duminică, 30 iunie 2013

IMAGINEA REGINEI MARIA "INTRATA" IN PARAGINA

NU STIU ALTII CUM SUNT, DAR EU... CAND MA GANDESC LA CASA NOASTRA REGALA DAU SA REACTIONEZ CU FOARTE MULT RESPECT! INSA, AICI LA BALCIC... LUCRURILE MI-AU PARUT CU TOTUL ALTFEL. MAI URATE, MAI PONOSITE SI... PE ALOCURI CHIAR IN PARAGINA!

DA... DA NU RADETI SI NICI NU MA CERTATI. DACA INCEP PRIN A VA SPUNE CA, IN INTERIORUL EI, A BISERICII DE LA BALCIC A REGINEI MAMEI... PICTURA INTERIOARA STA SA CADA, IAR ACOLO ESTE SINGURUL MESAJ UNDE TI SE ARATA CLAR CA:"NU AI VOIE SA FILMEZI"; SI CA IN INTERIORUL PALATULUI BAIA ERA UMPLUTA CU APA, DE PARCA TOCMAI VENISEI DUPA SAVARSIREA UNUI OMOR SI AUTORITATILE NU AU  PUTUT SA  EVACUEZE APA, ATUNCI POATE VETI AVEA FIECARE IN PARTE SENZATIA DE ABANDON!

INSA, SINGURELE LUCRURI CARE MAI MERG ACOLO, IN PALATUL DE LA BALCIC SUNT DISTILARIA DE ALCOOL DIN INTERIORUL INCINTEI PALATULUI SI PUZDERIA DE RUSI CARE PAR, MAI MULT CA NICIO DATA PREOCUPATI SA ASEDIEZE BALCICUL, CU MAMICI, BUNICI SI COPII!

IN LOC DE FINAL AM SA VA POVESTESC O INAMPLARE, CU IZ ANECDOTIC... AM VRUT SA CUMPAR UN SUVENIR, DIN MULTELE MAGAZINE DE PE FALEZA. IAR, VANZATOAREA MI-A SPUS, INTR-O ROMANA STRICATA:
"SUNTETI ROMANI, NU-I ASA?! AVEM LUCRURI COMUNE. NOI TRAIM DE SAPTE ANI INCOA DE PE URMA REGINEI SI A CASTELULUI EI. IMBINAM UTILUL CU PLACUTUL."
NU AM PUTUT SI I-AM REPLICAT:"MAI AVEM CEVA IN COMUN... CADRILATERUL, ADICA ISTORIA ASTA".


IAR ASTA ...TEORIA MEA ...A TINUT  PANA CE AM VAZUT PICTURA INTERIOARA DIN BISERICA, CARE STATEA SA CRAPE SI ANUNTUL ACELA SEC:"INTERZIS FOTOGRAFIATUL SI FILMATUL".DOMNULE PONTA, CANDVA ERATI COMPARAT CU "MICUL TITULESCU".AZI, NOUL TITULESCU PARE SA FI UITAT CINE SUNT PARINTII ROMANIEI MODERNE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu