luni, 7 ianuarie 2013

LA EI SE POATE, LA NOI DE CE NU S-AR PUTEA?

"HAI SA REVENIM SI NOI LA OILE NOASTRE", DECI SA TRECEM LA CELE VREMELNICE. ADICA ALE VREMURILOR, DE ZI CU ZI! IATA CE S-AU GANDIT SA FACA SLOVENII PENTRU POLITICIENII LOR...

"Creștinii slovaci au decis să se roage în fiecare zi pentru oamenii politici din țara lor, alăturându-se unei inițiative lansate pe internet. Scopul inițiativei este de a lupta împotriva corupției politicienilor și de a contribui la formarea unui spațiu public mai curat în Slovacia, relatează AFP.

„De la lansarea proiectului în urmă cu două zile, peste 400 de persoane s-au angajat să se roage cel puțin cinci minute pe zi, pentru o perioadă de șase luni, pentru omul politic pe care l-au ales”, a declarat Maria Janusova, purtătoare de cuvânt pentru „Asociația tinerelor comunități creștine”. „Fiind creștini, ne gândim că dacă noi ne unim în rugăciune, putem schimba lucrurile”, a mai spus ea.

„Oamenii pot să își aleagă omul politic preferat, în timp ce alții se pot ruga pentru cel pe care îl plac cel mai puțin, cu scopul de a-i schimba comportamentul”, a explicat Janusova. Ea a refuzat să menționeze numele politicianului pentru care s-au rugat cei mai mulți slovaci. Din cei aproximativ 5,4 milioane de slovaci, 62% se declară catolici, iar 5,9% protestanți. " Intrebare:  
CREDETI CA, LA NOI, AR AVEA VREUN REZULTAT O ASTFEL DE ACTIUNE?

Un comentariu: