luni, 20 februarie 2012

LIBERTATEA

   ASA CUM CRED CA ATI VAZUT CITIND TOT, NI S-A LUAT "LIBERTATEA" DE A ALEGE... DAR IATA CE SPUNEA DESPRE ASTA O PERSONALITATE A LUMII IN CARE TRAIM...

    “Curajos este nu cel ce nu are frică, ci acela care ştie să-şi învingă frica sa..."

    ESTE ADEVARAT, CA UNII DINTRE NOI TRAIM CU OCHII INCHISI... IAR ALTII CU EI LARG DESCHISI.... ACEASTA LIBERTATE!

 EU CRED... IN MINE

    CEA MAI MARE FRICA A NOASTRA, NU ESTE CA SUNTEM INNADECVATI. FRICA NOASTRA CEA MAI MARE ESTE CA SUNTEM PESTE MASURA DE PUTERNICI. LUMINA NOASTRA, NU INTUNECIMEA NOASTRA, NE SPERIE CEL MAI MULT. NOI NE INTREBAM “CINE SUNT EU SA FIU SCLIPITOR, SUPERB, TALENTAT, FABULOS?”. DE FAPT, DE CE NU AI FI ASA? DOAR ESTI UN COPIL AL LUI DUMNEZEU. FAPTUL CA NU ASPIRATI LA INALTIMI NU AJUTA LUMEA. NU ESTE NIMIC STRALUCIT IN RETINEREA NOASTRA, ASTFEL CA CEILALTI SA NU SE SIMTA NESIGURI IN JURUL NOSTRU. NOI TOTI AVEM MENIREA DE A STRALUCI, ASA CUM FAC COPIII... NOI SUNTEM NASCUTI SA MANIFESTAM GLORIA LUI DUMNEZEU CE SE AFLA IN NOI.
     SI, PE MASURA CE VOM LASA LUMINA NOASTRA SA STRALUCEASCA , VOM OFERI IN MOD INCONSTIENT PERMISIUNEA ALTOR OAMENI SA FACA LA FEL. ELIBERANDU-NE DE PROPRIA FRICA, PREZENTA NOASTRA II VA ELIBERA PE CEILALTI. .... (TEXT ATRIBUIT LUI... NELSON MANDELA)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu