vineri, 20 ianuarie 2012

DINEU CU PROSTI

NORMAL AR FI FOST SA VORBESC ACUM,  DOAR DE PIESA CU ACELASI TITLU DE LA TEATRUL NATIONAL! DAR, SE PARE CA TEATRUL S-A MUTAT IN STRADA, IAR PIESA DE LA NATIONAL S-A COBORAT IN STRADA.... CACI, VORBA ACEEA ... DE PROTAGONISTI NU DUCEM LIPSA....IERI, CURIOZITATEA I-A DUS PE ROMANI LA "MARELE" MITING".... UNDE AR FI TREBUIT SA "SPARGA" ZIDUL NEPUTINTEI. DAR... OOPS, NIMIC NU S-A INTAMPLAT DIN TOATE ACESTEA... BA, MAI MULT AM TRAIT UN DEJA VU... PE IDEEA :

                        "NE-AM INTALNIT CA SA AVEM DE UNDE PLECA..."

   IDEEA DE AZI... A IESIRII IN STRADA,  DIN ROMANIA, STA PE UN MODEL ARAB IMBINAT  CU CEL MOLDOVENESC... CA UN FEL DE "TOCHITURA... SOCIAL POLITICA", UNDE BUCATARII DIN UMBRA LIPSESC, IAR "BUCATELELE DE CARNE", ADICA NOI...SIMPLII OAMENI, DUPA CE AM FOST ARUNCATI IN OALA COTIDIANULUI SUNTEM LASATI SA FIERBEM IN SUCUL PROPRIU... HM, UNDE OARE AM MAI AUZIT FORMULAREA ACEASTA?


PRIN 1990, FENOMENUL  ACESTA AVEA O CU TOTUL ALTA CONOTATIE, CU O CU TOTUL ALTA, POSIBILA FINALIZARE! MAI TINETI MINTE CUM S-A TERMINAT? ATI UITAT CUMVA?
"IMGB FACE ORDINE"...

   AZI, PUN PARIU CU VOI CA, ACEI  EX IMGB-ISTI SUNT DEJA O PARTE IN PIATA SI ALTII, POATE MAI PUTINI , II GASIM CHIAR IN CABINETUL LUI EMIL BOC... COCOTATI IN SCAUNE DE SECRETARI DE STAT?

      IERI SPUNEAM DE ZONA LIBERA DE COMUNISM...AZI, NE MINTIM LINISTITI UNII PE ALTII SI CREDEM CA IESIREA DIN ACTUALUL MARASM SE FACE COPIIND "FANTEZIILE INTELECTUALE" ALE ALTORA! CARE? SIMPLU... IA UITATI-VA LA POZA DE MAI JOS...   NE PIERDEM IN DETALII, UITAM CA, DIN PACATE, CREMA INTELECTUALITATII NU MAI EXISTA...OARE DE CE? SI.... PESTE TOT ... SE LASA "UN FAKE"... SI ATUNCI... ACEST CANTEC ....ISI MAI ARE OARE ROSTUL?

          
          VORBA MULTA... SARACIA ROMANULUI... GANDITI-VA LA ACEST CANTEC, DAR SI LA "DINEUL CU PROSTI"... DE LA TEATRUL NATIONAL... IN AER LIBER....

Un comentariu:

  1. si eu am participat, in parte spui ADEVARUL, DAR RSTUL ESTE DOAR OPINIA TA!

    RăspundețiȘtergere