miercuri, 11 iunie 2014

CUI NE-AI LASAT, MON CHER... PAROL?!

AS FI VRUT SINCER SA TAC... DAR NU POT... CREDETI-MA!!! CAND VAD CA O TANARA CARE A REUSIT SA "SPARGA" TIPARELE FALSE IMPUSE DE AIUREA PENTRU COPIII NOSTRII... IN ULTIMII 25 DE ANI... ESTE LUATA PESTE PICIOR DE DOUA EXEMPLARE... CARE SE VOR A FI FORMATORI DE OPINIE... DAR CARE M-AU CONVINS CA , IN FOND,  EI TRAIESC DE PE URMA PITIPOANCELOR SI MOGULILOR... SI ZAU CA MA APUCA SCARBA. DE ACEEA VA PROPUN DE AICI SA NU UITATI VREODATA ACESTE DOUA NUME DE "BIPEZI" INTAMPLATORI... CARE TRAIESC, SEARA DE SEARA, IN CASELE NOASTRE... SI CARE RASPUND LA NUMELE DE: BANCIU... SI BENDEAC!!! 
SI, CAND TE GANDESTI CA TAMAN LUNEA ASTA... AM COMEMORAT 102 ANI DE LA DISPARITIA LUI "NENEA IANCU", ZAU CA IMI VINE SA MA  INTREB: "CUI NE-AI LASAT, MON CHER... PAROL?!"

Primul "BIPED" care si-a permis sa-si arate ADEVARATA sa fata se numeste BANCIU: RADU BANCIU. Acesta, intr-un discurs de duminica seara la celebrul post al FRATILOR, nu vede ceva mai bun de facut decat sa-si arate BUBELE de pe creier si sa "VOMITE" ceva pe cat de aiuristic, pe atat de RETARDAT. Ia, asculati aici: "HALEP ESTE O TARANCUTA, SARAPOVA O LADY". Si, de parca isi trasese pe nas doza, uitand ca... se prea poate ca aceeasi DOZA sa-l fi facut sa apara candva in MAIEU... acesta isi continua DELIRUL... "Simona Halep este o ţărăncuţă, nu aţi văzut cum vorbeşte engleza? Aia, Şarapova, e o lady", a spus realizatorul, în cadrul emisiunii "Lumea lui Banciu" de duminică. 

Remarcele au continuat în aceeaşi notă, acesta spunând că Simona degeaba a ajuns în finală dacă a pierdut-o, că nu a bătut pe nimeni important în acest turneu şi că nu este de acord cu faptul că Simona este mândră că este româncă, într-o ţară în care 86% dintre cetăţenii ei nu reuşesc să facă economii de la o lună la alta."
Si, atunci nu poti sa nu-i reamintesti "realizatorului cu fata de maieu" si ten de RUSNAC ce spunea candva... acest ADEVARAT povestitor ... Nu ca RUSNACUL, cu aere de maieu cu gaurele...



   Al doilea, BENDEAC, auzi nume...  face parte din categoria aparuta in ultimii douazeci de ani, in  Romanica noastra, si care se poate formula in sintagma: "DACA TACEAI... INTELIGENT PAREAI". Acesta, de parca ar fi baut apa dupa Banciu cel cu fata de RUSNAC, crede ca si el este cam NEBAGAT in seama... Sau poate ca, il durea tare de tot ca celebra jucatoarea Chris Evert nu l-a "PREMIAT" pe EL... ganditorul "MOLDOVAN"?!. A, si sa nu uit: ma intrebam daca nu cumva cei de la FELIX,  au facut cumva o GRESEALA ca s-au debarasat de "BIPED"-ul cu fata de zgura... si pretentii de "TELECTUAL... de RAHOVA"?! Dar nu... vad ca, pe zi ce trece, pe acestia doi... RETARZII de care fac vorbire ii leaga OMBILICAL acelasi microb... Cum se numeste acesta? Pai, ROMANII astia pe care ei nu dau prea multi LEI, EURO, sau DOLARI... le-ar spune asa: "PROSTUL NU-I PROST DESTUL... DACA NU SE BAGA SINGUR IN "ZEAMA"".

