sâmbătă, 5 decembrie 2020

DE FRICA UNEI (PSEUDO) GRIPE...I-AM LASAT SA NE FURE TOT!

 

MAI ÎNTÂI A FOST ZIUA DE SFÂNT ANDREI... APOI ZIUA NAȚIONALĂ. MÂINE NE VOR ”CONFISCA” ȘI MOȘ NICOLAE. APOI, CULMEA IPOCRIZIEI...ȘI UNII... DAR ȘI CEILALȚI, INDIFERENT DE CULOAREA POLITICĂ A OBRAZILOR DOMNIILOR LOR, NE VOR MAI ȘI INVITA A VOTA!

În fapt ce a reprezentat imaginea de 1 Decembrie? Personal, deși nu este musai a-mi da dreptate, acea zi nu a fost decât... Imaginea înfrângerii noastre!

Și mai direct, pentru a ” avea vorbe, la tribunalul” istoriei, fie ea și postumă:  un neamț, fie el și președinte ales, a  vorbit camarilei sale, singur, de sub Arcul de Triumf. A vorbit acolo pe unde au trecut victorioși soldații români rămași în viață, asta după ce alți nemți au ucis vreo 530 mii dintre frații lor. Dintre bunicii noștri! Acum, 102 ani mai târziu, sărbătoarea naționala si Arcul de Triumf ne-au fost confiscate. De un neamț... deși știam că: ”doar turcu, e  cel care plătește!?”

Apropos, că tot vorbeam de această gripă, numită atât de pompos... COVID19. Luați aminte la acest lucru, încercați a da mai departe, măcar să nu ne creadă pe toți... PROȘTI!
  • TESTELE RT PCR NU SUNT PENTRU COVID!
E atat de simplu sa va informati. Testul Covid-19 - RT PCR adica Reverse Transcription Polymerase Chain Raction. Acest test a fost inventat de un bio - chimist American in 1984 Kary Mullis.
Acest test nu te testeaza pt virus. Repet-acest test nu te testează pentru virus. Se testeaza DOAR pt material genetic! Acest material genetic il găsim în absolut orice ființă vie de pe această PLANETĂ!
Acest test RT PCR colectează material genetic pe care îl amplifică, adică îl mărește. Dacă eu mă testez cu RT PCR și îl setez, să zicem la 30/35 de cicluri de amplificare voi obține un test negativ. Dar dacă mă testez din nou si il pun la 60/65 de cicluri de amplificare voi fi testat pozitiv. Și asta e valabil pentru toată lumea. Iar asta se întâmplă pentru că am produs atât de mult material genetic încât va detecta totul. Și uite așa funcționează înșelătoria! Ciclul amplificațiilor dictează numărul de teste cu rezultate pozitive. Ați înteles? Este foarte important de luat la cunoștință că, inventatorul acestui test, Kary Mullis a declarat că, acest test nu poate fi folosit pentru a diagnostica boli infecțioase sub nici o formă.
Acum (mă)înțelegeți? Noi, de frica unei gripe, i-am lăsat să ne fure tot... și dreptul de a ne preface că, (încă) mai eram... mândri!

9 comentarii:

  1. Deci, cam mare, dar mare atenție!bine punctat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Observațiile par credibile!succes mâine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vedem mâine! Ok,in rest....��

    RăspundețiȘtergere
  4. hai la vot...lasati pesimismul!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am descoperit textul, cu reala placere. Da exista si acuma oameni, care pot depune marturie despre ce si cum... in aceasta chestie. Te felicit... Scena a fost undeva la Gura Humorului...Orban a fost cel care dicta ritmul muzicii a pandemiei care urma sa vina... deci ai DREPTATE!

    RăspundețiȘtergere