vineri, 11 noiembrie 2016

"SFANTUL" DONALD I-A PASTRAT INTACTA "ORIGINEA"... LUI BILL

DE CE AM DAT TITLUL ASTA? SIMPLU... PENTRU CA DIN RESPECT PENTRU BILL, NU MA REFER LA VREO NOTA DE PLATA, CI "FIX" LA EL, LA EX PREZIDENTUL USA... E.U UNUL NU AM DORIT CA ACESTA SA DEVINA "PRIMA DOAMNA BARBAT" A USA ! 
SI DOI, PENTRU CA MI-AM DORIT CA SI  "DOAMNA BARBAT"... HILARY SA INTELEAGA (MACAR ACUM) DIFERENTA, VALABILA CHIAR SI IN USA, INTRE UN NEGRU SI UN ALB... IAR ASTA, NU NUMAI PE TEMA CRESTINISMULUI... DESI AM INTELES CA SE DA SI MARE PREOTEASA!!!


DACA NU ATI INTELES (INCA) "GLUMA"... AM SA INCERC, IN FELUL MEU SA VA EXPLIC.
UN BANC  "SEC", CARE CIRCULA... LA LIBER, PRIN AFRICA DE SUD,  IN CIUDA "GLOBALIZARII"... INCEPE CU O INTREBARE: CARE ESTE DIFERENTA DINTRE UN ALB SI UN NEGRU IN AFRICA DE SUD! STITI DE CAT ESTE ACEASTA? DE FIX ZECE MINUTE... IAR ASTA O RECUNOSC PANA SI TRIBURILE BASTINASE...  DE ACOLO...  CHIAR DACA UNII DINTRE ACESTIA SE POT  NUMI MANDELLA,   HUSSEIN, SAU DE CE NU... CHIAR SI  BARACK!
SI INCA CEVA, CARE CRED CA MA VA SCUTI DE ALTE COMENTARII RAUTACIOASE! AM PASTRAT PENTRU FINAL BANCUL ZILEI, PE TEMA ALEGERILOR DIN CURTEA "LICURICILOR":
John era pe moarte şi ultima dorinţă a fost să fie vizitat de Hillary Clinton şi Donald Trump.
– De ce ne-ai chemat?, l-au întrebat aceştia.
– Vreau să mor ca Iisus Hristos, între doi tâlhari.
ORICUM... GOD BLESS AMERICA! VIVE LA NORMALITE!
PANA UNA ALTA, VEDETI CA AZI SARBATORIM SFANTUL MINA... OCROTITORUL CELOR PAGUBITI.



ASA CONTINUA SA SUSTINA ... TEODOSIE SI AI LUI... CHIAR SI FARA SA-I INTREBI!

17 comentarii:

  1. DA SE NE RUGAM ATAT PENTRU EI, SI CUM AI SCRIS SI TU PENTRU ORIGINEA LOR, DAR SI PENTRU NOI!

    RăspundețiȘtergere
  2. Aveți talent felicitări.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ați fost foarte explicit și ați îmbinat realitatea cu figuri de stil. Mă bucur ca a învins America prin alegerea lui Trump și nu forțele oculte ale globalizării prin Clinton. Sper sa fie mai bine cu pace și intre oameni bunăvoie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Atat pot sa mai completez...Reperarea onoarei lui Bill nu a fost facuta de Temisan , cantaretul! Caci altfel era vai si amar de dosul cel nobil al Clinton...ianului!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am citit textul încă de ieri și mi-a plăcut

    RăspundețiȘtergere
  6. Rolul spui draga mastroiani?Simplu este imaginea si sloganul lui Trump folosit in Teleorman de catre Dragnea! atata tot...

    RăspundețiȘtergere
  7. mastroiani chiar nu te-ai prins? ciudat, iar asta pentru ca... pana si un orb fie ca-i ala care a nimerit Braila, sau ala care a nimerit Bragadiru, poate sa inteleaga ce si cum cu acea poza...Pana atunci "RUSINICA MAI MASTROIANI".Bravooo Luca...

    RăspundețiȘtergere
  8. Amin Așa să fie până la 160 de ani!

