luni, 7 septembrie 2015

VALOAREA OMULUI FILTRATA DE OCHII ... POLITICULUI

MA INTREB, SI LA RANDU-MI IMI PERMIT A VA INTREBA:"CATI DINTRE CEI IMPLICATI IN EXODUL ACESTA PREFABRICAT, AU LUAT LA CUNOSTINTA DE VALABILITATEA ACESTEI BUTADE?"
DESI VA POATE PAREA CIUDATA AZI ACEASTA BUTADA ESTE, SI NU-MI PARE... MAI MULT DECAT ACTUALA... RESTUL ASPECTELOR  NEFIIND  DECAT SIMPLE NECUNOSCUTE... CARE DESI NE SAR IN OCHI... PAR A FI , PANA ACUM CEL PUTIN, TOTAL NEGLIJATE.... DE CE? SI, MAI ALES PENTRU CE? 
HAIDETI SA DESLUSIM SINGURI...ACEST "SECRET"!OARE DE CE NU REUSIM, CEL PUTIN PANA ACUM, "A ZARI BARNA DIN OCHIUL NOSTRU, DAR PREFERAM A VEDEA  PAIUL DIN OCHIUL ALTORA..."
Sincer, cred ca inca nu am uitat, episodul "JE SUIS CHARLIE" din ianuarie, din Franta! Insa, foarte putini dintre noi cunosteam la acea ora, si aveam  sa aflam abia acum de: "Amenintarea ISIS din februarie: Vom trimite 500.000 de IMIGRANTI in Europa”. Adica, daca inca nu stiati, iata cum statea situatia inca de atunci: " In luna februarie 2015, presa italiana a publicat inregistrarea unei convorbiri telefonice, conform careia ISIS ameninta ca va trimite 500.000 de imigranti in Europa, daca vor fi atacati. „Vom trimite mii de ambarcatiuni, vom crea haos in Mediterana”, se afirma in inregistrare. Astazi, imigrantii sunt aici!!!
Potrivit transcrierii unor interceptari telefonice, data publicitatii de cotidianul Il Messagero, citat de DAILY MAIL,  ISIS ameninta ca va recurge la emigranti, ca arma psihologica contra Europei, si in special a Italiei, daca aceasta intervine in Libia. In conversatiile interceptate de politia italiana, jihadistii spuneau ca vor trimite mii de ambarcatiuni pline cu emigranti catre coastele italiene."

Si... atunci, cel putin... "MAHARII" E.U preferau TACEREA!
Cu toate acestea, foarte multi dintre noi, SPECIALISTI, sau simpli PRIVITORI... considera ca: "exodul libienilor, sirienilor si irakienilor din aceste zile, aminteste de vremea marilor migratii de la începutul secolului al X-lea. Se ajunge în Europa, prin granitele maritime ale Spaniei, Greciei si Italiei, apoi se trec granitele Macedoniei, Serbiei si Ungariei, cu destinatia Germania, Austria si Suedia. Nimeni nu poate opri valul acesta urias de sute de mii de imigranti care ia cu asalt Europa, întrucît cel mai probabil el este o operatiune bine organizata. De cineva care îsi îndeplineste un obiectiv de politica externa prin generarea unei crize umanitare soldata cu pierderea de vieti a unor oameni nevinovati."
Altii dintre noi, mai DIRECTI, fara scrupule si care nici nu "SUNT TURISTI" in propria lor tara, cu atat mai putin sa "SE OPEREAZA" la Stambul... afirmau ca: "Sunt SOLDATI, nu REFUGIATI! Musulmanii INVADEAZA Europa in mod organizat, dupa un plan bine stabilit!" Iata ce se spune, in DETALIU....
"Sunt SOLDATI, nu REFUGIATI! Musulmanii INVADEAZA Europa in mod organizat, dupa un plan bine stabilit!

Dintr-o dată, ca din senin, sute de mii de musulmani din Africa de Nord şi Orientul Mijlociu iau cu asalt Europa.  ”Se trece prin graniţele maritime ale Greciei, prin graniţa Macedoniei şi prin gardul lui V. Orban, la frontiera cu Serbia, ca prin brânză. 

705462 Nimeni şi nimic nu poate opri valul acesta uriaş de imigranţi musulmani porniţi într-un exod ca în vremea  marilor migraţii, când s-a luat cu asalt Imperiul Roman. De exemplu turiştii români, ca să treacă din Grecia prin Macedonia, aproape toţi dau şpagă la vameşi să nu fie controlaţi ca pe vremea comunismului şi să se poată întoarce acasă. Ei pun banii în talonul autoturismului la control.
Dar sute de mii de imigranţi din Orientul Mijlociu trec de vamă sau graniţă pe la „vama cucului”, fără să-i întrebe nimeni de sănătate. Se aruncă de formă câteva grenade lacrimogene ca să nu se spună că nu fac nimic grănicerii. E ciudată aceasă masă uriaşă de imigranţi pornită din senin spre Europa. Vinovatul moral e politica externă americană din vremea „primăverii arabe”, care a înarmat gherilele islamiste pentru a introduce „democracy” în ţările conduse de dictatori laici.

refugiati Valul de imigranţi care asaltează Europa este rodul politicii externe ale SUA, care a destabilizat Africa de Nord şi Orientul Mijlociu cu „primăvara arabă” şi au adus indirect la putere Statul Islamic şi gherilele islamiste. Toate aceste acţiuni americane au ca scop slăbirea puterii şi unităţii Uniunii Europene, aşa cum a fost afacerea Euromaidan din Ucraina, care a aruncat ţara în război, sărăcie şi subdezvoltare.
Deja serviciile secrete europene nu mai pot să tacă şi să ţină ascunsă cauza acestui val de refugiaţi musulmani care vor schimba structura etnică şi religioasă a Uniunii Europene, accelerând musulmanizarea bătrânului continent. La televizor se văd reportaje cu refugiaţi musulmani scandând „Germany, Germany”, lucru care arată că ştiu bine ce fac şi ce urmăresc. Între refugiaţi, aşa zişi paşnici, se ascund luptătorii Statului Islamic care vor arunca Europa în aer.
La vama Negru Vodă, dintre România şi Bulgaria, deja refugiaţii sirieni au ameninţat poliţiştii de frontieră români, care asistau ca nişte babe, cum ne ameninţau că ne aruncă în aer ţara şi vor ucide români. Poliţia în loc să-i aresteze s-au făcut că nu văd. Deja serviciile secrete austriece nu mai pot să tacă şi acuză public SUA şi fundaţiile finanţate de Soroş că organizează şi plătesc acest exod musulman în Europa ca să lovească în UE.

siria1Ziarul austriac InfoDirekt, apropiat armatei, a publicat recent un articol, pe baza unui raport al serviciilor de informații ale armatei (Österreichischen Abwehramts), conform căruia organizații neguvernamentale din SUA ar finanța traficul de imigranți către Europa. În special pe cel în care sunt aduși imigranți de pe coastele libiene spre Italia meridională.
Conform articolului publicat de ziarul austriac, serviciile secrete de la Viena estimează că pentru fiecare persoană care ajunge în Europa ca refugiat costul este mai mare de 3.000 de euro sau dolari, așa cum se spunea până acum în unele publicații. ”Cei care aduc refugiați în Europa cer sume exorbitante.
Care pornesc de la 7.000 de euro și ajung până la 14.000 de euro, în funcție de zonele de unde se pleacă și de diversele organizații de traficanți. Dar imigranții care vor să fugă din țările lor sunt mult prea săraci pentru a da acești bani”, se spune în raport. Spionajul austriac ar avea informații că ”organizații din SUA au creat un model de co-finanțare și contribuie substanțial la costurile cerute de traficanți”.
Ar fi vorba de ”aceleași organizații care, în 2013, au aruncat Ucraina în haos”, aluzie la acele ONG-uri americane, așa-numite ”umanitare” și ”pentru drepturile omului”. ONG-uri despre care, se știe foarte bine, au fost create de Departamentul de Stat al SUA sau direct de speculatorul și finanțatorul ”revoluțiilor portocalii” din fostele state sovietice, magnatul american de origine evreiască George Soros, părintele cunoscutei Human Rights Watch. Aceşti refugiaţi musulmani nu sunt chiar aşa săraci precum par."

INTRE TIMP, CA O MORALA A ISTORIEI,CATUSI DE PUTIN CEA MAI INDEPARTATA, CI CEA MAI RECENTA, ADICA... CEA DE IERI...  SUA RASPUNDE EUROPEI: "EUROPA SA SE DESCURCE SINGURA..."
Culmea parșivității – SUA refuză imigranții: „Europa să se descurce singură!” - See more at: http://www.cunoastelumea.ro/culmea-parsivitatii-sua-refuza-imigrantii-europa-sa-se-descurce-singura/#.dpuf
Culmea parșivității – SUA refuză imigranții: „Europa să se descurce singură!” - See more at: http://www.cunoastelumea.ro/culmea-parsivitatii-sua-refuza-imigrantii-europa-sa-se-descurce-singura/#.dpuf

6 comentarii:

 1. Nicio furtună, nicio invazie, niciun cutremur, nicio ocupaţie, nicio lovitură, oricât de dureroasă, de nimicitoare, nu a putut să-i clintească pe românii din Dacia Traiană. Nimeni şi nimic nu ne va putea smulge din ea. - Ion Antonescu

  RăspundețiȘtergere
 2. La voi mai, breadene, in Romania, acesl Doctoras retinut candva... a vrut candva a fi mai mare peste noi"fratii", din Comunitate! Asa si cu "fratiorii" arabi, mai... ei vor sa vedem daca se si poate!

  RăspundețiȘtergere
 3. Europo-Americo....statul islamic...
  veniti, veniti dr ma iubiti.....
  Hohavele!!!
  Libsra Albania...
  Robot sirian, emigrand si el nitel

  RăspundețiȘtergere
 4. Iar din această simbioză, o să se nască vre-un nepot al lui arahat la hasnaua3, Maronel Duminică e rumân neaoș, hanibal streinu purcel e o valoaaaaare.... iar prafila sper că poate ajuta această adunare multi-culturală. ��‍♂️
  Și-am încălecat pe o legumă și v-am spus o poveste cu viitorii cartofi... cât despre cireșe dacă vin "invadatorii"... le depun în bancă...
  Robotu Pluri...

  RăspundețiȘtergere