miercuri, 2 septembrie 2015

O CACEALMA A ISTORIEI... PREGATITA DE FOARTE MULT TIMP


UNII SE DAU MARI FARA SA STIE DE CE! EU UNUL SPUNEAM INCA DIN 2011 CA... "VOM ASISTA LA O ISLAMIZARE A EUROPEI"... DAR, ACUM NU ASTA ESTE PROBLEMA REALA...
 VREM, SAU NU SA CREDEM... SA ACCEPTAM , ORI BA... DAR MIGRATIA ASTA, A IMIGRANTILOR SPRE EUROPA, AR TREBUI SA PORNEASCA DE LA ACEASTA REALITATE: DE UNDE AU ATATIA BANI CA SA POATA ARUNCA CU EI... PE FEREASTRA TRENURILOR SAU A MASINILOR. NU MA INTELEGETI GRESIT... DAR:
"Drama imigranților sirieni este presărată de neadevăruri și exagerări. Imaginile pe care le vedem astăzi la televizor ne arată refugiați bine îmbrăcați, cu ochelari de soare și ceasuri de marcă, care pretind că si-au vândut toate proprietățile din Homs și au plătit călăuzelor câte 6000 de euro de persoană pentru a ajunge în Europa.
 • Este oare adevărat?
Să luăm aceste declarații pe rând:
Refugiați din Homs au fost atrași de traficanți pe rețelele sociale, apoi au plătit câte 18 – 24 de mii de euro de familie după ce au vândut totul, pentru a fugi în Europa.

homsHoms este un oraș relativ mare (aproximativ 700,000 de locuitori) care fost scena unor lupte grele între armata guvernamentală și forțele de opoziție. O mare parte a orașului a fost devastată în urma conflictului. Cu toate acestea, opoziția a părăsit orașul anul trecut, în urma unui armistițiu, incidentele armate fiind sporadice. Ultimul atac în Homs a venit din partea opoziției care a tras o rachetă în oraș, ucicând cinci persoane într-o stație de benzină.
 • Este greu de crezut că cineva poate să vândă o proprietate în Homs, un oraș care este o ruină. Este greu de crezut că zeci de mii de sirieni dispun de mii sau zeci de mii de euro pentru a plăti călăuzelor. Și într-un oraș care nu mai are nici eletricitate, nici apă curentă, este de așteptat ca nici Internetul să funcționeze, deci cum are loc recrutarea pe Facebook?!
Insa, am curaj a TINE UN PARIU cu fiecare dintre voi, ca urmatorul aspect, inca nu-l STIATI!? Haideti spuneti-mi sincer daca ati auzit de "  PLANUL KALERGI"?!
Puţini ştiu că unul dintre principalii ideatori ai procesului de intregrare europeană a fost cel care a planificat genocidul programat al popoarelor europene. Este vorba de un personaj obscur a cărui existenţă este ignorată de mase, dar pe care cei puternici îl consideră ca fiind tatăl fondator al Uniunii Europene. Numele său e Richard Coudenhove Kalergi. El se mişcă în spatele cortinei, departe de reflectoare, reuşind astfel să atragă în pânzele sale pe cei mai importanţi şefi de stat, care aususţinut şi promovat proiectul său de unificare europeană.
În 1922, la Viena, pune bazele mişcării „Paneuropa” care are ca scop instaurarea unei Noi Ordini Mondiale bazată pe o Federaţie a Naţiunilor condusă de Statele Unite. Unificarea europeană ar fi constituit primul pas spre un unic Guvern Mondial.
Cu instaurarea fascismelor în Europa, Planul se deteriorează, iar uniunea Paneuropeană e constrânsă să se dezbine, dar după al Doilea Război Mondial, Kalergi, mulţumită unei activităţi frenetice şi neobosite, dar şi cu susţinerea lui Winston Churchill, dinloja masonică B’nai B’rith şi a unor ziare ca şi New York Times, reuşeşte să obţină aprobarea proiectului său din partea Guvernului Statelor Unite.
 • ESENŢA PLANULUI KALERGI
În cartea sa „Praktischer Idealismus”, Kalergi declară că locuitorii viitoarelor State Unite ale Europei nu vor fi popare originale ale Bătrânului Continent, ci o subumanitate bestializată de amestecul rasial. El afirmă fără jumătăţi de măsură că e necesarca popoarele europene să se amestece cu rase asiatice şi de culoare pentru a crea o turmă multietnică fără calitate şi uşor de dominat de către elita la putere.

„Omul viitorului e de sânge mixt. Rasa viitorului eurasiatică-negroidă, extrem de asemănătoare cu anticii egipteni, va înlocui multiplicitatea popoarelor cu o multiplicitate de personalităţi."
Gerd Honsik descrie astfel esenţa Planului Kalergi

Kalergi proclamă desfiinţarea dreptului de autodeterminare al popoarelor şi, succesiv, eliminarea naţiunilor prin intermediul mişcărilor etnice separatiste sau imigrării în masă. Pentru ca Europa să fie dominabilă de către elită, pretinde transformarea popoarelor omogene într-o rasă amestecată de albi, negri şi asiatici. Acestor metişi el le atribuie cruzimea, infidelitatea şi alte caracteristici care, după părerea sa, trebuiesc create conştient deoarece sunt indispensabile pentru a genera superioritatea elitei.
Eliminând mai întâi democraţia, adică guvernul poporului, apoi însuşi poporul prin amestecarea raselor, rasa albă trebuie înlocuită cu o rasă metisă uşor de dominat. Eliminând principiul egalităţii tuturor în faţa legii şi evitând orice critică la adresaminorităţilor prin intermediul legilor extraordinare care să le protejeze, se va reuşi reprimarea maselor.
Politicienii acelor vremuri au dat dreptate lui Kalergi, puterile occidentale se încredinţau planului său, iar băncile, mass-media şi serviciile secrete americane au finanţat aceste proiecte. Şefii politicii europene ştiu bine că el e autorul acesteiEurope care se dictează prin Bruxelless şi Maastricht. Kalergi, necunoscut opiniei publice, în clasele istorice şi printre deputaţi, este considerat tatăl Maastrichtului şi multiculturalismului.
Noutatea planului său nu e cea de a accepta genocidul ca mijloc pentru atingerea puterii, dar cea de a pretinde crearea subumanilor, iar mulţumită caracteristicilor negative ale acestora ca şi incapacitatea sau instabilitatea, să se garanteze toleranţa şiacceptarea „rasei nobile”. tarea „rasei nobile”. 

Praktischer Idealismus - Kalergi
 • DE LA KALERGI ÎNAINTE
Deşi nicio carte de istorie nu vorbeşte despre Kalergi, ideile sale au rămas principalele surse de inspiraţie ale actuale Uniuni Europene. Convingerea că popoarele Europei trebuiesc amestecate cu negrii şi asiatici pentru a distruge identitatea şi pentru acrea o singură rasă metisă, se află la baza tuturor politicilor comunitare adresate integrării şi apărării minorităţilor. Nu este vorba de principii umanitare, dar de directive emise cu o determinare nemiloasă pentru realizarea celui mai mare genocid dinistorie.
În onoarea sa a fost constituit premiul european Coudenhove-Kalergi care la fiecare doi ani premiază europeiştii care au ieşit în evidenţă prin punerea în practică a planului criminal Kalergi. Printre aceştia găsim şi nume de calibrul Angelei Merkel saului Herman Van Rompuy.

Premiul Kalergi conferit Angelei Merkel
Incitarea la genocid se găseşte şi la baza invitaţiilor constante ale ONU de a ospita milioanele de imigranţi pentru a compensa scăzuta natalitate europeană. Conform raportului difuzat la începutul noului mileniu, Ianuarie 2000, pe nume „Population division” al Naţiunilor Unite la New York, intitulat: „Emigrări de schimb: o soluţie pentru populaţiile în declin şi îmbătrânite, Europa ar avea nevoie până în 2025 de 159 de milioane de imigraţi.” Rămâne un enorm dubiu: cum e posibilă o estimare atât deprecisă dacă imigrarea nu este un plan stabilit în jurul mesei. Ceea ce rămâne sigur e că scăzuta natalitate ar putea fi uşor inversată prin măsuri potrivite care să susţină familiile. La fel de sigur este că patrimoniul genetic european nu se poateproteja prin introducerea unui patrimoniu genetic diferit, ci doar se accelerează dispariţia acestuia. Singurul scop al acestor măsuri e cel de a denatura complet popoarele, transformându-le într-o masă de indivizi fără nicio coeziune etnică, istorică şiculturală.
 • Pe scurt, teza Planului Kalergi a constituit şi constituie şi astăzi fondamentul politicilor oficiale ale guvernelor menite să promoveze genocidul popoarelor europene prin imigrarea în masă.
G.Brock Chisholm, fostul director al Organizaţiei Mondiale aSănătăţii (OMS), demonstrează că a învăţat bine lecţia lui Kalergi când afirmă:„Ceea ce oriunde in lume trebuie să se aplice e să se practice limitarea naşterilor şi căsătoriile mixte, şi asta cu scopul de a crea o singură rasă într-o lume unică ce depinde de o autoritate centrală”.
Insa, DEJA  au aparut voci, tot mai multe si mai insistente care spun ca: "SUA sunt la originea problemei imigranților din Europa"; sau "SUA și miliardarul George Soros finanțează fuga imigranților spre Europa"

