vineri, 20 ianuarie 2017

CE TE LEGENI CODRULE!?

IAR ASTA, CHIAR DACA BATE VANTUL SI E UN GER DE PANA SI BIETELE NECUVANTATOARE, DE PRIN PADURI... PARASESC USOR, USOR, CULCUSURILE SI SE DAU SPRE GOSPADARIILE TARANILOR. ATATIA CATI AU MAI RAMAS! CACI, DEH MULTI DIN URMASII CELOR DIN 1907, SAU DE AI LUI HOREA AU PLECAT SPRE ALTE ZARI... UITANDU-SI  ACI, PANA SI ODRASLELE!.. 
DACA TOT VORBIM DE "ODRASLE UITATE"... SA NU UITATI A-MI AMINTI... LA FINAL... UN MESAJ AL ACESTORA, CATRE "PULI... TICIENII" NOSTRII. AIA, DE TOATE ZILELE, DAR SI CU TOATE NEAMURILE LOR... STIUTE SI NE... STIUTE!

MAI NOU, UNUL CU MUSTATA DE HAMSTER, DE SAELE, A SI FUGIT IN SUA, CA SA TINA DEJA SCAUNUL SI USA, NOULUI "TZUTER" DE WASHINGTON... CARE ARE UN PRENUME DE RATOI: DONALD... SI UN NUME USOR GERMANIC: TRUMP... DESI ACI, E.U UNUL AM CEVA INDOIELI.  DE CE? SIMPLU... PENTRU CA, JOCUL DE CUVINTE ,AL SORTII POLITICE... FACE CA, PRONUNTIA NUMELUI VIITORULUI "CETATEAN KANE", DE LA CASA ALBA,  DAR NU DE LA BANEASA... SA FIE MULT MAI APROPRIATA DE CANTECUL LUI SINATRA: "THE LADY IS A TRAMP"
  • "CESTIUNEA" ZILEI

DAR SA LASAM CHESTIUNEA ASTA, DE PESTE GARLA CEA MARE... SI SA  NE APLECAM VA ROG, PESTE O LECTIE DE ISTORIE MODERNA: "LEGENDA" SPUNE CA... "Deşi tratatele Uniunii Europene garantează libera circulaţie a cetăţenilor, bunurilor, capitalului, serviciilor şi prevăd drepturi egale, inclusiv la angajare, pentru cetăţenii tuturor statelor membre, cancelarul Austriei, Christian Kern, liderul Partidului Social-Democrat, a acuzat ţările est-europene că „exportă şomaj în Austria”, îndemnând companiile austriece să acorde prioritate la angajare cetăţenilor autohtoni".

  • O replica pe masura
Euroalesul Daniel Buda, liderul filialei Cluj a Partidului Naţional Liberal, i-a oferit o replică pe măsură politicianului austriac. Iata ce a declarat acesta: "Domnule Christian Kern, frumusețile Vienei de care dumneata te bucuri azi nemeritat, au fost construite de bunicii ori străbunicii celor din Estul Europei pe care acum vrei să îi ții la porțile «Vianei»! Azi vă miros urât cei din Estul Europei dar când v-au construit Imperiul Austro-Ungar cu ale lui frumuseți, indiferent că vorbim de Palatul Schonbrunn, Palatul Imperial Hofburg, Catedrala Sfântul Ștefan, nu ați avut o problemă. Era să uit de frumosul Palat Belvedere unde v-ați semnat Diktatele prin care cei din Estul Europei vă deveneau vasali. Atunci nu ați avut probleme cu ei, deși aceste frumuseți «mustesc» și astăzi de sângele celor care, departe de copii și de familie, s-au jertfit pe altarul Imperial. Și din dragoste nețărmurită față de aceste pamânturi din Est ce le-ați exploatat odioară, v-ați întors din nou să îi exploatați bogățiile subsolului, secătuindu-l de resurse pe redevențe de nimic. Și pentru că nu a fost de-ajuns, v-ați gândit că și pădurile ar trebui folosite și cum altfel decât tocând-le mărunt. Dar fără bani nu se poate, nu-i așa?! Și uite cum sistemul bancar a fost cireașa de pe tort pe care ați servit-o la desert. Iar azi, când cei care împinși de nevoile vieții încearcă să își facă un rost pe lume, garantate de Tratatele UE fiindu-le libertatea de mișcare și de a munci, se lovesc de incompetența excentricului cancelar austriac Kern! Acesta ar trebui să își ceară scuze public pentru afirmațiile discriminatorii la adresa muncitorilor proveniți din statele din Estul Europei. A declara azi că țările din Estul Europei exportă șomajul în Austria iar cetăţenii din UE trebuie să fie opriţi să aibă acces la un loc de muncă, înseamnă că nu cunoști tratatele care stau la baza funcționării Uniunii Europene dar nici istoria propriei țări! "
  • PIERDEREA IDENTITATII ... MIZA CEA MARE
De ceva timp, circulă pe net un videoclip realizat de mai mulți tineri, care s-au săturat de umilințele la care România și românii au fost supuși de peste 25 de ani. Potrivit ACTIVENEWS.RO, tinerii care au realizat acest clip sub denumirea ”generația identitară” reușesc în 4 minute să facă un rechizitoriu dur la adresa clasei politice post revoluționare.  În videoclip generația identitară vorbește despre ea ca despre ”o altă generație de sacrificiu”:  ”Pentru că ne trimiteți la școală și nu ne plătiți profesorii! Ne trimiteți la școală și nu ne dați manuale!”
Tinerii îi mustră pe politicieni pentru atitudinea servilă față de organismele internaționale, care au transformat România în sclavă: ”Ați dat șpagă ca să intrăm în NATO! Ați dat șpagă ca să intrăm în UE! În țara noastră ne-ați făcut sclavi, slujitorii altora și ne-ați luat dreptul de a fi români! Ne-ați luat identitatea! V-ați șters la fund cu istoria noastră!" Mesajul impresionant al tinerilor se încheie cu un avertisment: ”Această generație poate fi coșmarul vostru! Nu mai vrem să fim șoferii, vânzătorii, sclavii voștri!

