sâmbătă, 23 iunie 2012

REPUBLICA DE LA PLOIESTI... VS NOUA REPUBLICA

   ANUNTATA CU CEVA TAM... TAM.. NOUA APLICATIE POLITICA A DOMNULUI MIHAI NEAMTU... PARE INCA LA STADIUL DE UTOPIE... CHIAR DACA

EX PREMIERUL ROAMNIEI, MIHAI RAZVAN UNGUREANU  A TINUT SA FIE SUSTINATORUL OFICIAL AL ACESTUI MELANGE... CA PROIECT ESTE GREU SA SPUI... POLITIC....

ASA CA... CEEA CE CREDEAM CA ESTE, CA SA-L CITEZ PE MIRCEA CARTARESCU "UN PARTID AL CLASEI DE MIJLOC, CE VA MIZA PE OAMENI DE CALITATE" DEOCAMDATA IMI PARE DOAR O REPUBLICA DE LA PLOIESTI... CU SAU FARA GHILIMELELE DE RIGOARE.

DE CE SPUN ASTA? PAI, FATA NEVAZUTA A EVENIMENTULUI MI-A ARATAT CA, IN SPATELE ORICAREI CONTRUCTII, BUNA...SAU REA STA IN FAPT ACEEASI INERTIE... IN CARE OAMENII PREZENTI IN SALA, AU INCEPUT SA FLUTURE DIN STEGULETE, DAR SA FACA SI VOCALIZE CU OARECE TIMP INAINTE DE VENIREA "MICULUI ZEU" IN SALA.

IMAGINEA ALATURATA STA CA O DOVADA MUTA... SI CLARA A STILULUI USOR "CRIPTO COMUNIST", CU NUANTE STRICT ROMANESTI.... 


SI, DESI AERUL  PROASPAT CE SE VREA A FI IMPUS IN POLITICA, DE CATRE "NOUA REPUBLICA" ESTE DE NETAGADUIT, TOTUSI... CU O FLOARE, NU SE FACE PRIMAVARA, CU ATAT MAI MULT, CU CAT INCA NU AI "DETECTAT", CLAR, CARE ESTE ACEA FLOARE!


ALTFEL, CHIAR DACA NU O SA LE VINA SA CREADA , PANA SI ACESTORA... TOTUL SE VA REZUMA LA O VORBA DIN STRABUNI:

 " LA VREMURI NOI.... TOT NOI!"....
  CU, SAU FARA,  OAMENII DIN FOTOGRAFIA ALATURATA...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu