luni, 21 noiembrie 2011

A FOST, SAU NU A FOST, REVOLUTIE?

ORI POATE,  O SA CONSTATAM DOAR CA... TOTUL NU A FOST DECAT O LOVILUTIE!?... FRATILOR, DACA NU NE TREZIM, IN CURAND TOTI CEI 22 DE ANI VOR FI STERSI... SI, NE VOM INTOARCE, SIGUR... DAR, SI NU INCET ... LA MOMENTUL 1989.

DACA ATI UITAT...VA ROG SA (RE)VEDETI ACELE MOMENTE... PRIMA DOVADAVA ROG SA CITITI CU ATENTIE SI SPUNETI COPIILOR VOSTRII DE ACEST TRECUT, NU PREA INDEPARTAT....

  A DOUA "DOVADA"....
CEA DE A TREIA....

A PATRA....SI DOVADA DE INCEPUT, CU ADEVERINTA DE REVOLUTIONAR


AZI, "DERUTATII" NOSTRII, VOR SA PUNA BOTNITA PE CAPUL TUTUROR, IAR CEI MAI  HAZOS... ESTE CA, DIN SURSE SIGURE AM INTELES CA... TINETI-VA BINE:
PANA SI OPOZITIA, CARE TREBUIA SA CONTESTE IN TIMP UTIL LA CURTEA CONSTITUTIONALA, CEEA CE AU INCERCAT SA VOTEZE PUTERNICII ZILEI, LA FOC AUTOMAT, SE FACEAU CA PLOUA!

 DOAR INTERVENTIA LIBERALILOR GHISA SI HASOTTI A FACUT POSIBIL CA, ACUM, SA FIE DEPUSA CONTESTATIA CU NUMARUL 3744/16.1.2011, ACOLO UNDE TREBUIE!

DAR, SINCER VA SPUN ... MI-E TARE TEAMA CA, DACA SE VA MAI FACE MULT TIMP MISTO DE DECEMBRIE 1989, AM SA CRED CA, ATUNCI NU A FOST REVOLUTIE, CI... DIN NEFERICIRE A FOST O BANALA SI URATA LOVILUTIE....
CEVA MARCA "SERGIU NICOLAESCU", CU TENTA DE HITCHCOK, DAR IN REGIA NEVAZUTA A VANTULUI DE LA KREMLIN!
ORI, DACA VI SE PARE PREA PRETENTIOASA COMPARATIA ASTA, CRED CA AM AJUNS LA CAPATUL LINIEI...

       ASA CUM, O DATA, VALI STERIAN NE TOT SPUNEA....


                   OARE NE SPUNEA DEGEABA?

             HAIDETI SA NE GANDIM ... CU TOTII!

3 comentarii:

  1. DUREROS,CA SE INTAMPLA TOATE ASTEA... CAND TOTUL ESTE CONDUS DE COSTIN SI AI LUI! ATUNCI, PENTRU CE S-A MAI CERTAT CU EMILIAN CUTEAN?
    SI PAPITOIUL DE ALUPEI,CARE MAI NOU SE DA SI REVOLUTIONAR!

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar nu v-ati dat seama,ca osa ajungemdeunde amplecat

    RăspundețiȘtergere