joi, 7 martie 2013

MOARTEA LUI CHAVEZ.. NASTE O INTREBARE: SI CU ASTA CE ATI FACUT?

INCA DE DUMINICA, UNELE MIJLOACE DE INFORMARE DE PE INTERNET DADEAU CA POSIBILA DISPARITIA NOULUI "CHE GUEVARRA" A AMERICII LATINE... HUGO CHAVEZ!
INSA, ABIA MARTI S-A FACUT PUBLIC SI OFICIAL DISPARITIA ACESTUIA!
NU MA CREDETI? PAI, ATUNCI ESTE DE AJUNS SA CITITI ACEST LINK...http://www.lovendal.net/wp52/am-avut-din-nou-dreptate-secretele-lui-lovendal-v-a-vorbit-cu-o-saptamana-inainte-de-posibila-moarte-a-lui-hugo-chavez-asa-cum-fac-acum-toate-site-urile-de-stiri/... 
  PE MINE UNUL M-AR SCUTI DE MULTELE COMENTARII RAUTACIOASE CE SE IVESC IN ASTFEL DE CONJUNCTURI ISTORICE!

CE M-A FRAPAT EXTREM DE MULT ESTE CAT DE MULT SE ASEAMANA ISTORIA, IN TIMP SI IN FAPTE... PAI, NU MAI DEPARTE DECAT DE MOARTEA LUI BREJNEV, ACESTA A FOST DECLARAT MORT OFICIAL TOT CAM LA O LUNA DE LA MOARTEA SA. PAI, LA CHAVEZ MOARTEA ACESTUIA ERA BANUITA INCA DE PE 21 FEBRUARIE,  DESI POSTASE PE TWITTER CA : " AM REVENIT IN CARACAS, DIN CUBA LUI CASTRO "(TINETI MINTE ACEASTA NUANTA). 
CU TOATE ACESTEA, TELEVIZIUNEA PUBLICA VENEZUELEANA NU A CATADICSIT SA DEA NICIO IMAGINE DESPRE REVENIREA ACESTUIA IN TARA; REZUMANDU-SE DOAR LA A FACE CUNOSCUT OPINIEI PUBLICE CATEVA POZE CU CHAVEZ PE PATUL DE SPITAL , DIN HAVANA.  
   DE CE NU S-AU DIFUZAT OARE, STIRI VIDEO, CU REINTOARCEREA ACESTUIA IN TARA? 
 PAI, PENTRU CA DEJA EXISTAU ZVONURI CONFORM CARORA ACESTA ERA DEJA MORT , IAR ANUNTAREA MORTII  AR FI PUTUT DECLANSA UN CALVAR SOCIAL SI POLITIC IN INTREAGA VENEZUELA! SI ESTE DE AJUNS SA AMINTESC FAPTUL CA, LA ORA ACTUALA VENEZUELA ESTE PE LOCUL TREI IN LUME IN CEEA CE PRIVESTE RATA INFRACTIONALITATII!
   IATA DE CE SUNT PRINTRE ACEIA CARE CRED CA, MAI CURAND IDEEA REPATRIERII LUI CHAVEZ NU A FOST ALTCEVA DECAT O LOVITURA POLITICA PREVENTIVA... INSPIRATA DIN STRATEGIA INFORMATIONALA SOVIETICA, CU SCOPUL DE A TRECE SUB TACERE OPOZITIA SI DE A LINISTI MASELE! CURIOS ESTE FAPTUL CA DACA AR FI VENIT CHAVEZ AR FI TREBUIT SA FI FOST OBSERVAT,  MACAR DE UN MARTOR! CACI, IMBRACAT IN ROSU, CHIAR SI CA MOS GERILA ..SI CHIAR DACAAR FI FOST SA ZBOARE CALARE PE O MATURA DEASUPRA ORASULUI CARACAS, CRED CA, UN ASTFEL DE EVENIMENT NU AR FI TRECUT NEOBSERVAT! MAI MULT CHIAR, EXISTA BLOGURI IN ARGENTINA CARE SPUN CA , PRESEDINTA ARGENTINEI AR FI ZBURAT LA HAVANA SA SE INTALNEASCA CU ACESTA SI CA, ACOLO,  NU AR FI FOST LASATA SA SE INTALNEASCA CU CHAVEZ!

 SI, DESI POATE CA O SA VI SE PARA NITEL CAM STRANIU EU CRED CA DOMNUL CHAVEZ SE "IMBOLNAVISE DE DECES",  INCA DIN DECEMBRIE 2012! IAR, RESTUL NU ESTE DECAT O STRATEGIE DE IMAGINE MENITA SA TINA CAT SE POATE DE MULT IN FRAU POPULATIA SI SA PREGATEASCA VENIREA URMATORULUI LIDER;  TOTUL PE PRINCIPIUL SOVIETIC CARE SPUNE CA :"NU CONTEAZA CE SE VOTEAZA, CONTEAZA DOAR CINE NUMARA".
  INSA, UNA PESTE ALTA, NU AM SA STAU SA VAD CINE I-AR FI DORIT CU ADEVARAT MOARTEA; TOTUSI CRED CA NU ESTE USOR SA NU OBSERVI CA, CHAVEZ L-A FACUT DIAVOL PE UN PRESEDINTE USA, SI L-A PUS PE UN REGE AL BATRANEI EUROPE SA-SI CEARA SCUZE FATA DE MAI TANARA AMERICA LATINA?!INSA, CEL MA MULT MA MIRA FAPTUL CA, S-A APELAT DIN NOU, (OARE PENTRU A CATA OARA?!) LA "TRUCUL CUBANEZ"... EXACT CA IN CAZUL LUI CHE GUEVARRA, CARUIA I S-A SUGERAT,TOT DIN CUBA, SA CONTINUE REVOLUTIA SI SA PLECE IN "BEJANIE", PRIN AMERICA LATINA!
  CULMEA ESTE CA, ATAT CHE, CAT SI CHAVEZ AU DISPARUT; IAR ASTA, IN TIMP CE, "NEMURITORUL" FIDEL... RAMANE "FIDEL" IDEALURILOR SALE, DE STANGA ...  NUMAI DE EL STIUTE... INSA, CU BINECUVANTARE DE LA DREAPTA ...DIAVOLULUI!  INDIFERENT CE NUME AR PURTA ACESTA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu