duminică, 1 septembrie 2013

ACUM, PENTRU EI... REPTILIENII... NU MAI SUNTEM DECAT NISTE MILOGI

Pe lumea asta sunt REPTILE SI REPTILE. Unele cu mai mult bun simt, altii in curs de uitare a BUNULUI SIMT, iar altii cu eticheta pe care scrie: DELOC... Dar cu ce anume doriti sa incep? Cu ce sunt REPTILIENII? Sau cu aceia care cred romanii sunt doar NISTE MILOGI?
Am sa incep cu "REGULA GENERALA"... cea a REPTILIENILOR... ca si DEFINITIE GENERALA...
Ati vazut, cred, destule emisiuni si ati citit cu siguranta despre.... "reptilieni". Ei bine, fara a va retine prea mult, vom prezenta un scurt articol pe acesta tema, insotit de cateva fotografii sugestive reprezentand pe unii dintre conducatorii lumii de azi in ipostaze nu tocmai.... umane, ca sa zicem asa. Suntem siguri ca unii dintre cititori vor spune ca fotografiile sunt trucate. Este dreptul lor sa sustina asta. 
  •  Despre "Reptilieni"
Reptilienii sunt niste fiinte de origine extraterestra, aflate foarte jos pe scara evolutiei, care se afla si pe planeta noastra de mii de ani. Ei sunt descrisi ca fiind monstruosi, uneori avand solzi in loc de piele si avand un aspect de reptile, serpi, balauri, dragoni. Reptilienii incearca sa traiasca ca paraziti, in simbioza cu fiintele umane. Nu sunt capabili sa aiba sentimente, de aceea ei se hranesc cu cele umane, insa cu cele inferioare (frica, manie, ura, suferinta, durere).
         Exista si alte fiinte care provin din alte locuri ale Universului si care au luat contact cu planeta noastra, cum ar fi cei numiti “Marii Blonzi”, care sunt foarte evoluati spiritual, puri, frumosi si a caror natura esentiala este iubirea si intelepciunea. Traditiile spirituale vorbesc despre aceste doua tipuri de fiinte ca fiind demoni, respectiv ingeri. Reptilieni, urmaresc sa creeze si sa mentina pe aceasta planeta o stare de mizerie, ignoranta si suferinta, pentru a crea mediul propice de dezvoltare al acestor fiinte, care in schimb le ofera francmasonilor putere efemera in aceasta lume. Majoritatea razboaielor sunt provocate si intretinute de francmasoni, pentru a crea un climat prielnic reptilienilor. Francmasonii considera campurile de lupta ca fiind altare de sacrificiu pentru demonii lor. Campurile de razboi, pline de durere si sange, sunt “hrana” preferata a acestor entitati.
         Acesti reptilieni-demoni traiesc de obicei intr-o dimensiune paralela lumii noastre fizice, dar exista si unii care traiesc chiar printre noi, pe aceasta planeta, avand forme umane. Pentru a-si putea mentine forma fizica umana, ei au nevoie sa consume sange uman. Insa in ultimii ani, datorita cresterii frecventei de vibratie a planetei noastre, reptilienilor le este tot mai dificil sa-si mentina forma fizica, umana. Asa se face ca au aparut celebrele schimbari de forma (shift-shape) in care, in unele momente, unii “oameni” se transforma partial sau total in creaturi hidoase. In anii ce vor urma, vom asista tot mai mult la astfel de schimbari de forma. Reptilienii sunt constienti de faptul ca nu isi vor mai putea pastra forma umana si de aceea, prin supusii lor francmasoni incearca sa pregateasca terenul, obisnuindu-i pe oameni cu acest lucru (vezi emisiunile Discovery despre extraterestrii). Ei incearca acum sa faca public faptul ca exista de mii de ani pe planeta noastra si ca s-au implicat in mersul istoriei, ceea ce este adevarat, insa vrand sa ne pacaleasca ca ne-ar fi ajutat in bine. Practic, ei vor sa faca o substituire cu rasa Marilor Blonzi, care si ei au intervenit de multe ori, insa chiar pentru a ajuta omenirea in momentele cruciale. Marii Blonzi pot interveni pentru a a-i ajuta pe oameni, insa numai daca oamenii vor cu adevarat si le cer aceasta; ei nu intervin niciodata fortat, pentru a nu viola liberul arbitru al oamenilor care le-a fost daruit de Insusi Dumnezeu.
 
 
  • Vreti un exemplu, despre CUM ARATA ACESTE EXEMPLARE REPTILIENE? 
 
Unul dintre acestia se numeste MAZARE si dupa ce a AGRESAT oameni simpli a inceput sa agreseze si oameni care nu aveau alta vina decat sa fie REVOLUTIONARI si ca doreau sa vorbeasca cu VICTOR VIOREL. Dar iata cum s-a desfasurat toata scena:
 "Radu Mazăre a avut, sâmbătă, un schimb dur de replici cu câțiva revoluționari care l-au întâmpinat la inaugurarea unor locuințe sociale în Constanța. Primarul i-a făcut milogi și le-a cerut să aștepte până la terminarea repartizării locuințelor.

"Nu aşteptaţi voi până termin? Că sunt oameni fără case", i-a spus Mazăre unui revoluţionar care îl abordase pe premierul Victor Ponta cerând drepturi pentru această categorie de persoane, unul dintre revoluţionari replicându-i primarului: "Nu-i nimic".

Riposta primarului Constanței a venit imediat.

"Cum adică nu-i nimic? Am trei mii de oameni care n-au unde să doarmă".

Revoluţionarul a replicat iar afirmând:” Aşa. Asmute-i împotriva noastră!"

"Am fost şi eu la Revoluţie (...). Am fost cu puşca la Casa Albă, bă!", a spus apoi Mazăre, care s-a îndepărtat de revoluţionari, replicându-i celui cu care se certase: "Milogule!
".

  • MAZAREA DIN URMA CU 10 ANI
 
Si, ca orice "EMANAT" din buzunarul rosu, poate ca ar fi interesant sa stiti cum arata acest EXEMPLAR  REPTILIAN, pe care mai curand am putea sa-l plasam in sectiunea "I SEE DUMP PEOPLE". Deci stati sa vedeti cat de "MILOG" arata aceasta PASTAIE....si cum se imbraca .... Nu de alta, dar poate ca asa va intelege cu ADEVARAT cum arata un MILOG
 
Desi în prezent, "nea Pastaie" are imaginea unui bărbat excentric, căruia îi place să aibă grijă de modul în care arată: şi-a făcut implant de păr, a "rezolvat" ridurile cu injecţii cu botox şi are o tunsoare modernă, arătând precum milionarii de pe Coasta de Azur. Acum 10 ani însă, edilul Constanţei nu era la fel de dichisit. Pe atunci, primarul avea o freză periuţă, nu purta costume ieşite din comun şi nu era la fel de bronzat. A intrat în atenţia presei în ultimii ani nu doar declaraţiilor acide pe care le face la adresa rivalilor săi politici ori a vedetelor din showbiz, dar şi graţie apariţiilor lui excentrice. Costumele care mai de care mai fanteziste pe care le poartă, fie la carnavalurile din Mamaia, fie când are vreo întrevedere, pielea bronzată, dantura perfectă, pielea mai netedă datorită injecţiilor cu Botox, dar şi pasiunea pentru sporturile extreme au stârnit interesul jurnaliştilor, iar grija pentru imaginea sa l-a transformat pe edilul Constanţei dintr-un om politic, într-un personaj monden

În urmă cu 10 ani însă, lucrurile nu stăteau astfel. Pe atunci devenea liderul PSD al filialei Constanţa, iar singura sa preocupare părea politica, pe care o făcea din biroul său de parlamentar. Tot atunci, Mazăre nu era la fel de ferchezuit, după cum se poate vedea într-o serie de fotografii de arhivă: nu avea atât de mult păr şi se tundea periuţă, nu purta costume la fel de colorate şi nu apelase încă la măiestria chirurgilor esteticieni - asta, sigur, pentru că nici nu era nevoie. 
Insa, de sambata acest "GIGOLO TRAGIC COMIC"  nu a aflat un mare ADEVAR: "MAI RADUCU, NICI NU STII CAT DE MIC INCEPI SA FII". NU MA CREZI? 
 INTREABA-I, TE ROG, PE CEI DIN MAREA MASA DE MILOGI, CARE SE NUMESC REVOLUTIONARI SI PE CARE VOI, CEI DIN USL II CONDAMNATI... INCET, DAR SIGUR, LA DISPARITIE. EXACT CUM FACEAU ODINIOARA ALTI "INAINTASI" ROSII... VENITI CE-I DREPT DE LA KREMLIN.... SI CARE AU ARESTAT LA FEL CA SI VOI ACUMA... DREPTUL DE A VISA!

3 comentarii: