vineri, 5 aprilie 2013

DOAR O VORBA ... SA VA SPUN

  SAPTAMANA TRECUTA... AM TOT SCRIS DESPRE UN EVENIMENT... PE CARE ANUMITI OAMENI... IMPORTANTI...GANDESC CA AR TREBUI SA SE INTAMPLE, CU TARA NOASTRA: "DEBARCAREA" FAMILEI REGALE PE TARAMUL CIOBANULUI BUCUR...
  DECI IMPLICIT, "(RE)DESENAREA" ROMANIEI NOASTRE. CEA DE TOATE ZILELE.... 
 AZI, OAMENI BUNI... DAR SI OAMENI CARCOTASI... AM SA CONTINUI SUBIECTUL. DE UNDE L-AM LASAT?!

Asa cum ar spune "Badia Gheorghe" azi o sa vorbim despre OLIGARHII lor; nu ai nostrii. Fostul oligarh rus Boris Berezovski, găsit mort la Londra unde trăia în exil, i-a scris lui Vladimir Putin pentru a-i cere iertare, a declarat o apropiată a acestuia, într-un interviu publicat, la Moscova, în care ea a exclus totuşi ipoteza unei sinucideri.
Boris Berezovski, fosta eminenţă cenuşie de la Kremlin, care a plecat din Rusia după venirea la putere a lui Vladimir Putin în 2000, a fost găsit mort, la 23 martie în camera de baie, cu semnele aparente ale unei spânzurări. Kremlinul informase că Berezovski, un opozant feroce din exil, i-a scris lui Putin pentru a-l implora să-l ierte şi a-i cere voie să se întoarcă în Rusia, potrivit AFP, citată de Agerpres.

Katerina Sabirova, o tânără de 23 de ani cu care fostul miliardar rus în vârstă de 67 de ani se întâlnea în ultimii ani, Berezovski era foarte afectat, după pierderea unui proces intentat de fostul său partener de afaceri, Roman Abramovici. „Îmi spunea: mă simt foarte rău, nu ştiu ce să fac”, a povestit Katerina Sabirova, în interviul acordat revistei de opoziţie „The New Times”. Potrivit ei, Boris Berezovski a vorbit atunci despre întoarcerea în Rusia. „A spus să singura posibilitate de a se întoarce în Rusia şi de a se reface era de a-i cere scuze lui Putin. Vorbea despre asta ca despre ultima şansă”, a subliniat ea. „Am văzut scrisoarea, pe care mi-a citit-o. Îşi cerea iertare şi permisiunea de a se întoarce”, a adăugat Katerina.

Tânăra a subliniat că scrisoarea se pare că a fost expediată în noiembrie şi că Berezovski i-a mărturisit că aşteaptă răspuns.
Katerina, care nu locuia cu Berezovski şi nu era la Londra în momentul morţii sale, a exclus posibilitatea ca el să se fi sinucis. „Este foarte greu de crezut”, a mărturisit ea.  
Pardoxal, sau nu, dar femeia a descris apariţia în ultimele luni, a simptomelor unei depresii: Boris Berezovski suferea de insomnie, nu mai vroia să se scoale dimineaţa, nu ieşea din casă şi nu mai vroia să vadă pe nimeni. Observatorii cazului LITVINENKO, omul de casa, de pana mai ieri a lui BEREZOVSCHI cred ca este oarecum COINDECENTA prea MARE intre starile interioare ale celor doi... inainte de a se "IMBOLNAVI DE DECES" Totusi, Katerina a mărturisit însă că el convenise să se întâlnească cu ea în Israel, la 25 martie, pentru a petrece împreună două săptămâni de vacanţă. Ea a povestit că l-a sunat la telefon cu o zi înainte de moartea sa, vineri, 22 martie, şi că din vocea lui părea că este „mai bine ca de obicei”.

 Iar asta, in timp ce "RIVALUL"sau, un alt OLIGARH rus, pe numele sau ROMAN ABRAMOVICI, era "GAZDUIT", in acele zile de catre o institutie, cu doar TREI initiale. Ghici ghicitoarea mea, care?! A, da... parca FBI...  Ma intreb daca "PRIETENUL" sau, din fotografia alaturata stia de LOCATIA aceea, cu doar 3 ... INITIALE.
Ciudate mai sunt "COINDECENTELE" Domnului .... asa ca, mai bine,un CEAI ENGLEZESC sa nu bem, ci doar APA CURATA de izvor... sa GUSTAM!

  Insa tot zilele trecute, pe la Academia Romana s-a tot vorbit despre "REGIONALIZAREA" Romaniei. S-a vorbit   mult (si oare cat de folositor???) despre acest SUBIECT. Dar cred ca, noi OAMENII OBISNUITI, nu de cuvinte duceam LIPSA.... Insa, despre CE si CUM pe aceasta "PROBLEMA" cred ca vom mai avea ce discuta....Eu va propun, pana una alta, "PROIECTUL MEU": REGIONALIZAREA DE PE NET.Mie unul imi pare un proiect mai CREDIBIL!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu