joi, 19 septembrie 2024

România: Inundaţiile... "Rezbelul" şi CSAT-ul=???

Postarea de azi, nu de mâine sau de aiurea a fost făcută având ca şi "PRICINĂ" asta... INDUSTRIA DE APĂRARE... Dar a intervenit şi INUNDAŢIA... cu sinistraţii de la graniţă... şi nu numai. 
 

Veţi vedea un material video... cred eu şi chiar "ISCĂLESC"; ca fiind unul de colecţie... în care veţi vedea cum stau lucrurile... in EXTENSO... M-am chinuit, cât am reuşit  şi E.U.... a "CĂTA" lucrurile... Fiţi atenţi la ceea ce declară domnul BUCUROIU, în numele membrilor de sindicat din apărare. Luaţi, dacă vreţi ca un prim "SONDAJ", unul la "cătarea" grijilor noastre, comune... Veţi putea trage singuri concluziile, iar mai apoi, fiţi atenţi; la un alt "PULS"

 

 Unul SOCIAL, despre cum stă treaba cu sinistraţii; modul cum acestia sunt trataţi... de AUTORITĂŢI!



Un interviu - un lider sindical - multe intrebari si ceva raspunsuri

    Succes cu CSAT-ul; vedeti cum puneţi note... mass-media-ei.... autohtone. Sau, te pomeneşti PAHONŢULE, cum că ai renunţat la astfel... de OBICEIURI                               

  Geal.  T. INCICAŞ                                          Ex secretar NATO - M. GEOANĂ

13 comentarii:

  1. Vă mulțumesc! Pentru abordarea pe care o aveți, față de probleme importante, de actualitate, de apărare și securitate in contextul actual!
    Mulțumesc! In numele tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vă mulțumesc! Pentru abordarea pe care o aveți, față de probleme importante, de actualitate, de apărare și securitate in contextul actual!
    Mulțumesc! In numele tuturor.🤝🤝🤝

    RăspundețiȘtergere
  3. Articolul tsu incearca a spune ceva, dar: oamenii sunt cum sunt si tot oamenii...sunt sub vremuri.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ottimo articolo, di grande impatto. Novità... Tutta l'Europa conosce questi dilemmi: l'alluvione e la guerra! Bravo e coraggio...

    RăspundețiȘtergere
  5. Bonjour de Nice. Matériel vidéo ou podcast très bon et à jour, selon mon goût. La guerre est aujourd’hui l’un des problèmes graves de l’Europe. Un podcast percutant en tout cas c est un O.K.

    RăspundețiȘtergere
  6. Hallo, aus Dortmund. Dieses Videomaterial ist ganz nach meinem Geschmack sehr gut und aktuell. Der Krieg ist heute eines der ernsten Probleme Europas. Auch Überschwemmungen. Auf jeden Fall ein Schlagmaterial; ein super O.K. Zur Konformität „Bula cel Verde“, von Berceni. Es lebe Caciula...nach dem rumänischen Prinzip, das besagt: "Was für ein CACIULA...mein..."!

    RăspundețiȘtergere
  7. Excelsior si sanatate multa! 👌

    RăspundețiȘtergere
  8. Super! Aveți dreptate dvs și interlocutorii dvs.Un material bun.Ar trebui preluat și de alte publicații online!

    RăspundețiȘtergere