vineri, 12 iulie 2019

FOAIE VERDE BARABULĂ... S-A ÎNTORS NUȚI ÎN?... ÎN ȚARĂ!

OARE CE CREDEAȚI CĂ O SĂ SPUN?... ÎN ȚARĂ.... ȘI CE SĂ VEZI... O SĂ SE BUCURE PĂNĂ ȘI.... CIOBĂNAȘUL DIN IMAGINE
Prin 2016 l-a postat doamna Nuți, după care nu s-a mai știut nimic de el. Dar sigur se bucură în aceste momente de întoarcerea doamnei Nuți, așa cum se bucură și nea Traian. Glumim. Ar vrea el nea Traian să se bucure în halul acesta!
Apropos, nu mai departe decât la începutul acestei săptămâni, a fost și ”BAC”-UL, dar nu acela care trece Dunărea! Nope, ci examenul...Ia aruncați mai jos o geană...
 "Plec din țară din cauza politicienilor!" - Andra Tofan, elevă cu 10 la bac. "M-am întors!" - Elena Udrea, infractoare cu 10 milioane prejudiciu. Tradus în limbajul de zi cu zi, situația ar sta cam așa: Nimic nu se pierde, totul se transfomă. De exemplu, Andra chiar a plecat, dar am primit ceva în schimb. Exact, pe Elena. Deci nimic nu s-a pierdut. Da, vorbim de 10 milioane de euro - prejudiciul din dosarul Gala Bute. Și de mintea Andrei. Dar nu s-au pierdut. S-au transformat în aceste minunate știri despre întoarcerea Elenei Udrea. Hai România! Iar, pentru a ”sărbători” exact cum trebuie ”revenirea” blondei, iată o altă ”pildă”...
 Adică? ... MAI DIRECT, SAU MAI PE ȘLEAU....  Trebuie să muncești 189 de ani ca să câștigi cât a furat Udrea. Hai, la muncă toată lumea, că anii trec!

17 comentarii:

  1. Trist... in tara asta plina de umor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nutzii si cu Troianel... fuck pisu , pe Johannel! DEH NU AM GASIT ALTA RIMA....

    RăspundețiȘtergere
  3. ”FEMEIA PRETUIESTE LOCUL/ BARBATUL MAI MULT MIJLOCUL”, eu unul asta cred ca ar fi definitia cea mai buna al acestei individe! Nu crezi ca am dreptate?!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe de o parte interesant subiectul, hazliu in alta ordine, dar in esenta dureros! Azi vin, ieri plecau, dar maine... ce mai fuck?! Asta sa te gandesti Luca!

    RăspundețiȘtergere
  5. "Cine muncește are" spune un în proverb ciobănesc mioritic...iar un alt proverb spune că "gine mungeaște brea mult, nu arem timp să vacă bani".... al doilea proverb îmi pare cel mai înțelept din mediul virtual, al cripto monedelor...în rest, "cântăm ca-n Africa", vorba trupei Taxi, "SUA- U.E"... vorbim dă tanti nuții ce-l eliberează pe dragnea, descoperind cât e dă dăștept acel pierde vară fără profesie, pe numele lui "pleșoianu"... promovat de hasnalele lui voiculescu și fiind un viitor speranță "Mirel Curea". În rest ne-am mai împuținat cu un OM din rândul protestarilor, Marian Morosanu zis și Ceaușescu, a decis să părăsească definitiv țara și democrația originală, pentru o țară sigură, civilizată, Danemarca. Am încălecat pe o alună și v-am dat la toți o U.E. La anu' și la mulți ani!
    Robotu Vișan.

    RăspundețiȘtergere
  6. Foaie verde si-o aluna... daca taceai, de pe cal tu, nu cadeai! Oricum mersi fain, de comentariu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i adevărat că nu dau 2 bani, vreau în schimb ca acest popor să se trezească iar pe 10 august să scăpăm definitiv de ciuma roșie, psdaldeudmr + pro românia și ceilalți sateliți.Robotelul Vasile

      Ștergere
    2. Vreau un popor în care să-i învețe pe unguri că noi nu mai suntem "mur, mur" după ei... iar limba română este limba oficială obligatorie peste tot în această țară. Le păstrăm plăcuțele bilingve...în privat pot vorbii și rusește... că oricum e limba lor...Robot Cristescu Tirbusonel

      Ștergere
  7. Ciudata chestie Luca, dar ai observat ca mai toti ai lui tanti Udrea au defectat la stanga?!

    RăspundețiȘtergere
  8. Dragă Mugetule, sunt bucuros că Marian Moroșanu cunoscut sub porecla Ceaușescu, nu a plecat nicăieri, dând o lecție politicienilor infamii ai ciumei roșii... apropo de ciuma roșie, toți politicienii foști susținători de Elena Udrea, de tip vișan, cristescu sau "țărănistu" ăla mic cu capu mare, zis președintele sediu și ștampilă, ce răspunde la numele de aiurelian pesedescu... toți decând nu mai au sprijinul lui tantii "nuți spaima constituții" de la "Gala Bute"... toți brusc și dintr-o dată au devenit simpatizanți ROMÂNIA Mică... pardon, au devenit pesediști cu atavisme rămase de la nenea onaca..sponsorizate de pușcăriașul voiculescu fost sponsor de vaccin tudor și dan senzaționescu, acum mai nou patron și de ronania tv.
    Robotu Ronan Marinaru

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e cam adevarat, asa a spus si TIMPANUL, cu putin timp, inaintea ta!In parte pare adevarat, dar restul sunt doar cuvinte, insa mai putine fapte!

      Ștergere
  9. Gust amar după citirea despre ..... spaima constituții

    RăspundețiȘtergere
  10. Cunosc mecanismele,persoanele și cauzele măririi și decăderii...spaimei constituții. Trăiesc sentimentul și trăirea micuței doritoare de a evolua într-o lume normală. De aici poate ciudatul gust amar al trăirilor.

    RăspundețiȘtergere
  11. superba victoria Simonei1 Dar asta imi pare mai importanta decat toata Tanti Nutzii!

    RăspundețiȘtergere
  12. Tema interesanta, dureroasa, dar parca vom reusi sa zdrobim asuprirea lor!

    RăspundețiȘtergere
  13. Bine abordat subeictul, oare se va indrepta ceva, candva in tara? Sper ca vom avea un raspuns.

    RăspundețiȘtergere