duminică, 13 noiembrie 2011

PIERDEREA IDENTITATII... SI POPORUL ROMAN

   DE OBICEI, IN WEEK END OBISNUIAM SA SCRIU LUCRURI HAIOASE, TRAZNITE SI... MAI PUTIN SERIOASE! DAR, TOT RASFOIND PRESA VREMII, DE PESTE SAPTAMANA ... AM OBSERVAT DOUA ARTICOLE INTERESANTE... APARUTE IN DOUA SITE-URI ONLINE:
    MEDIADDICT.RO SI ROMANIAN GLOBAL NEWS

AM SA INCEP CU STIREA A DOUA, DE LA CEI DE LA ROMANIAN GLOBAL NEWS... ACESTIA SUSTIN  CA:

       O tradare a intereselor nationale din partea Camerei Deputatilor. Dezmembrarea Arhivelor Nationale. Urmeaza Statul Roman?

În sfârşit, după o insistenţă diabolică, UDMR-ul şi-a văzut visul cu ochii. Tone de arhivă din patrimoniul instituţiei Arhivelor Naţionale, o instituţie nobilă creată de generaţiile făuritoare a statului naţional român modern, urmează să fie oferite în natură, gratuit, cu o inconştienţă incomensurabilă, de Camera Deputaţilor a Parlamentului României etniei şi confesiunilor maghiare.

S-a început astfel destrămarea instituţiei patronată spiritual, cu profesionalism şi jertfă, cândva, de un Alecsandri, Sacerdoţeanu, David Prodan ş. a. Rectific, inconştienţa şi ignoranţa crasă vine din partea deputaţilor români care au votat legea, nu şi din partea deputaţilor maghiari, care au votat-o cu o …supraconştienţă sfidătoare.

Mai mult chiar, Camera Deputaţilor a făcut un act de ştirbire a suveranităţii statului român, împărţind această atribuţie cu UDMR-ul prin această cedare a funcţiei statului de a administra arhivele de pe tot cuprinsul ţării, arhive de interes public major.

    ERA CAT PE ACI SA MA CUTREMUR, LA AUZUL UNUI ASTFEL DE ANUNT.... DAR, AM MAI ZARIT O POZA, SI MAI RECENTA, CARE M-A FACUT SA MA GANDESC MAI ATENT.... PRIVITI-O...


   PENTRU CINE INCA NU I-A RECUNOSCUT... IMI FAC DATORIA SA-I NOMINALIZEZ: TRAIAN BASESCU SI ANGELA MERKEL... ADICA, PRESEDINTELE ROMANIEI... RESPECTIV CANCELARUL GERMANIEI...
    DAR MANA LASATA IN AER A LUI TRAIAN BASESCU, MA PUNE PE GANDURI... PE DUMNEAVOASTRA NU?.... DAR O SA MAI REVIN LA ACEST ASPECT SPRE FINALUL EDITORIALULUI DE AZI...

   SAPTAMANA CARE TAMAN CE SI-A TRAS OBLOANELE...MI-A ADUS O ALTA STIRE ALARMANTA...SI,CARE IN CORELATIE CU CEA DE DINAINTE, NU-MI DA PACE. DAR MAI INTAI STIREA PARVENITA DE PE MEDIADDICT.RO:

România se stinge încet, dar sigur…
România se stinge încet. Nu mai este nici un secret ca suntem o ţarăî îmbătrânită, cu o rată mare a deceselor, dar şi cu o natalitate în scădere. Există multe prognoze internaţionale, care consideră că România va fi printre primele tari care vor dispărea sau că populaţia se va înjumătăţi în câteva decade. Sunt studii peste studii care avertizează că românii sunt tot mai puţini, iar acest fapt este o realitate. Chiar şi judeţele Moldovei, care altădată erau pe primele locuri la natalitate, şi-au mai pierdut din acest elan în ultimii ani.

     SI, PENTRU CA SUNTEM IN PLINA CRIZA MORALA ACCENTUATA,CHIAR DACA REFUZAM CU OBSTINATIE SA NU ZARIM ACEST LUCRU... CELE DOUA EXEMPLE CORELATE SI CU IMAGINEA UNEI MAINI INTINSE, DAR LASATE OARECUM INTENTIONAT IN ASTEPTARE...DE PARCA I-AR SPUNE:

                   " SCLAVULE CARE ESTI SCLAV.....ASTEAPTA"...

    CU TOT CEEA CE SE VOTEAZA, AZI, IMPOTRIVA INTERESELOR NOASTRE, ALE TUTUROR,CARE PANA MAI IERI SE NUMEAU NATIONALE... NU MA POT FACE DECAT SA MA GANDESC CU AMAR, SCARBA SI NEPUTINTA...CA IMAGINEA DE MAI JOS ESTE IN PERICOL DE A SE DEZINTEGRA... CA LA O COMANDA...

O DATA, INTR-O EMISIUNE PE CARE O REALIZAM LA SUCEAVA... INTITULATA: "TOCHITURA DE POLITRUCI" INCHEIAM... ATRAGAND ATENTIA :                              "AVETI GRIJA CE VOTATI,CA SA NU MAI REGRETATI... VOTATI OMUL SI NU PARTIDUL... IAR , IN REST... VA DORESC POFTA BUNA!"
   INSA, ASA STAND LUCRURILE... CRED CA VOM MANCA RACITURI, DACA VOM MAI AVEA SI DIN ACESTEA... SI...VOM BEA APA, DOAR CAND NE VOR DA VOIE ALTII!

       INSA, PANA UNA ALTA... HAIDETI SA ASCULTAM DE CE SUNTEM CAPABILI SA FIM, IN FIECARE ZI...

   IAR IN REST:

       NOAPTE BUNA, ROMANIA...

            POVESTEA NOASTRA CRED ... S-A TERMINAT!

5 comentarii:

  1. interesanta abordarea... suspecta lipsa de protectie al acestui popor!

    RăspundețiȘtergere
  2. oare ce ne va mai astepta,oare?

    RăspundețiȘtergere
  3. Traim dince in ce mai mult,din amintiri...si ignoram PREZENTUL...

    RăspundețiȘtergere
  4. INTELIGENTA INCHEIEREA ARTICOLULUI DVS... BRAVOOO,DAR NU NE MAI RAMAN DECAT CUVINTELE!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte interesant subiectul, insa nu degeaba se spune ca "CAINII LATRA, URSUL MERGE"

    RăspundețiȘtergere