    RăspundețiȘtergere
  9. super postarea ta.insa acolo e abia inceputul, eu cred caputem de SUA abia dupa 20 ianuarie! Pana atunci insa, nu cred ca avem de comentat prea multe...

    RăspundețiȘtergere
  10. In America de azi totul imi pare a fi ca in concursurile de genul X Factor, sau daca vrei "Americanii au talent". Doua marionete, care Doamne iarta-ma nu stiu cu adevarat pe cine au convins....Tu nu ai aceeasi senzatie?

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu am sa insist asupra randurilor tale, imi place insa cum faci legatura intre bancul cu cei doi candidati si realitatea imediata din Romania! De aici, din Detroit imi este tare dor de acasa... oricum te felicit!

    RăspundețiȘtergere
  12. NIMIC MAI ADEVARAT... DIN COMENTARIILE TALE... DAR IMI PARE CA TRUMP A INVINS MOMENTAN INERTIA ELECTORATULUI AMERICAN, A INDECISILOR!

    RăspundețiȘtergere
  13. Acum ca si glume pare bunicele, insa Trump imi e (inca) teama ca nu trebuie sa uite de un cantec de a lui Sinatra: "That's why the lady it's a... tramp".Nu trump... Te-ai prins?

    RăspundețiȘtergere
  14. sooper interesant si bine gandita postarea ta.vezi ca ai blogul "urmarit".banuiesc ca de ceva pretenari! Sau poate de "rude"?! ce crezi? nu de alta dar se accesaza greu... Week end placut!

    RăspundețiȘtergere
  15. Chiar acum pe pro tv e un film intitulat 2012... un scenariu sinistru despre disparitia omenirii! asa si cu SUA de azi! Merita vazut

    RăspundețiȘtergere
  16. Problema e că nu sunt neapărat deranjat că este Donald Trump președintele statelor uimite...sunt deranjat însă la stomac când știu că de fiecare dată atunci când sunt republicanii la putere...în Europa de regulă, partidele ce vor fi la putere...de regulă sunt de stânga sau extremă stângă...(a se vedea alianța psd + alde + pru=love) frumos, nu-i așa? Să nu mai vorbim că România a rămas o insulă europeană, într-o mare rusească (avem de azi două granițe oficiale cu federația rusă, mă rog trei) avem graniță cu Ucraina, noua RSS Moldovenească și mai nou Bulgaria, țară a cărui sistem a preferat să se ascundă în brațele marelui urs decât civilizația occidentală, normală. Aici nu mai pomenim de R.P Ungaria, țară a cărui sistem e mai aproape de Moscova decât de occident. În rest, vorba cântecului..."Firea e bine " sau fostul prim-idiot al țării victor viorel, fără a mai vorbi de ăla al cărui portret cu hamster sub nas, l-ai postat aici pe Muget...și nu în ultimul pe Călin Constantin Anton Popescu Tăriceanu zis și inimă zburdalnică, ce a îmbătrânit urât dovedind într-adevăr că-i fost "liberal aripă tânără"... adică pro sovietic. Asul rușilor din mânecă a apărut prin Donald Trump, care e posibil să ne returneze ca pe o sticlă goală de lapte comunistă...adică rușilor...și atunci mă întreb, România încotro dar comunitatea europeană? În orice caz, eram cât de cât optimist până la venirea lui Trump la putere în statele uimite...dacă la noi în 2012, a fost o lovitură de stat dată de usl, președinte a fost Băsescu, după Johannis și acum Johannis +Cioloș...ce ar fi de acum înainte...ușor, ușor să avem un premier "măritor de pensii și salarii din alianța psd, alde & pur? Alianță total anti-europeană și anti-NATO? În concluzie, văd cum sistemul cel îngenuncheat de D.N.A, pe vremea președintelui Traian Băsescu se ridică ușor, ușor în picioare, riscând sub influența marelui urs să devină și mai rău și să se răzbune...așa cum o să facă marele "dom 'profesor " felix voiculescu.
    Robotul Doctor Victor Viorel Dragnea

    RăspundețiȘtergere