vineri, 1 iulie 2011

O CONSPIRATIE PENTRU SUBJUGAREA GRECIEI?





Aceasta este declaratia Mitropolitului SERAFIM, pe postul de televiziune "MEGA TV". Acesta a mai sustinut ca "de vina sunt evreii, pentru criza din intreaga lume"

"MAI MULT, EXISTA O CONSPIRATIE A BANCHERILOR EVREI CARE AU CA SCOP DISTRUGEREA GRECIEI SI A BISERICII ORTODOXE. TOT CONSPIRATIA SIONISTA INCEARCA SA DISTRUGA FAMILIA, PROMOVAND MONOPARENTALISMULUI SI CASATORIILE INTRE HOMOSEXUALI" a mai spus inaltul prelat grec. El a aduagat ca "BANCHERII EVREI CA: ROTHSCHILD, SOROS SAU ROCKEFELLER AU CONTROLUL SISTEMULUI BANCAR INTERNATIONAL, CARE CONTROLEAZA GLOBALIZAREA".

Aceste declaratii au fost facute in direct, de putin timp, la televiziunea respectiva de catre mitropolitul SERAFIM, care a fost invitat la o dezbatere despre criza economica si protestele din Grecia.

Pentru cine nu stie inca, sau nu a auzit de acesta, trebuie spus ca acesta nu este la prima interventie televizata pe aceasta tema, avand o asemenea violenta verbala.

Iar pentru final am pastrat un banc... asa, ca pentru descretirea fruntilor:

"Se spune că atunci când a făcut lumea, Dumnezeu a răsturnat sacul cu minuni în locul unde este acum România. Uimit de bunăvoinţa excesivă a stăpânului său, un înger Îl întreabă:- Ce faci, Preasfinţite, le dai prea multe! Dar Dumnezeu îi răspunde:- Stai să vezi ce conducători le dau!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu