miercuri, 1 aprilie 2015

ISIS SI PATRIA MAMA

SI... OARE DE CE, NU MA MIRA?! VEZI SI CAZUL TUNISIA, DE CURAND INTAMPLAT, CAND  ASA ZISII URMASI AI LUI MOHAMED OMOARA VREO 22 DE SUFLETE... IMI VINE SA CRED CA, ASTIA... ASA ZISII TERORISTI DE LA ISIS CRED CA POT MUTA CUM VOR MUSCHII LOR, IN SPATIUL NUMIT PAMANT!? CRED CA, ORI SUFERA DE O NOUA BOALA.... ORI, AIA CARE II TOT INSTRUIESC PAR, SAU CHIAR SUNT, "MAI PROSTI DECAT PREVEDE LEGEA". INDIFERENT CA ESTE UNA ISLAMICA, CRESTINA, SAU IUDAICA... 
A, SI APROPOS MAI "FUND- A - MENTALISTILOR", POATE NU STIATI CA, TURCIA (DEJA) CONDUCE ACUM CEA MAI DE SUCCES BANCA DIN ROMANIA: BANCA TRANSILVANIA! COMPLETAREA ASTA AM FACUT-O, DACA INCA NU ATI INTELES PREA BINE ! DE CE SPUN ASTA? PAI "DANSII" ANUNTAU CA IN CURAND, DACA MUSCHII LOR VREA, O SA AJUNGA SA FIM VECINI!!! PAI, MAI "GHIAURILOR" VOI DE TURCIA ATI AUZIT?
A, si mai "intelighentilor" stiti ce nu stiati inca? Ei, hai luati de cititi aici, chiar daca sunteti antrenati, cu bani si logistic de unii si de altii! Deci...
  •  SECRETUL de sub Marea NEAGRĂ: TUNELURI săpate pentru a-şi duce ţăranii oile în Turcia

Tuneluri sub Marea Neagra
Știa Securitatea de existenţa acestor tuneluri megalitice de sub Marea Neagră? Cel mai probabil da, deoarece nimănui nu îi era permis să se apropie de căile de acces.

Într-o cronică scrisă înaintea Primului Război Mondial apare o poveste misterioasă în care se vorbește de faptul că țăranii din DOBROGEA foloseau tuneluri subterane de mii de kilometri lungime, săpate sub Marea Neagră doar pentru a-și duce oile până în Turcia.
  • Din întâmplare…

Nu sunt deocamdată  informații legate de cine a construit aceste două tuneluri și nici despre motivul pentru care ele traversează prin subteran Marea Neagră.
În anii ’80, soldații care munceau pe Canalul Dunăre-Marea Neagră, au descoperit din pură întâmplare o altă gură de acces a acestor tuneluri. Aceasta, aflându-se într-un cimitir din Murfatlar, era folosită în dese rânduri de muncitorii de la canal pentru a trece în Bulgaria.
Exportul nu se realiza pe uscat sau cu vasele, ci prin două tuneluri de dimensiuni impresionante, potrivit cronicii menționate. Cele două tuneluri ar porni din sudul Dobrogei actuale și din Cadrilater și traversează Marea Neagră. În timpul războiului, aceste guri de acces au fost astupate din motive de siguranță națională și au fost păzite. Există bănuieli cum că Securitatea era la curent cu existența acestor tuneluri megalitice și nimănui nu îi era permis să se apropie de căile de acces.
  • Încă relative

Potrivit unor supoziții, în altă ordine de idei, se vehiculează de ceva vreme, la 45 de km nord-vest de Sulina, în Marea Neagră, că există un TRIUNGHI AL BERMUDELOR, unde se presupune că au dispărut corăbii, păsări, chiar și mici insule.
Explicațiile fenomenului sunt încă relative, zona fiind cunoscută din Evul Mediu. Anomalia se deplasează spre litoralul românesc supranumit „Vârtejul morții”, micul Triunghi al Bermudelor unde s-au petrecut multe ciudățenii, se află în apropierea Insulei Șerpilor, iar primii care au vorbit despre el au fost turcii."
DECI, IN CEL MAI PESIMIST CAZ, VOUA NU VA MAI POATE RAMANE DECAT ACEASTA "VARIANTA"...

Nu de astia am ajuns a ne fi frica... nu... ci de aceste "ADEVARURI"

Adio, mamă patrie, adio!” / Adrian Păunescu

Probabil, mâine-aici va fi pustiu
Şi toţi în pribegie vom porni-o.
Drum bun, popor pierdut la un pariu,
Adio, mamă patrie, adio!

În loc să fim o ţară numai fraţi,
Simţim, în noua epocă barbară,
C-am fost în viaţa noastră blestemaţi
S-ajungem chiriaşi la noi în ţară.

Din tot ce facem, nu avem nimic,
Ne macină străine interese,
Făina noastră n-are spor nici pic,
Nici pâinea în cuptor nu ne mai iese.

Trăim acelaşi tragic simţământ
Sub politicieni şi sub contabili,
Că noi, ca neam, avem destinul frânt
Şi suntem de prisos şi nerentabili.

Umili, ne cerem scuze de la toţi,
Că nu ne-au chinuit destul în viaţă,
Şi ne conduc nişte fanarioţi.

Ce pe cei mici trădarea îi învaţă.
Poet nebun, ce vorbe mai îndrugi,
Când am ajuns în ţara noastră slugi
Şi suntem cerşetori la noi acasă?
Şi vii, şi morţi, amestecaţi, acum,
Dispuşi să emigreze, se arată,
Mormintele se pregătesc de drum,
În România deromânizată.

Sus-puşii nu mai au nimica sfânt,
Ca pe cravate, jurământu-şi schimbă,
Nu mai avem nici fabrici, nici pământ,
Vorbim şi limba noastră-n altă limbă
Şi-acum, se aude clopotul final.

Vin vremuri de urgie şi de grindini
Şi este seara ultimului bal,
Din zori, vom fi români de pretutindeni.

Probabil, mâine – aici va fi pustiu
Şi toţi în pribegie, vom porni-o,
Drum bun popor pierdut la un pariu,
Adio, mamă patrie, adio!

6 comentarii:

  1. Ei dreagă brieatene Corvin, de triunghiul bermudelor din marea neagră ne speriem noi? De tuneluri știam demult....unul din ele trece chiar pe sub localul unui prieten din Constanța. În rest știm că Turcia lui Dogan, joacă dublu...la vedere cu America, U.E & N.AT.O...underground...cu Rusia și isis, pe care de altfel îi sponsorizează, aceștia protejându-i dictatura și averile. Nu de ei mi-e frică. Problema e că sistemul îngenuncheat, o să se ridice încet, încet, in două picioare sub slabul președinte Klaus Johannis...propune un ministru de finanțe, susținator al infractorului șova. Susține la unison, noua propunere psd...ca în anchete demnitarii lor, să nu mai poarte cătușe! Oricum știam că psd& pnl, sunt aceeași cooperativă...unii spunând că sunt de dreapta și ceilalți de stânga, alături de ei o să vină și primul reabilitat, turnatorul voipulescu cel care o să facă un mare tărăboi media, cum că la el a fost o mare eroare judecătorească. Vedem cu toții că avem o țară ne-guvernabila...România trebuie condusă de americani sau U.E, in niciun caz de victor viorel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suntem (inca) o tara libera! De aceea iti respect opinia. Si o si public.... Cu respectul cuvenit!

      Ștergere
  2. Prea multa politica.... si prea putine fapte.... istoria nu ne mai apartine nou, ci lor! Undeva am citit si asta: https://vremuritulburi.wordpress.com/2014/05/12/un-fost-senator-vorbeste-pentru-cine-este-depopulata-romania/.... atat am mai avut a scrie. Cu stima

    RăspundețiȘtergere
  3. Vorbește mult și prost, tovarășu senator....am citit ce bate el câmpii...pe acolo.

    RăspundețiȘtergere
  4. Incep să simt cum mă transform în robot! ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Important este mesajul... fiecare pricepe ce vrea!

    RăspundețiȘtergere