARE AFIRMA CA : 

..."Angela Merkel este fiica lui Hitler?"

Iata si povestea asa cum este aceasta spusa, de un site german.... Pe acel site german a aparut povestea nasterii cancelarului Angela Merkel. Declaratia unui cercetator nazist Karl Klauberg : Gretl Braun, sora Evei Braun ( sotia lui Hitler), este mama Angelei Merkel !

Angela Merkel s-a nascut in fosta RDG (Republica Democrata Germana), pe 17 iulie 1954, fiica unui pastor luteran. Recent, arhivele secrete sovietice dezvaluie o cu totul alta poveste. Fisierele STASI (fostul serviciu secret al RDG) indica faptul ca ea a fost nascuta pe 20 aprilie 1954, precum si detalii cu privire la nasterea ei au fost incluse in evidentele germanului Dr. Karl Klauberg, care a fost unul dintre medicii nazisti condamnati la moarte, de catre instantele sovietice si inchis. Cand mai tarziu a fost recunoscut
ca un om de stiinta genial, a fost eliberat dupa 7 ani si a fost recunoscut ca "tatal" inseminarii artificiale. Sovieticii au fost cu adevarat intrigati cand au descoperit ca dr. Klauberg a pastrat mostre congelate din fluidul seminal al lui Adolf Hitler. Illuminati au decis sa incerce sa produca un copil din sperma lui Hitler, evident, pentru scopuri oculte, sataniste. Dr. Klauberg a adus-o pe tanara sora a Evei Braun, pe nume Gretl in Germania de Est (comunista), precum si rezultatul experimentului, nu un fiu biologic, ci o fata. Uimitor, Adolf Hitler s-a nascut pe 20 aprilie 1889 si Angela Merkel s-a nascut pe 20 aprilie 1954 (20 aprilie e cu 11 zile inainte de Sabat sau sarbatoarea druidica Baltane). 
Angela Merkel a devenit un custode al Bisericii Catolice, prin legaturile sale cu Germania de Est a Bisericii Luterane. Odata ce un german, ca Papa ar lua tronul Romei, Angela Merkel de asemenea poate lua pozitia tatalui ei biologic, Hitler - Cancelar al Germaniei. In 20 aprilie 2005, nazistul Joseph Ratzinger a devenit Papa Benedict al XVI-lea, exact in ziua de nastere a lui Adolf Hitler, a -116-a aniversare (in randul cabalei nu exista coincidenta, totul este exact planificat cu mult timp inainte, n. t.). Apoi in 22 noiembrie 2005, Angela Merkel a fost aleasa (democratic...), Cancelar al Germaniei. 22 noiembrie, ziua alegerilor a fost aniversarea publicarii "Originea Speciilor" a lui Charles Darwin o publicatie care neaga existenta lui Dumnezeu.
Fapt de netagaduit este ca Angela Merkel a venit din obscuritate la puterea Cancelarului German, precum si varful puterii in cadrul G-8 si a Uniunii Europene. Tatal lui Hitler, care ulterior si-a luat numele de Hitler, a fost fiul nelegitim al unui Rothschild cu o amanta al carei nume a fost Schicklgruber. Etimologia numelui lui Hitler, releva ca numele inseamna un cioban care locuieste intr-o coliba. Numele Adolf din vechii germani inseamna, , nobil lup". Astfel, numele sau combinat indica faptul ca el a fost, , Pastorul Lup" sau fals pastor. Destul de ciudat, Papa Benedict are numele de Pastor al Bisericii, si din moment ce el a preluat mandatul, Biserica Romano - Catolica are un cap german. Stim de asemenea ca Adolf Hitler era poreclit Herr Wolf. Cartierul sau General din estul Prusiei era numit Wolfsschanze ; sediul din Franta a fost numit Wolfsschlucht si sediul sau din Ucraina a fost numit Werwolf (varcolac). Oare Uniunea Europeana prin Noua Ordine Mondiala vrea sa devina Al Patrulea Reich ?

Tema centrala a acordului puterilor vestice aliate cu Vaticanul si sovietici dupa razboi, a fost ca fiica lui Hitler sa ridice Germania la rangul de putere internationala...dar ascensiunea ei la puter nu va veni pana cand "Vaticanul nu va avea la putere un Papa german". In urma decesului Papei Ioan Paul al-II-lea, fostul nazist Joseph Ratzinger a fost nominalizat (a facut parte din trupele hitlerjugend- tineretul hitlerist, n. t.). El a fost ales Vicar al Romei la 20 aprilie 2005, devenind Papa Benedict al - XVI-lea. Este oare o coincidenta ca data investirii in fruntea Bisericii Romano-Catolice este chiar data aniversarii zilei de nastere a lui Adolf Hitler ? (a - 116 -a aniversare iar Papa este Benedict al XVI-lea, n. t.).

In 1977, Angela Dorothea Kasner a devenit Angela Merkel prin casatoria ei cu Ulrich Merkel fizician, dar mariajul sa-ncheiat cu divort in 1982. Ea a fost aleasa cancelar al Germaniei la scurt timp dupa ce Joseph Ratzinger a preluat conducerea Bisericii Romano-Catolice, de ziua lui Hitler. Este cumva coincidenta ? Nicidecum, Illuminatii sunt foarte consecventi in numerologie si conjuncturi astrale.

De asemenea Adolf Hitler a fost un Rothschild, a fost "ajutat" sa preia puterea in Germania, sa declanseze cel mai teribil razboi din secolul 19, astfel cabala sa-si poata duce la indeplinire planul de sclavizare planetara (este stiut faptul ca bunicul lui G. W. Bush, Prescot Bush l-a finantat pe Hitler in mod constant ca si bancher, la fel cum el a fost sustinut de casa regala britanica, cu care se inrudeste, fiind din acelasi neam germanic, aceasta dupa razboi schimbandu-si numele din Bauer in Windsor.

Acelasi lucru il sustine si Ian van Helsing (scriitorul care si acum este interzis in Germania), ca Angela Merkel este fiica lui Hitler si ca mai exista si alti doi fii care sunt guvernatori in SUA.

Cu cat inaintam in acest an observam o tot mai ampla devoalare a teribilelor secrete, la care omenirea acum cca. 20-30 de ani nici macar nu visa. Asta demonstreaza faptul ca suntem pe un drum ascendent, spre lumina, iar planurile elitei de a ne transforma in sclavi obedienti se prabuseste pe zi ce trece. "


 Iar, ca sa nu avem vorbe si prin alte locuri am sa va dau sursele si pentru aceasta ultima "enigma" mediatica. Deci:... "Sursele"



http://www.helpfreetheearth.com/news501_Merkel.html

http://www.his-forever.com/angela_merkel_and_adolph_hitler.htm

http://www.fara-secrete.ro/hitler-a-fost-un-membru-al-dinastiei-rothschild/


Deci, pentru final... am pastrat INTREBAREA:

   "STIATI CA,  GERMANIA ESTE   CUFARUL CELOR MAI MULTOR SECRETE SUPEME?"

4 comentarii:

  1. IN CAZUL DE FATA, ISTORIA IMI PARE CA SI POLITICA... O BATRANA DOAMNA!

    RăspundețiȘtergere
  2. Germania este demult, din cele mai vechi timpuri un loc in care existau TEUTONII, sa zicem asa; iar toate s-au intamplat acolo.
    Apoi a mai existat si Carol cel Mare si... in timpurile moderne un Bismark! Apoi, din nefericire Hitler@comp....
    Nu stiu de ce articolul tau m-a facut sa ma gandesc la atentatul de la Munchen, de la Olimpiada germana... in rest, se prea poate sa fie un intreg sir de coincidente; dar merg pe premiza ca.. si acestea... COINCIDENTELE... nu sunt INTAMPLATOARE! Parerea mea.
    Cat priveste trimiterea la inca PAPA Benedict, trimiterea este usor fortata; dar, asta nu inseamna ca nu poate fi si acolo, un sambure de adevar!Tot...PAREREA MEA1

    RăspundețiȘtergere
  3. In anul 1960, cand din pionier am devenit UTC-ist, un batran activist de partid (cu 4 clase, desigur) a spus la o sedinta (citez cu exactitate, caci nu pot sa uit): "Bai tovarasi, ce e, e, ce nu e, nu e ! Asta e !"
    Din prisma acestui naucitor dar irefutabil sofism, ma intreb cata credibilitate poate sa fie acordata alegatiilor privind sorgintea genetica a acualului cancelar german. Marturisesc ca mi se pare futil sa explici in acest mod, chiar si numai in parte, ceea ce se petrece in geopolitica actuala.
    Dar, pentru ca traim intr-o lume si in timpuri in care am ajuns sa nu ne mai miram de nimic, ramane sa traim in urmatorii 50-60 de ani si sa vedem ce se va mai intampla. Va invit, asadar, sa reluam subiectul dupa anul 2050.

    RăspundețiȘtergere
  4. Adică Angela Merkel ar putea fi fiica lui Hitler? Interesantă ipoteză, nu e prea credibilă, însă încep să o simpatizez pe Merkel.

    RăspundețiȘtergere