joi, 31 decembrie 2015

COSMARURI SI... REALITATI

"Cheamă-ţi câinii – se-mpletesc şoapte de lut,
Culcă-ţi paşii – lupii calcă mut,
Iată-ţi câinii – prin gropi calde se învârt,
Lasă-ţi câinii – boturi vechi se-ascut."-
Nicu Vladimir - ,,Ce de lupi se-nconjoară”
"Ce bucurie! Ce sarbatoare! Sunt asezat sus, intr-o tribuna, inconjurat de cativa supusi si privesc masele populare cum defileaza prin fata mea. Toti sunt aliniati si tin in maini flori si insemnele puterii mele, pe care le agita recunoscatori spre mine. Ce minunat! Ce bine ma simt!"
Ma intreb daca nu cumva gandea asa pana si Ceausescu... Azi, nu tu DICTATORI... azi, doar DICTATURA fricii! 


"Ce minunate vremuri traim! Este intr-adevar o o era noua. Toata istoria acestei tari va trebui impartita in... era dinaintea mea, era mea... dar si era de dupa mine!
ERA mea... ce minunat suna! Ba, mai mult, in ERA mea ar trebui ca, fiecare an sa poarte un nume propriu, ba chiar si zilele mai importante. Spre exemplu, anul infrangerii totale a dusmanilor  poporului, anul distrugerii totale a proprietatii private, sau... hm... ziua de nastere a MARELUI om de stat. A mea, bineinteles. Nu ar fi ceva nou in istorie... ganditi-va ca am auzit ceva asemanator: Noaptea cutitelor lungi, Noaptea Sfantului Bartolomeu! Insa si noi am adus ceva nou: AM LASAT POPORUL FARA SARBATORI! Da, insa le-am dat alte sarbatori: toate legate de lupta si succesele mele. Poporul meu este un popor bun, dar prea mic pentru mine si pentru visurile mele. Si, nu uitati ca: am dat o lege sa se inmulteasca... nu ca chinezii aia; fiecare femeie trebuie sa faca cel putin cinci copii. Nu-i asa, ca este o DATORIE PATRIOTICA?! Chiar daca am auzit ca au mai existat si cateva NESUPUSE! Ei, si ce? Am ordonat IMEDIAT inchiderea lor. Unele chiar s-ar fi omorat. Erau probabil nebune! Nu-i nimic daca nu pot sa-si creasca copiii! Am dat ORDIN sa se creeze pe tot cuprinsul tarii case pentru copiii parasiti si sunt foarte incantat de rezultatele avute. Normal ca eu le sunt si MAMA , dar si TATA... caci eu am grija lor. Iar, cand acestia vor ajunge la maturitate, ii voi face soldatii mei, in ARMATA mea si... sunt mai mult decat sigur ca, ei vor fi cei mai credinciosi soldati... ai MEI! Sincer, nu ma astept ca acestia a ma TRADA... VREODATA!
Istoricii m-au anuntat ca ma trag dintr-un NEAM... VECHI si VITEAZ. I-am intrebat: "cat de vechi?"... Cu capul plecat, acestia mi-au raspuns: "Cam  o MIE de ani...". Usor nervos de o astfel de REALITATE le-am raspuns:  "Imposibil, trebuie sa fie mult mai vechi"... S-am continuat: "Dupa calculele mele, ar fi mai vechi de doua mii de ani, cu o suta de ani, inainte de Cristos..."
Apropos, si Cristos asta... GROAZNICA figura! Am auzit ca si ASTA... domneste de doua mii de ani. Nu stiu ce a vazut lumea la el! Da, mi-a fost greu sa ma lupt cu EL, caci, la INCEPUT, multi dintre supusii mei se inchinau lui... Si azi, eu nu vad nici un DUMNEZEU!
Cand eram copil, baba satului mi-a spus ca... voi fi executat de proprii mei mei soldati... in uralele multimii, chiar in ziua nasterii lui Cristos. Ce sa zic: o proasta si o nebuna! De atunci mi-e sila de BATRANI. Ultima mea... LEGE ii priveste. ACESTIA vor trebui sa-si paraseasca locuintele, unde tot stau DEGEABA si sa traiasca in COLONII, in afara oraselor. Desi ii urasc, le fac un BINE. Sunt un OM... si inca unul GENEROS. Asa am fost mereu. Din generozitate si DRAGOSTE de oameni..."

In fata CRUCII ... SALE... mai vedea... inca ... o mare de oameni, care continuau a-l SLAVI... IAR ACEASTA REALITATE SE REPETA DE 26 DE ANI... INCOA... LA MULTI ANI!

14 comentarii:

  1. Un cizmar amărât...pentru că amărât e dracu'!
    În rest un pitic viclean, ce de multe ori dădea semne de demență! Prin înfometare, minciună, lipsa medicinii, a învățământului și a tuturor metehnelor ce le suferim și azi, datorită lui.
    Robotul democrat

    RăspundețiȘtergere
  2. A fost asa cum a fost,sa lasam mortii cu mortii si vii cu vii,multi cred ca....daca ar fii trait am fii fost in RAI,o prostie mare nu spun ca acum o ducem bine,nu democratia asta este de vina doar cei ce s au pus acolo sus in locul lui astia sigur ar vinde si pe mumasa ptr a le fii lor bine,poporul?cine este ala?

    RăspundețiȘtergere
  3. Incercarea ta Luca, asupra puterii unui singur om,peste ceilallti este ok si interesanta!LA MULTI ANI...Sa ne vedem cu bine in 2016 !

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu sunt de accord cu toti "postacii" tai, mai ales ala care ne "sfatuieste" msa lasam mortii cu mortii... dar in rest... iti multumesc pentru romanii din sudul Italiei care te citesc... si nu sunt putini...la multi ani, luca!

    RăspundețiȘtergere
  5. Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări, astfel încât acest nou an să îţi umple sufletul de voie bună! La mulţi ani 2016!

    RăspundețiȘtergere
  6. FF bun acest material! Bravoo... continua tot asa.

    RăspundețiȘtergere
  7. Bine asa... Parintele Sandi...LA MULTI ANI!

    RăspundețiȘtergere
  8. ACUM MULTE NU AR MAI FI DE SPUS... SAU DE COMENTAT!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Lui Dumnezeu nu-i plac proștii,plângăcioșii și morocănoșii. Vrea să te vadă că vrei. Și totul ține de curaj și îndrăzneală,,îndrăzniți eu am biruit lumea ". Dai voință primești putere... Sau cuvânt cu putere multă

    RăspundețiȘtergere
  10. Deschide-ti inima in noaptea dintre ani, lasa bucuria unui nou inceput sa iti patrunda in suflet, paseste cu speranta si incredere si nu uita ca cineva se va gandi in miez de noapte la tine si iti va dori toata fericirea din lume!

    RăspundețiȘtergere
  11. Anul Nou a venit, spiritul a intinerit! La multi ani !

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere, si in sus cu recunostinta! Sarbatorile sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri! La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  13. Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai mai înalte realizări.”

    RăspundețiȘtergere