duminică, 23 decembrie 2018

DUPĂ 29 DE ANI, A DEVENIT OARE ROMĂNIA ”CURTEA LUI DRAGNEA”?

DEJA AU TRECUT 29 DE ANI... AȘA AM AFLAT, MAI ZILELE TRECUTE CĂ... PÎNĂ ȘI ”IONEL...BĂIATUL DE CASĂ A LUI CEAUȘESCU”... FU CONDAMNAT ÎN DOSARUL REVOLUȚIEI! DAR, CULMEA SORȚII... IMEDIAT CE RECUNOSCU ÎN ”FIȚUICA” COMUNIȘTILOR FRANCEZI... ”LE FIGARO” CĂ PSD-UL SĂU ESTE CAM FRAGMENTAT, ATÎT CA MESAJ PUBLIC, DAR MAI ALES ÎN INTERIORUL SĂU! NU-I ASA, ESTE CEL PUȚIN, UȘOR CIUDATĂ, ÎNȘIRUIREA ACEASTA PENTRU ”BUNICUȚA”, DE PĂNĂ MAI IERI, DIN PALATUL DE CLEȘTAR... DE PE BULEVARDUL GENIULUI... NUMĂRUL 1?!
DAR, MULT MAI CIUDAT ÎMI PĂRU REACTIA, ”NEPOTULUI” DE GHENERAL, ÎN ADORMIRE, CUM SI-AR SPUNE...UNII MAI DIRECT, ALTII MAI PE LA COLȚURI,  FRATII ”MUSONI” DIN TILIORMANUL... LUI PREDA: MĂRIN PREDA! REACTIA LUI ”LIVACHE” A FOST UNA, PE CĂT DE DURĂ, IN MODUL IN CARE A SPUS-O, IN DIRECT... SI LA ORĂ DE NAXIMĂ AUDIENȚĂ... PE ATÎT DE NOCIVĂ, CA IMAGINE PUBLICĂ A ROMÎNIEI LA 29 DE ANI, DE LA EVENIMENTELE DIN 89! UNDE CICĂ, AR SPUNE ALTII, MAI MULTI CA NUMĂR, AR FI AVUT LOC O REVOLUTIE!!!FRAZA LA CARE FAC REFERIRE ESTE:”Eu nu l-aș fi primit în curtea mea!”
Uitați-vă la fotografia  de mai sus!. Oare nu vi se pare că ați mai văzut-o undeva? Da, ieri la televizor, cu președintele Iohannis și guvernul Dragnea, ostil și agresiv cu el, precum guvernul ”Petru Groza” cu Regele Mihai I
Voi ce credeți? Când au venit comuniștii peste noi, românii vremurilor acelea erau conștienți de pericol? Credeți că s-au speriat foarte tare? Credeți că au anticipat închisorile și lagărele de exterminare comuniste în care unii aveau să-și găsească chiar ei moartea? Bănuiau că le vor fi naționalizate casele și afacerile, pământurile și farfuriile din care mâncau?
Se temeau ei că NU VOR MAI AVEA TIMP nici măcar să fugă, pentru că s-au închis granițele peste noapte? S-au gândit ei că Europa va deveni la fel de inaccesibilă și îndepăratată precum planeta Marte pentru zeci de ani? Nu, vă spun sigur că nu, mi-au povesti bunicii și rudele. Se minunau de ce se întâmplă, dar nu au avut nici cel mai mic presentiment pentru ce nenorocire se va abate asupra vieții lor.  Trăim aceleași vremuri, este deja evident. 
Crăciunul acesta nu va fi însângerat ca acum 29 de ani, dar va fi ultimul în libertate. O spun cei care au prins vremurile lui Petru Groza, Gheorghiu-Dej și Ceaușescu. De ieri,  România a devenit curtea lui Dragnea. Punct.

16 comentarii:

  1. interesant, si o intrebare la care ar trebui a ne gandi cu mare atentie!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce ar mai fi oare de adaugat?! natiune spalata pe creier? sau simplii sclavi pe plantatie, la acest stadiu ne-au adus!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nimic din ceea ce a fost, nu mai este, dar cu toate acestea nu pot nu ma intreba, dar in acelasi timp, anu te intreba: ”daca tinerii de atunci, nu IMGB-istii de azi ar fi aflat ca ar fi trebuit sa treaca aproape 30 de ani, ca sa nu se mai spuna nimic de atunci, oare ar mai fi iesit?”

    RăspundețiȘtergere
  4. Vorbeai de ”curtea lui Dragnea”!? In parte zic si cred, dar si postez ca ai dreptate! Dar, atentie, inainte de 89, ”coana mare” de la interne aparea intr-un film numit secretul lui nemesis! si dupa 29 de ani, un fraier de la circulatie, adica din subordinea ei jignea pe cei cae au mai ramas! Am ajuns acolo unde anticipa Orwell, in cartea sa! Cum care carte? ”FERMA ANIMALELOR”!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. SARBATOAREA ”SATURNALIILOR” A FOST, DUPA UMILA MEA PARERE , MOTIVUL OCULT AL EVENIMENTELOR DE ATUNCI! SI, MAI CRED CA DA, ROMANIA A DEVENIT ASA CEVA... DE CE SCRIU ASTA? SIMPLU, LA MOARTEA LUI PREDA, MĂRIN PREDA, DE FUNERALII S-A OCUPAT UN ANUME MARIN DRAGNEA, IAR CEL CARE-I TURNA IN PAHAR, PANA DINEATA ERA UN ”KOKOSEL” DE CURTE, PE NUMELE SAU MIRCEA DINESCU! AZI, OARE UNDE-I REGASIM PE CEI DOI?

    RăspundețiȘtergere
  6. bine punctat1 asa, ca intr-un schimb de idei... te astept sa citesti ai al meu articol: https://otaradepoveste.blogspot.com/2018/12/poveste-de-craciun-in-urma-cu-29-de-ani.html.Craciun Fericit!

    RăspundețiȘtergere
  7. iarna-i grea omatul-i mare, si pe Dragnea, nici nu-l doare! Deci ce puii nostrii?! Felicitari, desi trist e adevarat...

    RăspundețiȘtergere
  8. Oare ce potisa spui? dej tot asa a inceput, usor... usor! Pana i-a ”demolat” pe toti! Cine oare credeati ca-i putea preda lui Dragnea o astfel de lectie? numai unul ca Dragnea generalul!

    RăspundețiȘtergere
  9. cat credeti ca va merge aceasta ”mintita iubire”? Intre generatia veche si cea noua a comunistilor? Adica sa spunem si sa admitem, intre ”team Iliescu”vs ”echipa Voipulescu”?!Eu unul asa vad... te felicit....

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu cred ca e musai a fi prea tare uimiti de aceasta situatiune... nu ma mai mira nimik! Se poate si mai rau... vom vedea cine castiga!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. nu vedeti si situatia din MAPN? E USOR DE INELES, DAR GREU DE EXPLICAT! NU AU DEX-UL, LA INDEMINA!

    RăspundețiȘtergere
  12. Dragul meu prieten Muget nu buuget' cum spune duamna veorica vasilica, profesoara de traforaj și lucru manual... te-am avertizat încă de anul trecut despre nucleul dur al prm, condus de dictatorul cu hamster, condus din spate de rusul vâlcov cu veleități de oltean, țiriacula și dan voiculescu, aceleași povești rusești le-a aplicat și dictatorul orban din Ungaria, prin "legea sclaviei"... ce vrea să dea afară multinaționale și oamenii lor nu li se mai plătesc orele suplimentare și weekend-urile, în rest viața-i roz. Dacă poporul român nu iese în stradă cel puțin la fel de mulți ca în 10 august, în fiecare zi dacă-i nevoie, totul o să fie prea târziu, să nu mai vorbim că și discotecaru la pensie, dorește să aducă în țară pe românii din diasporă... cu ce drept? Oamenii ăia nu vor să mai fie slugă la mojic sau să lucreze pe salariile lor de 2lei ca în 90. În concluzie, rumâni ieșiți în stradă!!! Îl vom avea pe dictatorul de etnie rromă cu hamster, viitor președinte din 2019.
    Robot Praporgescu!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. ASA ESTE, NU TE CONTRAZIC, DAR EXPLICATIA CU DISCOTECARU... NU O PREA INTELEG, CINE SI CE! URARILE MELE DE BINE... DAR MAI ALES... CRACIUN LINISTIT!

    RăspundețiȘtergere
  14. OARE CE POATE FI MAI FRUMOS DECAT CRACIUNUL? CUVINTELE II LIPSESC... NU AS ARUNCA CU MULTE CUVINTE DURE PRECUM ”ROBOTUL” TAU!

    RăspundețiȘtergere
  15. Craciun Fericit! De Craciun oare chiar ne-am luat ratia de libertate, sau de sclavie?

    RăspundețiȘtergere
  16. În concluzie, românia e țara lu' dragnea dacă voi națiune, nu ieșiți la vot pe 26 mai să votați USR PLUS, PNL sau PMP. Restul partidelor de tip PRO ROMÂNIA, UNPR, PUR și ultimii PNȚCD, sunt trompetele PSDALDEUDMR, cu sponsorizare directă de la MOSCOVA. Robotul #REZIST

    RăspundețiȘtergere