joi, 7 iulie 2011

VOM ASISTA OARE LA O ISLAMIZARE PLANIFICATA A EUROPEI?VORBEAM IN "CARICATURA DE LUNI"... DESPRE UN POSIBIL SCENARIU DE ISLAMIZARE A ROMANIEI... PRINTRE ALTELE.IATA CA, SPUSELE MELE AU FOST CONFIRMATE ATAT DE CATRE PARINTELE JUSTIN PARVU, CAT SI DE SITE-UL...http://nogovernment.wordpress.com/2011/06/04/islamizarea-planificata-a-europei/

PENTRU CEI CARE AU STUDIAT SITE-UL MEU,CRED CA AU PUTUT OBSERVA CA LA INCEPUT MA INTREBAM DE HIJAB... IAR ACUM... IMI PUN INTREBAREA DACA NU CUMVA EUROPA... VA CADEA IN ACEST FUDAMENTALISM!!!
TIN MINTE CA, LA SANTANDER PRIN 2005, PRESEDINTELE CE ATUNCI AL PARLAMENTULUI EUROPEAN, NIMENI ALTUL DECAT,SOCIALISTUL JOSEP BORELL ISI PUNEA INTREBAREA DACA PRIN INCLUDEREA TURCIEI IN UNIUNEA EUROPEANA NU VOM PUTEA ASISTA LA UN ASEMENEA SCENARIU?! ATUNCI CAND A AJUNS SI LA PERSOANA MEA... I-AM RASPUNS TOT PRINTR-O INTREBARE:
"CAND ATI FOST ULTIMA DATA IN SARAJEVO?"
DAR IATA CE SE SUSTINE IN SITE-UL CU NUMELE: "GUVERNELE DIN UMBRA... DECADEREA INTREGII OMENIRI":

"Islamizarea Europei este in plina desfasurare, dar majoritatea europenilor nici macar nu sunt constienti de acest fenomen. Ei nu sunt informati nici despre ceea ce inseamna islamul, nici despre bazele politicii islamice in Europa. Musulmanii nu au venit in Europa pentru a se integra in societatile europene, scopul lor il reprezinta transformarea Europei intr-un stat islamic condus dupa principiile legii islamice, Sharia!

Liderii politici europeni au sustinut in mod public de mult timp si sustin in continuare acest proces. La inceputul anilor ’90, politicianul german Daniel Cohn-Bendit, a declarat urmatoarele: “Noi, verzii (Partidul Verzilor din Germania), trebuie sa militam pentru a aduce un numar cat mai mare de straini in Germania. Odata stabiliti aici, vom cere sa le fie acordat dreptul de vot. Odata ce am realizat asta, vom dispune de un segment important de votanti de care avem nevoie pentru a schimba tara”. In aceeasi ordine de idei, Joschka Fischer, fost ministru de externe, a declarat: “Germania trebuie eterogenizata prin influxul de straini”.

In 1960, doar 600.000 de musulmani traiau in Europa occidentala, dar astazi sunt peste 30 de milioane, iar imigratia masiva continua neabatut. In fiecare an, circa 1 milion de musulmani se stabilesc in Europa, in mod legal, prin mai multe mijloace cum ar fi: reunificarea familiilor sau azil politic. Ei obtin foarte usor dreptul de rezidenta, majoritatea neavand cele mai rudimentare cunostiinte privind cultura europeana si educatia necesara pentru a accede pe piata muncii.
Musulmanii nu au venit insa pentru a se integra in societatea occidentala. Acest lucru este interzis de credinta lor, dar si de liderii lor religiosi care sunt bine organizati. Scopul lor politic principal este acela de a realiza ceea ce le cere religia lor, si anume sa-i domine pe toti “infidelii” (adica nemusulmanii) din lume. Acest lucru e descris foarte clar in Coran, asta le cere profetul Mahomed. Si asta fac reprezentantii musulmanilor in Europa Occidentala, indiferent in ce partid ar fi.

Ei urmeaza vorbele ayatollahului Khomeini, care a spus: “Scopul final al Islamului este conducerea lumii”. Orientalistul Bassam Tibi, sirian stabilit in Germania, adauga: “Oriunde traiesc musulmani, Islamul se doreste a fi singura sursa de adevar (ideile dizidente sunt respinse)”.

Seful politiei din Koln, a declarat ca, drept urmare a granitelor deschise si a ratei natalitatii ridicate la musulmani, Germania va deveni predominant musulmana in 20 de ani. Acest fenomen ar putea duce la un razboi civil in Germania si in Europa. Colegul sau din Viena, Alfred Ellinger, exprima pareri similare: “Orice musulman are datoria sa-si apere teritoriul impotriva nemusulmanilor si, in acelasi timp, sa distruga lumea nemusulmanilor pana cand Islamul va domina intreaga lume. Jihadul se va sfarsi doar cand toti oamenii vor accepta religia islamica sau se vor supune autoritatii acesteia. Granita Islamului este granita lumii”. Chiar si Adolf Hitler, care a colaborat cu marele muftiu al Ierusalimului, si-a exprimat admiratia fata de fanatismul musulman, declarand: “Daca noi (germanii) am fi fost musulmani, am fi cucerit intreaga lume”.
Influenta politica a musulmanilor a devenit tot mai mare in ultimii ani. De exemplu, Gerhard Schröder a fost reales cancelar in 2002 cu ajutorul votului dat de turcii musulmani stabiliti in Germania. In schimbul votului, Schroder a sustinut aderarea Turciei la Uniunea Europeana. Pe scurt: Politicienii care sustin imigratia masiva doresc sa obtina voturi din partea imigrantilor prin care sa se mentina la putere. Intentia lor este, in acelasi timp, de a “subtia” populatia indigena europeana, si de a o lasa fara putere. Fenomenul seamana foarte mult cu o “purificare etnica” indreptata impotriva autohtonilor europeni.

Rezultatele se vad. In orase ca Bruxelles, Milano si Oslo, numele Mahomed (in variantele sale) este cel mai numeros nume dat noilor nascuti. In Anglia, cel mai cunoscut nume era Jack, acum, fireste, este Muhammad. Inca din 2004, in Olanda, 56% dintre noii nascuti erau copii ai imigrantilor, majoritatea musulmani. In Elvetia, statisticile arata ca pana in 2040, peste 3 sferturi din populatie va fi musulmana, presupunand ca actualele tendinte se vor pastra. Conform unui studiu austriac, in 2050, o treime din populatia scolara va fi musulmana. Un studiu german arata ca in 2045, majoritatea populatiei va fi musulmana. Liderii musulmani sunt constienti de aceste tendinte si se bazeaza pe ele pentru a pune mana pe putere in cele mai importante state europene"

Si iata si o gluma: "Scrisoarea unui terorist arab catre seful:

Zalutam rezbekt vechi, Jefu.
Aderizat Romania cu bomba la valiza ascuns, tregut fara broblem control la aerobort.
Pastrat dolar american blestemat, bentru construit aigea bomba, dat jumadate la taxi, jumate furat tigan din buzunar. Indalnit frate Ahmed, batron magazin, ajudat la mine. Discutat cu el la cafenea plan bomba, consumat egler broaspat, intoxicat cu zalmonel,noi ajuns la sbital, doctor roman durut la cur, noi luat cur fok.
Jefu, gu bomba praf antrax nu putut facut la Romania, cineva furat antrax, deci ingercat plan bomba cu bum-bum!
Mutat apartament frate Ahmed, adus mult frumos aminde de tara mia, fara apa la robinet, geam sparte ca Beirut, tigle kazut la cap cind vind bate.
Urmarit PROTV emiziune explozia camion azotat, facut frica la mine! Astia romani are tupeu nu gluma! Urgent trebuie recrutat, jefu! Bomba cu azotat mare efect aveam.
Inderesat pilotat avion bentru lovit gladire la roman.Vazut delevizor, aparat zbor MIG brabusit singur in ogor la taran, plus taran roman stricat singur gladire, adormit beat, tigara abrinsa, murit soacra, facut chef mare la ei.
Draga Jefu, gineva furat la mine gas pastrat bentru bus la bomba, iar azeara, gind iesit cumbarat baclava, exblodat budelie la barter.
Aicia la Romania, mult cretin!
Zbierat, zguibat la sin, cacat be mine de frica!
Jefu, ma indorg acasa!
Asta romani nu are nevoie de terorism, face singur treaba!
".

Un comentariu:

  1. E la Romania tzara bummm, la noi, lea arabii! Noi vreate gu grestinu', areti vata vrumos si noi incercam venit demult lea voi lea Romania si ghiar noi iubind lea voi, am ingercat za va abaram prejedindele geausesgu...dar voi nu abreciat.
    Un robot anonim, devenit emigrant

    RăspundețiȘtergere