sâmbătă, 17 august 2013

SOCANT: PE INTERNET UNGARIA DEJA A ANEXAT TRANSILVANIA

Dormi in liniste popor român, că au extremiștii maghiari grijă de tine! Pe mafioții din politică, indiferent de partid, să nu te bazezi. Ei au distrus România, au vândut-o, au devalizat-o, te-au îndatorat pe tine pentru câteva generații și au grăbit moartea a sute de mii de români, după cum recensământul arată! Mai nou, se pregătește și otrăvirea țării prin debutul exploatării gazelor de șist, precum și a exploatării de la Roșia Montană! 
Nepoții o sa NE BLESTEME, iar pe noi o să ne mănânce cancerul! Miroase a genocid! Ai putea avea încredere în cei care te-au adus la sapă de lemn, care prosperă în timp ce tu sărăcești, care își permit excursii la Miami sau se plimbă cu elicopterul pe la bâlciuri, pe banii tăi, în timp ce tu mănânci salam cancerigen cu pâine cancerigenă???

Pe internet, mai precis pe site-ul http://www.emitabor.hu/, Ardealul este parte a unei sinistre Ungarii mari! Conform lui Dan Tanasa, Ungaria a anexat Transilvania. De data asta doar pe internet. Informația apare pe pagina de internet a organizatorilor Taberei Tineretului Maghiar din Ardeal (EMI) care a avut loc în perioada 7 – 11 august 2013 în satul Borzont, comuna Joseni, în județul Harghita.
Sinistru este și faptul că "guvernul poanta" tace chitic și impune taxe pe nevasta somera, pe câine și pe mâță  dar acceptă ca statul să sprijine financiar o tabară în care să se se pună la cale destrămarea României!!! Așadar, în România, cu sprijinul mafiei politice, se pune la cale destrămarea țării fără ca instituțiile statului să facă ceva! 
 A, era sa uit; pana si sri-ul cel costisitor se ocupă cu ascultatul telefoanelor, că asa vor tovarasii gen  ghiță, de la rtv. Iar asta, in timp ce:
Poanta se face ca nu pricepe si (inca) mai închide ochii în timp ce revizionismul și neo-nazismul maghiar sunt finanțate din fonduri publice românești. 

Comuna Joseni sprijină cu 30 000 de lei tabăra tineretului maghiar din Transilvania, în timp ce consiliul județean Harghita oferă 7500 de lei pentru organizarea unei tabere a extremiștilor maghiari în România. Statul oferă, așadar, bani unor extremisti care au drept principal subiect de discuție în tabără, destramarea statului român!

 
Intre timp, dragi romani, "CETATEANUL KANE" nu doarme si reactioneaza. Cum? Simplu... In ciuda caniculei, politistii de proximitate alearga cat e ziua de lunga, batand la usile a zeci de mii de romani. Dar nu pentru ca infractionalitatea ar fi explodat brusc, ci doar pentru ca trebuie, de urgenta, sa inmaneze ordine de mobilizare unui numar impresionant de rezervisti. Iar graba cu care are loc aceasta actiune fara precedent se vrea, dupa cum sustin sursele noastre, o demonstratie de forta a autoritatilor de la Bucuresti fata de Budapesta.  Operatiunea a primit unda verde si de la Bruxelles, unde aroganta manifestata tot mai fatis de catre premierul ungar Viktor Orban este  inghitita din ce in ce mai greu de catre inaltii comisari europeni. In acelasi timp insa, reactualizarea bazei de date cu toti cei care au „slujit patria”, indiferent de arma, nu pare sa fie o simpla cacealma. Pentru ca, pana si cotidianul „National” a dezvaluit, in premiera, ca structurile speciale romanesti au luat inca din urma cu cateva luni masuri de-a dreptul exceptionale de securitate in Transilvania, monitorizandu-i la sange pe cei considerati posibili agitatori ai „partenerilor”  din serviciile unguresti. 

  •  Reactia fulgeratoare a Presedintelui Basescu pune in sah (pana la mat)"dieta" din Budapesta 
Potrivit ultimelor informatii, si in prezent situatia din zona de vest a tarii este considerata la fel de ingrijoratoare. Astfel ca grupul interoperativ infiintat pentru 15 martie continua sa isi desfasoare activitatea si acum. Strategia serviciilor secrete presupunea o actiune de intimidare a Budapestei, in cazul in care situatia ar escalada. Ceea ce tocmai s-a intamplat, prin agresiunea fara precedent impotriva statului roman,  deocamdata doar la nivelul declaratiilor lui Vona Gabor, liderul partidului parlamentar Jobbik. Iar reactia Bucurestiului a venit imediat. Astfel, in timp ce presedintele Traian Basescu avertiza public Ungaria, in Romania incepea deja distribuirea unui important numar de ordine de reincorporare provizorie. Planul a fost pus in aplicare imediat, politistilor de proximitate revenindu-le misiunea de a distribui personal, cat mai rapid cu putinta, chemarile la „catanie”. Cum principalii vizati de aceasta mobilizare sunt fosti angajati din structurile speciale din sistem si ai altor arme de elita,  demersul oficialitatilor de la Bucuresti spune mult. De altfel, mesajul subliminal astfel transmis pare sa fi fost priceput imediat la Budapesta,  care a si batut in retragere.
DACĂ VA PASA... ATUNCI DATI MAI DEPARTE ACEASTA POSTARE. CAT INCA... NU ESTE PREA TARZIU!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu