vineri, 20 iulie 2012

VORBE DIN BATRANI

STAU SI MA PREGATESC SA PLEC. IN INIMA EUROPEI, LA BRUXELLES. ȘTIU CĂT VOI STA, DAR DIN "RAȚIUNI DE STAT”... ȘI NU NUMAI, PREFER SĂ MĂ JOC CU TOȚI "PRIETENII " MEI... DE-A BABA OARBA. UNDE BABA... ESTE VIAȚA... IAR ORBII, NOI PROTAGONIȘTII ACESTEI VIETI... MIZERE ... ȘI ADESEA REPETABILE. INTOCMAI CA "O REPETABILĂ POVARĂ".. CUM AR FI SPUS, CĂNDVA "PUETUL"!!!
Acum mă mai gandesc la bătrăni... si la vorbele lor pline de duh. Mă găndesc la Romănia, a ultimilor zile ... și... sau,  dar -cum vă place- la "spectacolul" declanșat taman de acest referendum... și, mă gandesc la vorba bunicului meu. Acesta, cănd a aflat că, la liceu, care era condus... la acea vreme... de sora unei doamne ministru GĂDEA... mătușa domnului cu ochelari, de pe ANTENE... am spus in plina oră :" IARĂȘI TRECE NEBUNUL...", ei bine BUNELUL mi-a replicat... sec, dar si hătru... "O vorbă din bătrîni spune că: ca să funcţioneze bordelul, nu trebuie schimbate paturile, ci curvele... "
 Dar, iată cum s-a văzut acest "duel" dintre "pro-băsiști" și "uslamiști, la nivelul firului gazonului... adică la nivel de facebook... presarat, pe căt se poate și cu vorbe din "moși... strămoși"
   "PRO...BĂSE"







  •   "ANTI- BĂSE"



Sfatul din bătrăni... spune că :



  • PRO BĂSE



  • ANTI BĂSE


    SINCER... AȘ MAI CONTINUA, DAR TIMPUL MĂ PRESEAZĂ... SUNTEM , CU TOȚII CHEMAȚI LA ÎMBARCARE... CU TOATE ACESTEA VORBELE BUNICULUI MEU... ÎN FAȚA LICEULUI "I.L. CARAGIALE" NU-MI DAU, ÎNCĂ,  PACE....


"... ca să funcţioneze bordelul, nu trebuie schimbate paturile, ci curvele... "

8 comentarii:

  1. EI LASATI... SUNT DOAR UN BIET OBSERVATOR...

    RăspundețiȘtergere
  2. O voba din batrani ,,SCHIMBAREA SEFULUI BUCURIA PROSTULUI,, sau ,,CAINII LATRA CARAVANA TRECE,,
    suntem o tara de nemernici si ne meritam soarta, toti ne plangem dar nu facem nimic ca sa ne fie mai bine. De la cel mai mic pana la cel mai mare fura in tara asta de la un mosorel de ata pana la banii din bugetul tarii, si toti strigam hatii. Raman la ideea ca ne meritam soarta.

    RăspundețiȘtergere
  3. "Circul" asta se repeta, mai mereu! Dupa aceea ne tot uita fratilor............. OARE CE ESTE NOU SUB SOARE?

    RăspundețiȘtergere
  4. Acum... si voi? Suntem abia la jumatatea "drumului"... ce credeti?

    RăspundețiȘtergere
  5. Bre Luca... esti tare breee... asta chia mi-a placut!

    RăspundețiȘtergere
  6. va multumesc tuturor... dar nu uitati, ca si "maine este o zi.."

    RăspundețiȘtergere