vineri, 26 iulie 2024

PARIS... o nouă ediţie a JO... RATATĂ?!

Sper ca, la finalul acestora să nu consemnez încă o dată faptul că, întrebarea mea "QUI PRODEST?"a rămas la fel de valabilă...
    Deja au furat "STARTUL"... A început totul, de miercuri... cu partidele de fotbal... Deh, ce să-i faci: cap de "macrou francez"... Adică, un PEŞTE, dar proaspăt fezandat!Dar, cum Bunul Dumnezeu nu dă cu bota... aşa şi meciul dintre Argentina şi Maroc a consfinţit "moartea spiritului olimpic"; cum bine mai scria, ori zicea Gazzetta Dello Sport: 
 
 
"Unde este spiritul olimpic? Haos în Maroc-Argentina: imn fluierat, invazie pe teren. Și meci reluat după 2 ore. La St. Etienne, fanii marocani strică petrecerea, aruncând cu petarde și oprind jocul. În minutul 16 al prelungirilor arbitrul a fluierat finalul. VAR a anulat golul și meciul a reînceput la 2-1 după 2 ore, fără spectatori. " 

    În rest da; domnul COVALIU crede că, doamna LIPĂ speră ca... iar noi, RESTUL, încă  ne mai lăsăm păcăliţi (pentru a câta oară) că "SPIRITUL OLIMPIC... NU A MURIT".... El... SPIRITUL... doar a ÎNGHEŢAT!

Pentru final două "GLUMIŢE"

  • Ar trebui să existe o a doua Olimpiadă în care dopajul, suplimentele și substanțele chimice să fie permise. Oamenii ar iubi să vadă mutanți nebuni, pe la competiții.
  •  Sloganul olimpic "Mai repede! Mai sus! Mai puternic!" a fost inventat de cineva care avea o mâncărime foarte puternică în spate.

12 comentarii:

  1. In acelasi timp si funny, dar si adevarat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Uite cum poti scrie despre ceva real, in nota de bascalie... la cat mai multe!

    RăspundețiȘtergere
  3. Viata toata nu a ajuns decat o eterna parodie; dc nu ar fi si JO pe aceeasi linie?!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai speram doar in canotaj...

    RăspundețiȘtergere
  5. A naibii potriveala; cf franceze si ele anunra un posibil atac cibernetic... esti un mic gura de aur!? Multe din ceea ce ai prezis, in timp s-au confirmat!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sooper tare.ce sa zic?! Iata si un alt argument....vezi videoclipul de deschidere!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ascultând diferite păreri, vis-a-vis de spectacolul de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris,de ieri seară, am hotărât să rămân în fața televizorului. Ce am văzut? Circ, ce s-a transformat intr-un spectacol grotesc, cu actori, dansatori și muzicieni, ce nu mai erau în mințile lor, dansuri ale unor personaje posedate de ceva ce se prefigura a apărea în viitor, urât, negru, inuman, spectacol la care participau reprezentanții sportivi ai întregului mapamond și conducătorii cei mai influenți ai acestor națiuni și organizații sportive, toți încântați de simbolistica draconică a spectacolului. Ceea ce m-a impresionat a fost doar ploaia, care a încercat să spele, pe tot parcursul spectacolului, din nefericire, doar pe dinafară, murdăria și grotescul mesajului transmis de spectacol.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ai mare dreptate... din pacate!

    RăspundețiȘtergere
  9. Chiar ca ratata... QED....

    RăspundețiȘtergere
  10. Misto final... misto vine din catalana... nu din "tigania" de azi!

    RăspundețiȘtergere
  11. Nous, en français, utilisons le superlatif absolu pour un tel article, en guise de degré d'appréciation ; Je veux dire... EXCELSIOR ! Mais, au-delà de toute appréciation, le matériau lui-même est coupé de la France d'aujourd'hui ; où l'idée de la Tour de Babel est chez elle. Félicitations, encore une fois à l'auteur; ou les auteurs. Je vais le donner aussi... plus loin !

    RăspundețiȘtergere