sâmbătă, 12 decembrie 2020

ORA VESELĂ: ” DRAGHE EUROPULE” ... SĂ ELIMINĂM ZIUA DE BLACK FRIDAY?!

ASTA CA SĂ NU SE SIMTĂ JIGNIT STROE ȘI ”AGRAMAȚII” POLITICI DE GENUL, DEMBOO BA, DAR ȘI AȘA ZISUL TURC... PIERRE WEBO|! OARE CUM S-O TRADUCE NUMELE ACESTUIA, IN TURCĂ? CUMVA BAIAZID? SĂ SALUTĂM GESTUL SIMONEI HALEP ZIC, ȘI SĂ ÎNTREBĂM FRANCEZII, DE LA PARIS, DAR ȘI PE ARBITRUL FRANCEZ DE LA BERNA ... DACĂ CUMVA AU AUZIT DE ”PARIS HEBDO”, DAR ȘI DE TURNEUL ROLAND GAROS?

Mai aveţi tupeul să ne faceţi arbitrul rasist? Ţinând cont că poporul român a fost ţinta remarcilor rasiste de atâtea ori? Simona Halep şi fotbaliştii români au fost numiţi ţigani şi nu s-a mai întâmplat nimic!Eu unul, mai cred că,  domnii nu au auzit de discriminarea inversă, ca termen, ca noțiune, deci e bine să se uite mai atent, nu de alta dar, pe înregistrările de la meci se mai aude că:  „În țara mea, românii sunt țigani”... aliio, domnu Stroe...fără Vasilache... se aude?

 

A, încă ceva: dacă acceptăm a fi striviți ca niște gândaci...”negrii”, de bucătărie, eu fraților zic să nu mai așteptăm și să cerem, public, printr-o ”SCRISOARE DESCHISĂ”... să eliminăm ziua de ”BLACK FRIDAY”,  nu de alta, dar am citit și auzit că tot a fost o țeapă, iar bătrănii spun, mai ales iarna... că: ”NU E BINE A DA VRABIA DIN MÂNĂ... PE CIOARA, DI PI GARD... ĂI”. Ce spuneți... vă băgați?!

6 comentarii:

  1. Interesant subiect, dar tara prea mica si multa populație!

    RăspundețiȘtergere
  2. MA BAG, MA BAG.. SI LE-O DAU... CA BAG NU POT A SCRIE. MI-E TEAMA CA O SA INTELEGEA ALTCEVA! URA GLOBALISMUL MONDIAL....

    RăspundețiȘtergere
  3. greu, tare greu, dar dureros de adevrat, nu vezi peste tot ce s intampla? uite ceva interesant pt ine, ca si bloger... ceva ce am citit si care mai este si adevarat. dupa ce vei citi, pune in balanta cu ceea ce ai postat si ai sa vezi ... ce, dar mai ales cum. despre cine vorbim. Sergiu Klainerman

    În discursul pe care l-a ținut în 1978 la deschiderea anului universitar de la Harvard, intitulat A World Split Apart („O lume sfâșiată”), Aleksandr Soljenițîn, un dușman îndârjit al sistemului sovietic, a făcut o critică dură și perspicace a Occidentului – o societate pe care el a caracterizat-o ca slăbită spiritual de un materialism endemic. Omul care, forțat cu patru ani înainte să-și părăsească propria țară, îi încuraja pe concetățenii lui „să nu trăiască în minciună”, ne-a dat o superbă lecție despre cum să nu ne lăsăm orbiți de propriul sentiment de superioritate și ne-a îndemnat să ne punem întrebări dure despre cine suntem și încotro mergem.atat. o seara tacuta, far de evenimente!

    RăspundețiȘtergere