sâmbătă, 20 aprilie 2013

SIE ... SI SPORTUL ROMANESC

EI DA... DACA DORESTI SA IMPUSTI DOI IEPURI DINTR-UN FOC ESTE DE AJUNS SA CITESTI, MACAR DIN CAND IN CAND, SITE-UL CELOR DE LA GSP.RO.
"EI, SI CE-O SA VEZI... MAI NENE ACOLO?" , M-AR PUTEA INTREBA UN MUCALIT.

"PAI AI PUTEA VEDEA ALATURI DE PITI TALENT,SI RECLAMA CELOR DE LA S.I.E"... I-AS RASPUNDE ACELUI CARCOTAS.
NU MA CREDETI? PAI,ERA DE AJUNS SA DAI O PRIVIRE, NUMAI DEPARTE DE MIERCUREA ASTA, PE SITE-UL DE STIRI... A CELOR DE LA GSP.RO
LANGA RECLAMA DE MAI SUS, IN PARTEA STANGA CUM TE UITAI LA SITE GASEAI STIREA DE MARE IMPACT CU PITI TALENT SI REGHE; SI NU PUTEAI SA NU TE INTREBI CE AVEA  REGHE, CU ECHIPA CARE ITI OFEREA O CARIERA UNICA?
DA, DAR DACA IMI ADUC AMINTE BINE TITLUL STIRII ERA...


"Achiziţia Stelei: Piţi Talent! » Reghecampf şi-a luat finul manelist în Giuleşti şi l-a lăsat să se comporte ca un membru al staff-ului"... iar langa era reclama aceea cu tricolor, pe care o puteti vedea ceva mai sus. Insa, aici e aici... daca te pozitionai cu mouse-ul pe acel TRICOLOR nu mica, sau mare iti era UIMIREA, cand iti  intra poza de mai jos....


Mda... si eu m-am frecat bine la ochi, exact ca reactia voastra. Dar nu visam, caci intrand mai departe pe poza de mai sus am ramas fara de glas
Acum insa ma gandesc ca: ori SIE are o grija foarte mare pentru sportul romanesc , in general; ori pentru fotbalul romanesc in special!  
Ceea ce insa le-as SUGERA, celor din padurea de la Baneasa, tine de un mic ELEMENT DE DESIGN!
Adica, sa se uite cu mai multa ATENTIE, ce materiale sunt asezate langa IMAGINEA institutiei pastorite in prezent, de catre domnul Melescanu! 
 In rest,  astept ca si revistele sau ziarele de profil din Spania, Italia, Franta... sau Anglia sa aiba si ele, pe site-urile lor anunturi de recrutare de la MI6, sau alte institutii de profil!
Pentru FINAL, va propun ... o gluma. AMARA ce-i drept, asa cum a fost toata saptamana care tocmai sta sa se INCHEIE!
 


 NE MAI VEDEM SI MAINE... SPER!

4 comentarii:

  1. Desi ii citesc zilnic, apropos la noi la Zimnicea nu prea se mai distribuie editia print; totusi imi pare nastrusnica ideea semnalata de tine!
    Oare de aceea fac ei,cei de la GAZETA si subiecte care sunt doar pe print?
    Adica, respectul se refera la NOI... simplii; ori la ei... BONZII?!JAMES BONZII

    RăspundețiȘtergere
  2. Ei si voi acum... poate fi doar o "pu..a" intamplare!Gsp.ro este doar un site, nu si altceva?!Sau este???

    RăspundețiȘtergere
  3. Ciudat... dar si daca este adevarat, pai atunci de ce nu posteaza si anunturi de recrutare in Legiunea Straina?Le-o fi oare rusine?

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca este doar un simplu si nefericit "incident"! Caci altfel, ar fi rau... pentru "securitatea' acestei biete tarisoare...Asa se vede de aici,anuntul asta, din Oradea!

    RăspundețiȘtergere