18 comentarii:

  1. Adevar graiesti coane. da cin sa vada cin s"auda. Speranta e la tineri dar si par a fi cu lesa. Spor la treaba istoriceasca si livresca

    RăspundețiȘtergere
  2. In parte are dreptate "mister" Mirc! Dar cu asta ce-am facut?

    RăspundețiȘtergere
  3. Postarea ta, pare a avea o cheie, dar cati oare vor intelege din ce scri tu? Ma intreb, nu dau cu bota!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ok măi dragă Mugetule...cum ar spune un pușcăriabil bătrân ce speră a fi grațiat și de care creștinește mi-e milă....deși lui nu i-a fost milă nici măcar de fiul lui vitreg pe nume dan Iosif...ce să mai vorbim de rumâni...cum ar spune faimosu' vampir țiriacula...de la "Metro"...în rest promit după ce-mi rad barba să-mi las așa un hamster, să-mi prind o bombonică în păr, să fur o bere de la Carefour, să mă duc la uașington și să-i spun lu' donald trump, hau du du! Să-i cer un pachet dă Kent, că am în septembrie o nuntă, o pech e dă blugi și un pachet dă gumă....
    Robotu' cu hamster americanizat (P.S. Din cauza lu' dragnea care pupe-n cur omu' rușilor, sunt total ne inspirat) Cel mai fericit om dă pă pământ e limbricu' ăla cu freză de etnie rromă, cu ochelari și răspopit ce se crede jurnalist, uneori se crede și la CNN deși e doar un salariat ce n-are mai multe clase decât trenu'...în fine gata! Vasile Robotu'

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi, dar tare vad ca mai suferi! O fi de la nunta din septembrie? E a ta?

      Ștergere
    2. Faza cum am în septembrie o nuntă aparține unui prieten de al meu care fumează Kent de nuntă și când îi ceri o țigară la șpriț când rămâi cu fără....așa - ți spune...că mai are numai 18 și are în septembrie o nuntă.Acelasi Robot Americanizat! Atentie mare, nu Mecanizat... de Saele!

      Ștergere
  5. "Robotul americanizat Vasile", bine a mai grait! Nu ati vazut ce vanzoleala fuse azi pe la D.C?....

    RăspundețiȘtergere
  6. Normal pentru că o căutau disperați pe Euridice!

    P.S: Vasile Robotu'

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate E.U.ridice?... ca disperarea e una, ... si Euridice altceva, nu crezi draga Robotule?

      Ștergere
  7. Eii...domnu' Trump poate fi infernul și atunci singura salvare poate fi un Oedip care vine și o salvează pe Euridice....Euridice defapt fiind omenirea. ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa crezi? M-ai dezamagit nitel, dar asta este! Nu putem fi perfecti, pana la capat!

      Ștergere
  8. Cu ce te-am dezamăgit? Că mi-e frică că nu voi mai călătorii liber prin lume? Că există posibilitatea de a se desființa comunitatea europeană și N.A.T.O, să fim dați din nou în influența rusească. Atât. Robotu Vasile Robotu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragul meu, eu una nu vad cu ce te-ar deranja sa mai calatoresti liber prin lume? Mai Robotelule esti plin de antagonism in tine!

      Ștergere
  9. Tocmai că vreau să bântui liber prin lume, fără opreliști și vize, într-o lume liberă, globală și democrată.
    Robotu' Vasile Călătoru'

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci, repet intrebarea mea: "CINE CREZI CA TE-AR PUTEA OPRI?"

      Ștergere
  10. Foarte simplu! Donald Trump. El o să fie cel ce o să ne arunce în brațele rușilor...așa că în curând vom călători din nou cu vize, împlinind visul din totdeauna al psd.
    Robotu' Vasile cu hamster sub nas.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu e musai ca Trump sa fie rau, sau bun... insa amu se zareste cu ochiul cel liber al mintii ca el vrea altceva...

    RăspundețiȘtergere