MORALA... ACESTUI EPISOD,DE VIATA... ZIC E.U. ESTE: " că totul are un pret. Ceea ce Europa plătește acum, faptul că luptă să iasă din situația asta nu poate fi separat de ceea ce Europa a făcut în ultimele secole sau chiar în ultimii ani. Pentru a ilustra pot să recurg la câteva exemple recente. Refugiații africani nu ar fi fost incontrolabili și de neoprit în Libia dacă țările europene și tarile NATO nu ar fi ținut atât de mult sa bombardeze sistemul din Libia până să-l facă bucăți. Sistemul era cum era... Cel puțin funcționa. Comparativ cu standardele africane, acel sistem a fost capabil să ofere cetățenilor un nivel de trai respectabil într-un areal foarte mare. Aceasta a dus la apariția unui zid între Europa și problemele grave care existau în Africa, dar care măcar puteau fi îndiguite acolo”

10 comentarii:

 1. ar fi mult mai multe de scris, sau de spus....

  RăspundețiȘtergere
 2. Neagu Djuvara avea dreptate pe aceasta problema.... " Europa traversează astăzi o perioadă ca acum 2.000 de ani, când Imperiul Roman se apropia de apusul său şi era invadat de popoare din Asia sau Africa, arată istoricul Neagu Djuvara, el însuşi un pribeag în tinereşe. Istoria se schimbă, dar Europa zilelor noastre este mai reticentă şi la limita unui refuz în faţa valurilor de imigranţi. Un procent e asimilabil, dar 10 înseamnă enorm pentru orice cultură, iar Europa nu este pregătită să facă faţă unei asemenea invazii"

  RăspundețiȘtergere
 3. Daca la noi, la romani se vrea a fi construita o mega moschee, langa Parlament o mega catedrala, nu vedeti ca este clar? Luca ai dreptate... insa dincolo de invazia dezlantuita, mi-e tare teama ca fiecare in parte, sa nu fie un cipat... nu neaparat cu un numar, ci mai curand cu o micro bacterie artificiala... care sa declanseze la randul ei ...alte si alte probleme!

  RăspundețiȘtergere
 4. Incepe totul a se schimba, luna septembrie imi pare a fi importanta.Nu va mirati, ca nimic nu e vesnic!Cu atat mai mult noi, oamenii.

  RăspundețiȘtergere
 5. Confruntată cu invazia milioanelor de refugiaţi din răsărit şi sud, Europa nu se arată în stare să reacţioneze adecvat, organizat şi concertat. Problema continentului nu e, însă, doar absenţa solidarităţii statelor UE.
  Elitele politice din vest dau din colţ în colţ, părând fie să nu înţeleagă sursele acestei subite noi migraţii a popoarelor şi dinamica ei, nu în ultimul rând demografică, fie să dea înspăimântate înapoi, ferindu-se ca dracul de tămâie de adoptarea măsurilor necesare spre a o opri. În vest se deplânge, fireşte, barbaria respingătoare a gloatei extremiste care, în răsăritul Germaniei bunăoară, atacă şi incendiază cămine de azilanţi saxone.Deci, nu cred ca ar trebui a ne mai mira, nimic... bunaoara!

  RăspundețiȘtergere
 6. multumim, dar din pacate situatia este mult mai complexa in Siria si in
  orientul Mijlociu. A fost in flacari si este mereu in flacari!

  cu stima...S.R

  RăspundețiȘtergere
 7. Intr-adevar Siria si Orientul Mijlociu au fost dintotdeauna o "stare complexa", dar nu asa cred ca trebuie sa abordam totul!Ci, mult, dar mult mai nuantat.E o buna analiza aunor factori majori, de risc...

  RăspundețiȘtergere
 8. Multiculturalitate: Mananci salam din plastic cu e-uri, margarina cangerigena sau yougourt natutal cu omleta epica cu cascaval din carton reciclabil. De aceea noi europenii, facem mai rar copii si rromi, musulmani, indieni sau asiatici se inmultesc din lipsa de cultura! Nu exista sub-umani, exista doar lipsa de cultura! Mana de lucru ieftina, ce nu se revolta! Politica de piata ale corporatiilor multi-nationale, conduse de cate Spectru lacom, ce in fata lui tot timpul pierde nea' James Bond...indiferent de generatie. Normal, cand Spectru se plictiseste...mai da si el o comanda de cate un James Bond d'asta...sa se amuze si el ca omu'...ii mai da ceva gagici, Champagne si Cognac, Caviar...si obligatoriu celebra lui bataie cu bate garzii lui...ca sa vada daca sunt intr-adevar antrenati.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cam asta e IDEEA, la care adaugam si un AMESTEC fortat de rase, care poate duce intr-un final la PIERDEREA identitatii NATIONALE

   Ștergere
 9. Ce-i aiai identitate nationala? Eu stiam de interesu' national...ma rog, de domnu' vice-prim ministru si ministru de interne, oprea cu sprancene si sutien, Oprea, care se numeste "domnu' interesu national!"
  Magnetofon Robot

  RăspundețiȘtergere