Iata ce spunea urmasul de MILITIAN MOLDOVEAN...apropos, gurile rele spun ca acesta ar avea originile, taman din VLASINESTI, judetul lui Ion Creanga, cel ADEVARAT! Nu, ca aceasta biata creanga ofilita, cu ifose de CIRCAR... de targ uitat de lume: "Mihai Bendeac, enervat de susţinătorii Simonei Halep: «Sunteţi greţoşi». Auzi TUPEU, pe bietul chel... Bag seama ca PARUL "di pi capul aistuia" fu mai inteligent... si-l lasa BALTA. Asa, de TIMPURIU... Si, de parca nu era de ajuns... CHELUL continua a-si pune mana pe "PODOABA" lipsa si scrise:
"Suntem gretosi. Uneori. Maria Sharapova a câștigat in fata Simonei. De 4 ori. Dar felul nostru de a susține pe cineva manjind cu cacat adversarul, este de o scarbosenie vecina cu ticalosia. Am auzit chiar si o reportera spunând, înainte de meci, ca norocul si talentul Sharapovei mai trebuie si «oprite».
Am auzit sute de mistouri la adresa "icniturilor" ei in momentul in care loveste mingea. Evident, cei care, după un scarpinat in cur pe canapea, arunca in acea mare sportiva cu noroi sunt niște persoane care, din punct de vedere profesional, poate ca nu reprezintă nici cât o Furnica fata de un elefant comparativ cu statutul Sharapovei in meseria ei.
Vrem sa câștige "a noastră". Orice ar însemna asta.. Dar Sharapova a muncit si ea, bai nene. Si-a dedicat existența acestui sport. Si-a anulat adolescenta. Si e un mare talent. Pana si Facebook-ul bietei Maria a fost luat cu asalt de patrioti romani de conjunctura. Ne sta in caracter aceasta lipsa de respect fata de adversar. E o chestiune de mentalitate. Si tot o chestiune de mentalitate este si acceptarea cu lejeritate ca orice sportiv roman cu rezultate notabile sa fie transformat intr-o biata jucărie politica sau mediatica.
Așa asalt de mojicie am văzut in ultimele zile încât aproape ca mi-a fost imposibil sa o susțin moral. Mi se părea ca, făcând asta, ma murdaresc.
Sa promovezi de dimineața pana seara pe TV niște taraturi, niște curve, niște prostituate, creand un model de succes (pentru ca da, aceste taraturi câștiga zeci si sute de mii de euro din scandalurile aranjate) si apoi sa apari senin si sa o ridici in slavi pe Simona Halep, mi se pare o ipocrizie vomitiva. In orice caz, felicitări Simona!
Hai România..?", a scris Mihai pe pagina sa de Facebook. "
Auzi mai GRAUNTE... INAINTE de a EMANA astfel de HALENE... eu zic sa mai STUDIEZI... NITEL ISTORIA SI SA VEZI CAT DE MIC AI INCEPUT SA FI... O data, un mare DOMN al acestei tari, spunea celor care puteau A INTELEGE... urmatorul ADEVAR:
INSA, DRAGII MEI... MI-E TARE TEAMA CA... VA MAI TREBUI SA PLOUA MULT TIMP DE ACUM INCOLO... SI MULTA APA SA CURGA... SIROAIE... CA,  BIATA NOASTRA TARISOARA SA POATA FI SPALATA DE ASEMENEA EXEMPLARE BIPEDE... CU PRETENTII UMANOIDE. NU CA AS AVEA EU CEVA CU EI... DAR "NENEA IANCU" NE SPUNEA ODATA CA:
SERIOS "NENE IANCULE"... AM SI "YO" O INTREBARE:"CUI NE-AI LASAT, MON CHER... PAROL"

7 comentarii:

  1. DACA NU AR FI FOST ADEVARAT... AR FI FOST UN CARAGIALE ADEVARAT! VORBA ACEEA: VOCEA PATRIOTULUI NATIONALE

    RăspundețiȘtergere
  2. TRAGIC... INSA SI ADEVARAT. BUNA COMPARATIA CU HALENELE....

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga frate intr-un Hristos.... demersul imi pare interesant.... dar oare care va fi urmarea?

    RăspundețiȘtergere
  4. SPECII RARE...FIR-AR MAMA LOR SA LE FIE DE VINA...PROASTA EDUCATIE CARE NU APRECIAZA UN SPORTIV ADEVARAT...ATATA STIU...PANA II BUSESETE CINEVA...SA LE TAIE GREATA SI TUPEUL LOR DE,, NEAMURI BUNE ,NEAMURI PROASTE =ASTE-A-S NEAMURILE NOSTRE,,...

    RăspundețiȘtergere
  5. DAR TOTUSI SA INVENTAT TELECOMANDA , SI ACESTE SPECIMENE NU AR PUTEA FI LUATE IN CONSIDERARE DACA NOI NU LE-AM COMENTA , LASATI SA DISPARA PE LIMBA LOR ( INDIFERENTA) E MULT MAI SIMTITA DE NESIMTITI . . . DACA VORBESTI DE EI LE ATESTI EXISTENTA , IGNORANDUI NU EXISTA .

    RăspundețiȘtergere
  6. OK ASA CEVA... NIMIC ALTCEVA...

    RăspundețiȘtergere
  7. ce vremuri... o tempora!

    RăspundețiȘtergere