luni, 23 iulie 2012

ULTIMA SAPTAMANA... SI OARE CE VA MAI Fi?

ESTE ULTIMA SAPTAMANA DE DINAINTEA UNUI DA, SAU A UNUI NU! 

 DE AICI, DE LA BRUXELLES REFERENDUMUL ROMANIEI NU SE VEDE ATAT DE DRAMATIC PE CAT AR VREA UNII... DAR, SE PREA POATE CA PENTRU UNII, SAU ALTII ACEST REZULTAT SA CONTEZE... INSA, EU NU CRED CA IN TOT ACEST JOC POLITIC, PENTRU EI... CLASA POLITICA ROMANEASCA ACTUALA , POPORUL ROMAN VA CONTA ATAT DE TARE.... DAR VORBA ACEEA...PANA SI OPINIA MEA ESTE DOAR O CHESTIE DE GUST... SI, NU-I ASA... "GUSTURILE NU SE DISCUTA"

JOCUL LOR , A UNEI TABERE, SAU A ALTEIA AU INCEPUT SA CAPETE PE ALOCURI NUANTE "TRAGICO-COMICE"... IAR UNII DINTRE MENESTRELII PLATITI DIN TELEVIZIUNI AU INCEPUT LUPTA INTR-O ANUMITA NUANTA, IAR ACUM DEJA APELEAZA LA ALTE NUANTE STILISTICE! SI, OARE DE CE NU MA MIRA?

DAR, DESI POATE O SA RADETI, SAU POATE CA NU, PENTRU MINE CEL MAI BUN "EUROBAROMETRU" A FOST FACEBOOK-UL... ACOLO...ESTE DEAJUNS SA ITI PETRECI IN LINISTEA RANDURILOR , CA SA-TI DAI SEAMA CA POPORUL PERCEPE USOR DIFERIT LUPTA DINTRE BASE VS USL!

  
  SI IATA CATEVA EXEMPLE....


.... PRIMUL EXEMPLU....
















CEILALTI AU RASPUNS ... IN FELUL LOR...












AM SA FAC O MICA PAUZA SI AM SA-MI REAMINTESC CE SCRIA ODATA UN DOMN NUMIT SARTRE


A TE CLAMA EUROPEAN ESTE UNA, INSA A UITA DE VALORILE UNEI EUROPE UNITE... CRED CA POATE FI ADESEORI UN ATENTAT LA "MINIMA MORALIA" A FIECARUIA DINTRE NOI... SI NU LACRIMI DE GEN "DRAGA STOLO", SAU " MASTERATE GEN CATANIA"!


DAR SA REVENIM LA EXEMPLELE DE PE "FB"....FANII "DEMISULUI" AU ATACAT... SI ....IATA CE A IESIT...

CEILALTI AU REACTIONAT IMEDIAT ... SI AU POSTAT SI EI......
  EXEMPLELE POT CONTINUA LA INFINIT, DAR RECUNOSC CA SUNT PRINTRE CEI CARE CRED, IN SINEA LOR, CA EPISODUL REFERENDUM ESTE DOAR UN FRAGMENT DIN SERIALUL "GHICI CUI PREDAM ACEASTA TARA"... INSA AR FI BINE SA NU UITAM, CA...

IAR PENTRU FINAL AM PASTRAT O ALT MICA DEDICATIE....


SA MA SCUZATI, DACA V-AM STRICAT LINISTEA......

Un comentariu:

  1. Din pacate, de ceva timp, oamenii (vorbesc de oameni in general, nu este vorba numai de romani) au invatat sa se urasca foarte mult; sunt rai si agresivi unii cu altii. In schimb, au uitat sa fie buni, blanzi si intelegatori. Au uitat ce este compasiunea, iertarea si iubirea.
    Oamenii au fost indoctrinati sa le fie frica de Dumnezeu, sa le fie frica de pedeapsa lui. Totul e o mare minciuna! Dumnezeu ne iubeste pe toti, nu face diferente. El nu pedepseste. Noi singuri ne pedepsim, prin gandurile, vorbele si faptele pe care le generam. Toate acestea se intorc impotriva noastra si nu suntem constienti de asta.
    Noi, oamenii, am generat aceasta stare de haos in care ne aflam, atat la nivel mondial cat si la nivel national. Tot noi putem sa schimbam aceasta stare. Inca nu este prea tarziu. Dar trebuie sa va treziti si sa constientizati.

    Iubirea este cheia principala pe care o purtati in inima mereu.
    Adevarata Iubire nu face diferente, este cea mai mare foarta creatoare care izvoraste din Dumnezeu si curge prin noi.
    Iubirea neconditionata a tot ce a fost, este si va fi este esenta lucrurilor si calea cea mai sigura spre Lumina.

    Patrundeti în adâncul fiintei voastre pentru a descoperi acolo sursa fericirii eterne, a blândetii si iubirii – principiul fundamental care sta la baza întregii creatii. Recunoasteti-L din nou pe Acela care ramâne de-a pururi neschimbat, putând fi recunoscut pretutindeni, în gradinile pline de flori, în padurile umbroase, în muntii semeti si în întregul univers, mergând pâna la soarele central cel mai îndepartat.

    Decideti singuri ce alegiti in viata voastra, nu lasati pe altii sa o faca in locul vostru!
    Fiecare gand, fapta sau sentiment va va aduce mereu o schimbare in viata si va avea o mare importanta pentru sufletul fiecaruia cat si pentru cei din jurul vostru. Altfel spus tot ce transmiteti, simtiti si ganditi va defineste in fiecare clipa...

    "Iubeste-L pe Dumnezeu mai presus de orice si pe aproapele tau ca pe tine însuti!"

    A, si inca ceva! Sa stiti ca suntem ajutati. Dumnezeu ne trimite in permanenta ajutor prin ingerii lui. Trebuie doar sa-l cerem! Si sa nu uitam sa si multumim la sfarsit.

    Treziti-va si constientizati!

    RăspundețiȘtergere