sâmbătă, 2 iunie 2012

MOARTEA ULTIMULUI MIC

    STIU CA VI SE POATE PAREA AMUZANT... DAR PARE SA FIE SI AL NAIBII DE ADEVARAT! DE CE?

Incepand de la alegerile locale si terminand cu ce vreti, micul era la putere... dar, de ieri micul nu mai este la putere! Puteti oare sa credeti asta?
Dar de ce oare sa ma mai mir, daca Romania cere suspendarea programelor europene.... iar acum se zvoneste tot mai tare ca vor veni la putere programele regionalizate, sau ceva in genul acesta... Iar atunci sa te tzi neicusorule, pentru ca ne vom apropria cu pasi siguri spre  realitatea de mai jos....


Dar vreti sa stti, de unde a pornit toata tevatura  asta? Cica de la Curtea de Conturi, pastorita de catre Nicolae Vacaroiu... "tatucul" unui alt actual demnitar... Florin Georgescu, cica mai marele de la Finante! Si atunci, aia de la Bruxelles ce sa mai creada? Motivul invocat ar sta la salarii... ca cica asa ar egaliza salariile celor de la stat, cu cei ai particularilor...fara insa sa precizeze clar unde incepe particularul, dar mai ales ce mai inseamna azi, salariat la stat?!
DAR OARE DE CE SA MAI MIRE , OAMENI BUNI SI OAMENI RAI, CA ASISTAM LA O ASTFEL DE ANOMALIE TIPIC MUNCITOREASCA, DE GENUL "ANOTIMPURILOR" LUI DEJ, DACA IERI, IN PLIN BUCURESTI... LA O CARCIUMA DE RENUME AM AFLAT CA ..."PANA SI MICUL A MURIT"
DECI, PANA  SI EL ...MICUL MIC A FOST LOVIT DE DISPARITIA PROGRAMELOR EUROPENE... SI ATUNCI OARE CE NE-A MAI RAMAS DE FACUT?




Un comentariu:

  1. Micu-i de sorginte turceasca! Asa cum majoritatea bucatariilor balcanice, au mai multa legatura cu bucataria turceasca decat cu o bucatarie proprie. (Sunt robot)

    RăspundețiȘtergere