sâmbătă, 14 martie 2020

ROMÂNIA CARANTINEI GRI...


Ceea ce s-a întâmplat ieri, după căderea Guvernului Cîțu dovedește, în mod irefutabil faptul că domnul KWJ, în loc să nominalizeze „premieri mișto”, își permite de la înălțimea funcției pe care o deține în mod vremelnic să nominalizeze „premieri la mișto”. Să dai bir cu fugiții și să-ți depui mandatul cu 15 minute înaintea unui vot care era previzibil în favoarea Cabinetului tău, într-un moment în care țara se află într-o criză majoră din cauza isteriei create de Covid 19, nu s-ar fi putut întâmpla nici măcar într-o țară bananieră.
Dovada iresponsabilității politice totale a acestui individ care a ocupat și se pare că va ocupa în continuare, nu doar funcția de senator, dar și pe cea de ministru de finanțe, o constituie declarația halucinantă pe care a dat-o la aproximativ o oră de la cel mai penibil moment derulat pe scena politică din România în ultimii 30 de ani :
Sunt un om de partid și înțeleg să fiu alături de partid și de Președintele lui în momentele dificile”.
Cu alte cuvinte, Florin Cîțu recunoaște că pe el îl preocupă exclusiv interesul, mai mult sau mai puțin meschin al P.N.L. decât INTERESUL NAȚIONAL !?!
Asta fu, joi... ieri, Orban spuse că intră în carantină, cu tot cu Executiv, ce să vezi, asta în fața unor ziariști, la fel de inocenți la cea avea să le spună Orban-ul, precum coronavirus-ul ”scuipat” de acest așa zisul Premier! 
Dar, revenind: neliniștea era maximă - pe cine va nominaliza ieri, Președintele României, pentru funcția de Prim Ministru ?
Nefiind convins de faptul că și domnul Președinte a renunțat definitiv la ideea alegerilor anticipate, o soluție „viabilă” ar fi nominalizarea lui cui?
În acest context ce nominalizare ar fi mai potrivită decât a....micului Orban?... Mie unul îmi pare toată povestea cam așa...
 
Până una alta, în Românica noastră gri nu avem decât a aștepta... venirea marțienilor, sau numirea, după numire a aceluiași om, în toate funcțiile. Singura mea întrebare, pe care mi-o tot pun:
 •  OARE KWJ A AUZIT DE FILMUL ”CU MÂINILE CURATE”?!
... CĂ DACĂ DA, ESTE IMPOSIBIL SĂ NU FI AUZIT ȘI DE FAPTUL CĂ, FILMUL ÎN CAUZĂ A LUAT ȘI PREMIUL DEFUNCTULUI SANIPID! ȘI VORBA ACEEA, ACOLO AVEAI DISTRIBUȚIE, DE UNDE SĂ ALEGI UN ... BIET PREMIER... NU MUSAI CÂLȚI, ORB(I)AN, SAU ALȚI PSEUDO POLITICIENI!CĂCI, VORBA ACEEA, CÂND ȚARA ARDE... NOI CU CE (SĂ) NE MAI PIEPTĂNĂM?

9 comentarii:

 1. bravo , buna treaba ce e scris ramane , profetiile sf. parinti au spus si traim vremuri tulburi ce va urma va fi mult mai rau , nu dezvolt sa nu creez panica

  RăspundețiȘtergere
 2. de acord, m-au ciuruit.... vb aceea, NU MAI TRAGE DOM ' SEMACA!

  RăspundețiȘtergere
 3. Iata scenariul meu: Cineva dorește cu tot dinadinsul ISTERIZAREA;REVOLTAREA;REVOLUȚIONARA,A PUL...MI ÎN STRADĂ.
  AMERICAN TROOPS ARE HERE 3000 DESANTATI IERI

  RăspundețiȘtergere
 4. Am citit. Super articolul.
  Felicitari

  RăspundețiȘtergere
 5. La asa conducatori, asa circ! Vb aceea, daca nu le putei da paine, macar circ faceti!

  RăspundețiȘtergere
 6. Foaie verde barabula, vreau o tara ca aicea... nu ca afara!

  RăspundețiȘtergere
 7. Cred ca si Romania calca apasat pe urma Frantei, dar inca nu s-a spus fraza cheie... Suntem in stare de razboi!

  RăspundețiȘtergere
 8. a trecut o saptamana! Ce rezultate?

  RăspundețiȘtergere
 9. Stima noastra si mandria, cati mintim in Romania?!

  RăspundețiȘtergere