luni, 2 noiembrie 2015

GANDESTE... LIBER... ROMANIA!

Ne vom întoarce ca un fum,
Uşori, ţinându-ne de mâini,
Toţi cei de ieri în cei de-acum,
Cum trec fântânile-n fântâni...
                         RADU GYR
Azi, ULTIMA ZI, de doliu... NATIONAL. In "COLECTIV" se vor duce pe cele STELE... deocamdata un numar MINTIT de SUFLETE! Cu siguranta ca, ACOLO, BUNUL le va deschide PORTILE... Insa, ma intreb si va intreb, NOI, cei ramasi aici, "VOM INTELEGE CUM S-A AJUNS AICI?"

Ma intreb daca cumva numitii viitori parati... OPREA GABRIEL, POPESCU PIEDONE, OPRESCU SORIN, ILIESCU ION, CONSTANTINESCU EMIL, PONTA VICTOR, UDREA ELENA, BASESCU ELENA... sau chiar  BASESCU TRAIAN vor avea BUNUL SIMT, nu neaparat PUTEREA de a ajunge pe media si a spune versetul acesta, din rugaciunea "TATAL NOSTRU": "SI NE IARTA NOUA PACATELE NOASTRE, PRECUM SI NOI IERTAM GRESITILOR NOSTRII...", caci daca (INCA) nu stiati, sau nimeni nu a avut PUTEREA de a va trage de MANECILE apretate ale camasutelor voastre, deja nu se mai poate!!!!
Si lista e mult mai lunga... nu e MUSAI a se simti doar cei mai sus numiti.
Am si alte PROPUNERI:  DUSA MIRCEA, MOISESCU VLAD, FLUTUR GHEORGHE, CRISTINA ANGHEL, BECALI GEORGE... si adaugati fiecare dintre dumneavoastra un ALT si ALT nume, precum un SCUIPAT aruncat in vant, la MAREA SI GREAUA lista a DURERII nationale.

Va propun sa ascultam, dar sa si ascultati ce INCA nu ati aflat....

 
 AZI, IN "COLECTIV", NU-I PLANGEM DOAR PE EI... NU, CI SI PE NOI... IAR CA UN "MEMENTO MORI"... NU UITATI DE VERSURILE LUI GYR...
            RADU GYR:



"Ne vom întoarce într-o zi,
Ne vom întoarce neapărat.
Vor fi apusuri aurii,
Cum au mai fost când am plecat..."

7 comentarii:

  1. Dumnezeu sa-i Odihneasca in Pace!!!

    Un Robot Rocker indurerat! Vreau sa li se faca dreptate celor ce nu mai sunt, unii dintre ei fiindu-mi prieteni.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu mai pot cei de sus enumerati de ce se intampla cu acest popor. Daca lor le e bine, ce le mai pasa de restul...

    O lumanare aprinsa pentru cei plecati (acum 30) si rugaciune spre cer pentru cei care lupta pentru viata!

    RăspundețiȘtergere
  3. Oare ce ar mai putea fi de zis!Si inca ceva, nu trebuie a ne opri aici!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bradaras
    Fff urat trist si ciudat ce sa intamplat
    Complimente jurnalistilor care au curajul sa spuna in lumina unor argumente logice ca in subsidiarul tragicului incident se pot ascunde chestiuni mult mai subtile si mai profunde!

    RăspundețiȘtergere
  5. תנחומים כנים !........... פוליטיקאים , לא

    RăspundețiȘtergere
  6. Shalomel Chorwineeeelll!!! :))))
    Un robot fericit, pentru ca a mai gasit un supravietuitor. Amin

    RăspundețiȘtergere
  7. Bravo Generatia Identitara! Sunt fericit ca generatia
    aceasta de copii, refuza a mai fi sclavi la ei...la ne-oamenii ce ne conduc! Eu cand sustineam acum 20 si tzzz ani, eram considerat nebun, dobitoc sau in cel mai bun caz, rebel! M-am mai tuns de cateva ori...dar prefer sa port plete, jeans-i si ghete sport de firma, in antiteza fiind ultra curat si ingrijit, sa miros bine, sa am nasul cat mai sus si totodata sa fiu modest si sa nu ma arat, "auto-stivuitor"...pardon, a tot stiutor! In concluzie: Imi place sa citesc, cand n-am ce face, prefer sa citesc o carte buna...imi place muzica Rock dar ascult si Bluez, jazz sau clasica...nu ca vanghele la petreceri de asculta muzica clasica...ce sa va mai spun? Implinesc 45 de ani si locuiesc cu parintii? Sunt anti social dar imi pastrez demnitatea. Imi cunosc valoarea, nu ma vand la pretul lor si sunt impotriva sistemului bolnav
    plutocratic mediocru care ne conduce. Atentie, la fel de mult urasc extremele si extremistii de orice fel! Asa ca va recomand, sa nu incercati sa ma racolati...va pierdeti timpul. Sunt un rocker si atat! Pana la urma, democratia invinge! Este singurul sistem viabil, pentru ca este perfectibil.
    Robotul Filo(sofo)calic! :)

    RăspundețiȘtergere