miercuri, 1 aprilie 2020

LACRIMA UNUI POLITICIAN... VENITA (USOR) PREA TARZIU

MI-AM PROPUS CA AZI, VIZIBIL ATINS DE UN ARTICOL SCRIS, IN PLINA PANDEMIE SUCEVEANA, CHIAR DIN INTERIORUL CETATII, DE CATRE DOMNUL PROFESOR, POLITICIAN SI EX PREFECT ...ALEXANDRU  STEFAN BAISANU... SA VA SPUN SI CATEVA LUCRURI, PE CARE ORB...AN, SAU ALTII CA DOMNIA SA... INCA SE FAC CA NU STIU DESPRE FLUTUR "GRIPA AVIARA"... MAI EXACT, DOUA EPISOADE DESPRE CEL CARE, PANA MAI IERI ERA EMULUL LUI "BZESCU ZEUS", IAR AZI, CE SA VEZI?! SE DA MARE LIBERAL! 

"Se-ntampla in 2006... asta, ca sa nu uitati. Atunci, pandemicul Flutur, de azi declara...
"Sunt responsabil si gestionez aceasta criza!"
Virusul H5 castiga teren. Numarul focarelor confirmate de gripa aviara a ajuns la 40, in 9 judete. O situatie alarmanta se inregistreaza in Prahova, unde sunt 32 de suspiciuni de gripa aviara, iar doua focare au fost confirmate. Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur a anuntat ca procedurile declansate in sectorul 2 al Capitalei - unde a fost confirmat virsul aviar Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur a prezentat, luni, situatia gripei aviare, la nivel national, subliniind ca este responsabil de gestionarea crizei. Ministrul Flutur a mai spus ca sunt multe localitati unde exista suspiciuni de gripa aviara, iar probabilitatrea ca acestea sa fie confirmate este de 99 la suta.
Ministrul Flutur a mai precizat ca virusul aviar a aparut si in Focsani, la un porumbel salbatic, dar si la Sighisoara, la o locuinta de rromi de la marginea orasului."

SI UN ALT EPISOD... DESPRE SERVILISM, NU SERVITUTE


Chiar daca situatia nu este prea roza, acolo, la cetatea lui Fane Babanul, ia uite una mai veche cu Flutur, Balan si Orban,... intamplata prin 2018
Se spune ca... Liberalii Gheorghe Flutur și Ioan Balan, „tartori” în Moldova pe timpul guvernării PDL, se ceartă pe cotizațiile pentru conducerea PNL, potrivit presei locale.

Bzi.ro relatează, citând martori oculari care ar fi asistat la una dintre ultimele certuri între cei doi, că Ioan Balan, parlamentar PNL, l-ar fi acuzat pe Gheorghe Flutur, actualul președinte al Consiliului Județean Suceava, că nu vrea să cotizeze pentru conducerea centrală a partidului.

„M-am săturat să-i dau numai eu bani de costume lui Ludovic (Orban – n.r.). Nu ai văzut paltonul ăla pe care îl avea pe el la vizita din Republica Moldova? Era cumpărat de mine. Mai dă și tu bani, că nu pot susține numai eu vestimantația lui șefu’. Trebuie să-l ajutăm pe Ludovic pentru că nu are nicio sursă de venit”, ar fi fost auzit Balan spunându-i lui Gheorghe Flutur.

Din câte se pare, scrie publicația, Flutur nu ar mai vrea să cotizeze pentru conducerea centrală a PNL, iar asta l-a nemulțumit la culme pe deputatul Ioan Balan.

„Eu nu am de ce să-i dau bani lui Ludovic pentru că eu i-am salvat pielea la Florian Coldea. Iar acum, a ajuns să mă judece Mara Mareș că ea nu mai dă bani pentru conducerea partidului, să mai dau și eu”, ar fi spus Ioan Balan, în discuția cu Gheorghe Flutur. Conform publicației locale, un alt susținător puternic din punct de vedere financiar pentru Orban ar fi familia Marei Mareș, lidera Tineretului National Liberal. Aceasta provine dintr-o familie extrem de bogată și ea s-ar fi plâns prima că nu mai vrea să-l finanțeze pe Ludovic Orban.
  • Final deschis, dupa 30 de ani
In finalul articolului sau, Sandu Baisanu crede ca a suparat pe careva! Sincer nu cred, sau daca este sa superi pe careva, poate ca ai REUSIT a o face cu noi ceilalti, care te stim cat esti de capabil, dar care intrasei prea adanc si prea bine, in mecanismele jocului politic si UITASEI A FI OM!

Sau,  cum odinioara aveai o emisiune la postul tau TV, incepusei a deveni... parte a unei "TOCHITURI CU/DE/POLITRUCI"! 

Un comentariu:

  1. un om extraordinar... dar prea singuratic acolo!ARTICOLUL E CORECT, SALUTARI DIN NURNBERG

    RăspundețiȘtergere